2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

kizlar erkekse eger belli edioya 11+3 de ilkkez erkege benzettiler hic kiz diyen olmadi olduk 18 kesin erkek dediler.
ogluslar cabuk acik edio kendini

kizlar erkekse eger belli edioya 11+3 de ilkkez erkege benzettiler hic kiz diyen olmadi olduk 18 kesin erkek dediler.
ogluslar cabuk acik edio kendini
Banada 13 +2de erkek dedi canim kesin mi dedin ever dedi Nazi arkadaslarda deisebilir filan diolar ya 16 Dan once kafam karisti ama bana tahmin demedi kesin dedi

Suya koymayı bilmiyordum cnm, deneyeyim bu gece, yarın işe yarar umarım, saolasın
Banada doktorum söylemişti. Ama mutlaka gün kurusu olsun. Diğerleri işe yaramıyor. Birde önceki gebeliğimde doktor fitil vermişti adını hatırlamıyorum. Bebeğe hiçbir zararı yok demişti. Sanırım haftam daha ileriydi o yüzden şimdi dupholac gün kurusu gibi şeylerle çözmeye çalışıyolar

Alpberk te olabilir . Gökalp te kulağa güzel geliyor . Maşallah minik kuzuya . 13. Haftada kız gibi dedi bakalım yarın netleştireceğiz inşallah kontrolümüz var

Erkek olsaydı ismi hazırdı Demir istiyorduk ama ikisi kız hazırlıksız yakalandık. Gece ve Maya isimleri baskın şimdilik. Ben ikizlerde kafiyeli isim sevmem çünkü. Ama bana kalsa çift isim istiyorum. Eşimi ikna edemiyorum.

Ayy kızlar bakın nette ben buldum iyiden kafam karıştı nolur yadırgamayın üstelik bu fotoyu kk da bulmuşlar benden burdan buldum çok eski bir topikte demekki kesin erkek deyip yanılanlar bından dolayı yanılıyormuş

Eklentiler

• 9401FB01-3560-4C10-BF7A-309F63F76FB6.webp
    19 KB · Görüntüleme: 182
Benim oğlumun ismi Demir, bebekliği çok sakindi ama 1 yaşımdan sonra çokçhareketli bir çocuk oldu. Çift isim için eşini şöyle ikna edebilirsin biz hep çift isim koyarız karışıklık olmasın diye. İsim benzerliğinden havaalanında kalan soyu sopu araştırılan insanlar biliyorum. Evet çok uzun ama burası Türkiye ve çok karışmaya başladık

Banada 13 +2de erkek dedi canim kesin mi dedin ever dedi Nazi arkadaslarda deisebilir filan diolar ya 16 Dan once kafam karisti ama bana tahmin demedi kesin dedi
cnm erkek dedilerse degismio ya. kiz dendigi zaman bazen gzleyebiliomus kordonla karisabilio ama kolay kolayda doktorlar hc erkek demio genelde ilk tahmn kiz dan yana kullaniolar. bastane beri erkek diosa bitmistr o is bence ogluslara hazirlanalaim :)

Herkese tekrar Merhaba; birkaç kez yazmistim sizlere daha önce. Bugun itibariyle 17 haftadayim. 12.haftada erkek dendi ama bir daha göstermedi bebiş.. Arada mesajlarınizi okuyup faydalanmaya çalışıyorum:) Son durumumla ilgili bir özet geçeyim: Sizlere daha önce yazdığım plasentanın biraz aşağıda olması durumu normalmiş,ilerleyen aylarda yukarı çıkarmış muhtemelen,zaten tam kapatmamis rahim ağzını.. Arada idrar kültüründe bakteri üremisti,antibiyotik sonrası temizlendi.Genel anlamda herşey yolunda-bel ağrısi, baş ağrısi rutinim oldu o başka:) Hah,bir de şu günlerde 4'lu test sonucunu bekliyoruz, hayırlısı... Herkese bol şans, kolaylıklar dilerim.

İnşallah sorun yoktur güzel haberle gelirsin

hayirli ve mutlu sabahlar hamiw anneler nasilsizniz? kizlar sizler de tuvaletde kaldinizmi? uc ay cikinca azaliyor falan yok arkadaw ayni,bir bardak su iciyorum yarim saat sonratuveletteyim. biktim ya. ozel odama dondu tuvalet.

her wey iyi gider inwallah. sag salim bebegine kavuwtursun rabbim )))

amin canm insallah kuzunada sanada bise olmaz ama keske hastaanede kalsaydin orda hem devamli bebegi kontrol ederlerdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…