2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar. Birkaç gün önce yazmıştım sizinde alt tarafınız çıkacak gibi oluyormu, ağrıyormu diye ama cevap alamamıştım. Dün ağrım dahada arttı ve kist olduğunu gördüm. Bugün doktorumdan en kısa süre için randevu alacağım,çok moralim bozuk

hayirli ve mutlu sabahlar hamiw anneler nasilsizniz? kizlar sizler de tuvaletde kaldinizmi? uc ay cikinca azaliyor falan yok arkadaw ayni,bir bardak su iciyorum yarim saat sonratuveletteyim. biktim ya. ozel odama dondu tuvalet.
Ben gunde 3 4 litre su iciyorum hamilelikten once de cok iciyordum .Surekli wc tek fark gece kalkmazdım simdi gece 2 kez kalkıyorum

Canim gecmis olsun insallah guzel haberlerle dön kist oldugunu nasil anladin ?

Canim gecmis olsun insallah guzel haberlerle dön kist oldugunu nasil anladin ?

Benim nerem ağrıyor diye kendimi muayene ettim. Elime ceviz büyüklüğünde kitle geldi, sağda yok solda var. Ordada salgı bezimiz var ıslaklık için, tedaviside ameliyat

Benim nerem ağrıyor diye kendimi muayene ettim. Elime ceviz büyüklüğünde kitle geldi, sağda yok solda var. Ordada salgı bezimiz var ıslaklık için, tedaviside ameliyat
Dur bakalim dr ne diyecek stres yapma bebeğine yansir dua edelim biz de

İnşallah hiç bi sıkıntı yoktur da geçer iyi haberle dönersn

Cinsiyeti netleşen anneler isimler şekillenmeye başladı mı ? Önerileriniz , fikirleriniz var mı
Maşallah isimler konuşulmaya başlanmış
Biz de kızımız a damla ismini koymayı düşünüyoruz kızım da çok seviyor bu ismi benmsedi hemen :)
kizlar erkekse eger belli edioya 11+3 de ilkkez erkege benzettiler hic kiz diyen olmadi olduk 18 kesin erkek dediler.
ogluslar cabuk acik edio kendini
Bana da 14.haftada erkek dediler cnm ya 2 gün önce de kesin kız dendi

Kızlar bende evde durmaktan çok sıkılmıştım sanırım biraz söyleniyordum Allah cc da sen misin isyan eden misali evde istirahate çekildim allah affetsin inşy ama ben sanki çok iyi olcağımı düşünmüyorum zaten kahvelik gelmeye devam ediyo bugünde çok çok kötü bi rüya gördüm anlatıp dillendirmek istamiyorum hayrolsun inşş iyi olurum hepimiz iyi oluruz. Kalçamda çok ağrıyo iğneler yapar dedi hemşire bakalım ne olcaz

Sanırım anladım nereyi kastettigini canım altta değil mi? Hamilelikten bir iki ay önce bana da oldu çok korktum sonra bugün yarın doktora gidicem derken bı baktım kaybolmuş çok şükür. Sen yine de Dr a göster ama tahmin ettiğim şeyse hemen ameliyat etmiyorlar

Canım çok geçmiş olsun. Bende aralık başından beri evdeyim çok sıkıldım diyorum sonra şükrediyorum. Rüyanın etkisinde kalma bilinçaltından kaynaklıdır.

Kabızlık için bana doktorum her gün iki tane activia ye dedi. Kuru kayısıda akşamdan suya koyuyorum sabah yiyorum çok işe yarıyor.

Günaydın güzeller...
Güzel haberler alacağımız birgün olsun inşallah...
bikaç gün süren başağrılarım çok şükür 2 gündür rahat bıraktı beni...

Canon peki erkek dediginde kesin mi dedi ihtimal mi dendi

Herkeze günaydınn...
Doktora gidecekler güzel haberlerle kesinleşmiş cinsiyetle gelin inşallah.
Rahatsız olanlar kötü hissedenler sağlığında sorun olanlarada geçmiş olsun inşallah sorunları büyümeden yok olup gider...

Merhaba kızlar. Nasipse bende temmuz annesi olacam inşallah...
ayprensesii canım beni de listeye ekler misin sat 02 Ekim doğum tarihi 10 temmuz görünüyor. bebişim de kız olacak inşallah
Liste için ilk sayfadaki bilgileri eksiksiz mesaj atmn gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…