- 22 Aralık 2017
- 2.099
- 1.695
- 133
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #19.761
Alvinaya back canim varsa orada hesapli yine dierlerine goreEskisehirdeyim canım burda tesettür giyim satan yerler yok büyük mağazalar var Tugba falan onlarda da 500 den aşağı bulamam yaniay yok tobe ben de bı daha internetten kendime bişey almam hep hüsran
Allah razı olaun , inşallah ..CansuErhan52 gecmis olsun tez zamanda guzel haberlerini duyariz insallah
canim 15 haftada erkek dedi pipisini gosterdi.17 haftada %80kiz dedi doktorumuz.gecen pazar acile gittim acildeki doktor erkek dedi.bi yakinim aradi bugun 7 ayakadar kiz demis doktorlari 7 aydan sonra erkek demis hadi buyur yani.bende sasirdim 8 subatta detayli var belki orda netlesir bakalimAyy kızlar bakın nette ben buldum iyiden kafam karıştı nolur yadırgamayın üstelik bu fotoyu kk da bulmuşlar benden burdan buldum çok eski bir topikte demekki kesin erkek deyip yanılanlar bından dolayı yanılıyormuş
Bir haftadır benimde ara ara oluyordu şükür dünden beri yokKızlar ıyı aksamlar bas agırsı yasıyorum arada geckyor ama bır haftadır cıddı agrıyor bu durumu yasayan varmı
Güzel anneler dualarınıza ihtiyacım var .. Minikkuşum erkekmiş . 13. Haftada kız demişti doktor . Doktorumuz beyninde kist var %85 erir ama ayrıntılı bakılması gerek demişti . Burda Atatürk Hastanesi nde Ali Kardeş’e giden bir arkadaş vardı sanki . Mumnun musunuz acaba ? Doktorum ona yönlendirdi .. Minikkuşum için dualarınızı esirgemeyin güzel annelerYarın 3lü taramamız var . İnşallah herşey güzel olur
Ankarada ve çevre illerde olan arkadaşlar,
Duymuşsunuzdur diye tahmin ediyorum. Ankarada ayrıntılı deyince akla gelen ilk isimler Eyüp Ekici ve Ali Ergün.
İkisinin de fiyatlarını öğrendim bugün. Eyüp Ekici 430 tl dedi. Ali Ergün ise normal fiyatı 730, bazı özel hastanelerden gelince (liv’i duydum muhtemelen medicana da vardır) 460 a yapıyormuş.
Ben 3-4gun cekmistim sonra gecti geri oldu fln cok kotuydum. Ilik suyla dus al bol sivi tuket fln yaziodu nette bende banamisin demedi sende ise yarar belki bu yontemlerKızlar ıyı aksamlar bas agırsı yasıyorum arada geckyor ama bır haftadır cıddı agrıyor bu durumu yasayan varmı
Valla pes burdada bi arkadaşın yakını dediki 8 ayda erkek olduğu anlaşılmış pembeleri hazırlamıştı kadın çoğunu dedi.yok valla banada %80 erkek dedi tam net pipi göstermedi tam 15+0 gitmiştim 22 haftada netleşir alışverişe o zaman başlarsın dedi ama yok doğurmadan ikna olmicam galibacanim 15 haftada erkek dedi pipisini gosterdi.17 haftada %80kiz dedi doktorumuz.gecen pazar acile gittim acildeki doktor erkek dedi.bi yakinim aradi bugun 7 ayakadar kiz demis doktorlari 7 aydan sonra erkek demis hadi buyur yani.bende sasirdim 8 subatta detayli var belki orda netlesir bakalim
Evet bende baktım ama ordü nun harfi var o ince okunur o zamanda line oluyo onuda istamiyorum ben ama yanına dindar bi isim bulursam koyarım belki linanur gibi benim adımda beyza nur zaten uyumlu olur ama bilemiyorum
Ozelemi gidiosun devlete micanim 15 haftada erkek dedi pipisini gosterdi.17 haftada %80kiz dedi doktorumuz.gecen pazar acile gittim acildeki doktor erkek dedi.bi yakinim aradi bugun 7 ayakadar kiz demis doktorlari 7 aydan sonra erkek demis hadi buyur yani.bende sasirdim 8 subatta detayli var belki orda netlesir bakalim
Bilemedim kii... anakrada fln vardır gidersemizEskisehirdeyim canım burda tesettür giyim satan yerler yok büyük mağazalar var Tugba falan onlarda da 500 den aşağı bulamam yaniay yok tobe ben de bı daha internetten kendime bişey almam hep hüsran
1hafta uzun bi süre cnm dr soyle belki bişey vardır.. kan sulandırıcı fln kullanıyomusunKızlar ıyı aksamlar bas agırsı yasıyorum arada geckyor ama bır haftadır cıddı agrıyor bu durumu yasayan varmı
Başka dra mı gitsen acba ? Kesin söyler belkiValla pes burdada bi arkadaşın yakını dediki 8 ayda erkek olduğu anlaşılmış pembeleri hazırlamıştı kadın çoğunu dedi.yok valla banada %80 erkek dedi tam net pipi göstermedi tam 15+0 gitmiştim 22 haftada netleşir alışverişe o zaman başlarsın dedi ama yok doğurmadan ikna olmicam galiba
Bende aynı mantıkla 2li taramayı yaptırmadım . Ama şu an 3lü yü ve ayrıntılıyı mecbur yaptıracağım . Ah minik kuzular .. Rabbim korusun hepsiniRabbim hayırlı şifalar versin canım. İnşallah doktorun dediği gibi erir de bir sıkıntı kalmaz.
Ya ben ters birşey çıkar da hamileliğim stresli geçer diye 2li 3lü test falan yaptırma taraftarı değilim çünkü yanılma payı çok oluyor zaten anne karnında müdahale edemezler de o yüzden yaptırmıyorum test falan
Ben canim ya agri girince uyumadan gecmioKızlar ıyı aksamlar bas agırsı yasıyorum arada geckyor ama bır haftadır cıddı agrıyor bu durumu yasayan varmı
Bende aynı mantıkla 2li taramayı yaptırmadım . Ama şu an 3lü yü ve ayrıntılıyı mecbur yaptıracağım . Ah minik kuzular .. Rabbim korusun hepsini
Kızlar karnımda nabız atması gibi bişeyler oluyo bebeğim olabilirmi?
Evet canım olabilir. Bu haftalarda zaten öyle hissedilir. Biraz daha büyüyünce hıçkırıklarını hissedersin. :)Kızlar karnımda nabız atması gibi bişeyler oluyo bebeğim olabilirmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?