2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

canim 15 haftada erkek dedi pipisini gosterdi.17 haftada %80kiz dedi doktorumuz.gecen pazar acile gittim acildeki doktor erkek dedi.bi yakinim aradi bugun 7 ayakadar kiz demis doktorlari 7 aydan sonra erkek demis hadi buyur yani.bende sasirdim 8 subatta detayli var belki orda netlesir bakalim

Kızlar ıyı aksamlar bas agırsı yasıyorum arada geckyor ama bır haftadır cıddı agrıyor bu durumu yasayan varmı

Rabbim hayırlı şifalar versin canım. İnşallah doktorun dediği gibi erir de bir sıkıntı kalmaz.
Ya ben ters birşey çıkar da hamileliğim stresli geçer diye 2li 3lü test falan yaptırma taraftarı değilim çünkü yanılma payı çok oluyor zaten anne karnında müdahale edemezler de o yüzden yaptırmıyorum test falan

Ayrıntılı 20-22. Haftalar arası yapılıyormuş. Ve isim yapmış hocalarda çok yopun olduğu için randevu almakta sıkıntı yaşayabilirsiniz. Ayrıntılı yaptıracaklar bence bir an önce randevunuzu alın.

Kızlar ıyı aksamlar bas agırsı yasıyorum arada geckyor ama bır haftadır cıddı agrıyor bu durumu yasayan varmı
Ben 3-4gun cekmistim sonra gecti geri oldu fln cok kotuydum. Ilik suyla dus al bol sivi tuket fln yaziodu nette bende banamisin demedi sende ise yarar belki bu yontemler

Valla pes burdada bi arkadaşın yakını dediki 8 ayda erkek olduğu anlaşılmış pembeleri hazırlamıştı kadın çoğunu dedi.yok valla banada %80 erkek dedi tam net pipi göstermedi tam 15+0 gitmiştim 22 haftada netleşir alışverişe o zaman başlarsın dedi ama yok doğurmadan ikna olmicam galiba

Evet bende baktım ama ordü nun harfi var o ince okunur o zamanda line oluyo onuda istamiyorum ben ama yanına dindar bi isim bulursam koyarım belki linanur gibi benim adımda beyza nur zaten uyumlu olur ama bilemiyorum

İsim konusunda bende çok kararsızım bakalım artık düşünmeye devam

Ozelemi gidiosun devlete mi

Eskisehirdeyim canım burda tesettür giyim satan yerler yok büyük mağazalar var Tugba falan onlarda da 500 den aşağı bulamam yani ay yok tobe ben de bı daha internetten kendime bişey almam hep hüsran
Bilemedim kii... anakrada fln vardır gidersemiz

1hafta uzun bi süre cnm dr soyle belki bişey vardır.. kan sulandırıcı fln kullanıyomusun

Başka dra mı gitsen acba ? Kesin söyler belki

Bende aynı mantıkla 2li taramayı yaptırmadım . Ama şu an 3lü yü ve ayrıntılıyı mecbur yaptıracağım . Ah minik kuzular .. Rabbim korusun hepsini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…