2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

özel sigorta var bende yoksa özel hastane başa cıkılmaz valla bi de tanıdık var ondan orayı tercih ettim

Bana sonradan gittiğim 2 dr 13 de erkek ama 16 da netleştir kesin diyemem dedi çünkü kizlarda klitoris böyle olup sonra geri çekiliyor dedi oyuzden net 16.haftada söyleriz dedi son gittiğim 2 dr
Hah benim dr un yaptığı aciklama bu kizlarda çıkıntı olabilir sonradan kaybolur bu yaniltici dedi .O yuzden erkek gibi ama %50 dedi

Kızlar bendeki o kitle bartholin kistiymiş, tahmin ettiğim gibi. Salgı bezi tıkandığı için kist oluşmuş. Enfeksiyon kaparsa gazla uyutup içini boşaltıcaklarmış.

Canim insallah bunlara gerek kalmaz Rabbim sifa versin
Kızlar bendeki o kitle bartholin kistiymiş, tahmin ettiğim gibi. Salgı bezi tıkandığı için kist oluşmuş. Enfeksiyon kaparsa gazla uyutup içini boşaltıcaklarmış.

Kendiliğinden geçme ihtimali varmıymış peki inşallah enfeksiyon kapmaz canım geçmiş olsun.

Günaydın kızlar....

CansuErhan52 canım Ali İpek için direk hastaneyimi araman gerekiyor bilmiyorum... benim ordaki doktorum Levent hoca ondan telefonla randevu alıyorum sonra o ultrason için Ali Beye yönlendiriyo... o yüzden dışarıdan gelen biri nasıl bir yol izler bilemedim.. sanırım MHRS den randevu ile gidebilirsin

Amin inş rabbim tüm kötülüklerden korusun bizi ve bebişlerimizi. Siz siz olın akrep burcu doğurmayın, kendimi bildim bileli belden aşağım problemli. Akreplerin hassas noktaları rahimleri

Canim insallah bunlara gerek kalmaz Rabbim sifa versin

Çok teşekkürler, sormadım ama geçmiyor galiba.
Doktor enfekte olursa ağrıdan duramazsın o zaman anlarsın enfekte olduğunu dedi, kendini belli ediyormuş.
Birde keşke nifty yaptırsaydın en azından emin olur kendini hazırlardın dedi.

Kendiliğinden geçme ihtimali varmıymış peki inşallah enfeksiyon kapmaz canım geçmiş olsun.

3 gun mu çok değil mi cnm ?
Ben de sezeryan oldum 24 saat kaldım hastanede sonra eve geldim ilk defa 3 gun kalındigini duyuyorum
Güzel haberlerini bekliyoruz cnm :)
Afilim92 canım bana da çok küçük alma büyük al dediler hep ben de 1 tane 10 lu hastane çıkışı 2 tane de zibin takımı aldım 0 0 3 ay geri kalan 3 6 - 6 9 - 9 12 aldım hep kızım çok kusuyordu bir de minyondu kıyafetler yetmedi diğerleri çok büyük oldu
7. Günüm çıkmadan ben alışverişe çıktım sezeryanli halimle 10 a yakın takım aldım bebeğe
Günde 3 4 defa degistiriyodum kiyafetlerini her emmeden sonra kusuyordu

Ay ne guzel canim banada 13 de erkek dedi benzio filanda demedi yani simdi burda kafam karisio doktoruma degismez demi dedim yok dedi ayyy bilemiorum ya kafam karişti
canim dun yakinim ablasina 7 aya kadar kiz dendigini herseyi hazirladiklarini 7 aydan sonra erkek dendigini soyledi.bende karar verdim hem sagligi acisindan hemde emin olmak adina 7 aydan sonra alisveris yapicam

Kist için mi yaptırman gerekiyormuş anlamadım başka bir şey için mi?

canim dun yakinim ablasina 7 aya kadar kiz dendigini herseyi hazirladiklarini 7 aydan sonra erkek dendigini soyledi.bende karar verdim hem sagligi acisindan hemde emin olmak adina 7 aydan sonra alisveris yapicam
Alisveris deilde canim doktir kesin degismez dedigi icin millete soledik deismesinden korkuorum acikcasi doktor gordum ole bi ihtimal yok dedi ama bilmiorum ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…