- 20 Ocak 2013
- 4.049
- 9.201
- 408
- Konu Sahibi ayprensesii
- #12.261
maşallah prenseeee nasılda belli oluyor maşallah 41 kere maşallah Allahım nazarlardan korusun
Saolasın cnm, darısı sizlere :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
maşallah prenseeee nasılda belli oluyor maşallah 41 kere maşallah Allahım nazarlardan korusun
Bende düne kadar çoğunlukla peynir ekmek zeytin yiyiyordum bu sabah omletimi yaptım yedim bulanmadan bugün iyiyim yarın nasıl olurum bilmiyorum ama hep açlık var sanki midemin bi yanı hep boş gibi gurul gurulEvet canım insan yakın yakına olduğu birini görüp takip edince daha iyi oluyor. Beni 11.hafta çok zorladı dün bir şeyim yokken bugün kafamı kaldırcak halim yok canım bir şey yemek istemiyor ekmeğe dayandım bende hayır olsun bol kilo olarak dönmesinde şuan tek onu yiyebiliyorum
Benim ilk oğlumda aynı böyle poz vermişti maşallah Paşa’ya rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım
Benim ilk oğlumda aynı böyle poz vermişti maşallah Paşa’ya rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım
Yaa maşallah sipaya artık kesin yani senin
Aynen bende o şekildeyim bir günüm bir güne tutmuyor hep dışarlarda bir şey yiyesim var evde canım yemek yemek istemiyor ama mümkün değil tabiBende düne kadar çoğunlukla peynir ekmek zeytin yiyiyordum bu sabah omletimi yaptım yedim bulanmadan bugün iyiyim yarın nasıl olurum bilmiyorum ama hep açlık var sanki midemin bi yanı hep boş gibi gurul gurul
2 hafta sonra kesin olarak öğrenebilirsiniz tabi nazlı davranıp göstermezse biraz daha bekletir :)bende temuz annesiyim 14+2 haftalık hamileyim cinsiyeti ne zaman öğrenebilirim
Yaa maşallah sipaya artık kesin yani seninşüpheye mahal yok. Darısı cinsiyet olarak değil de kesnlik bakımından başımıza inşallah
![]()
haftasi ufak ne dense yaniltirBugün diğer dr da kontrolüm vardı 10+4 haftalık çıktı cinsiyetini sordum onu anlayamayız daha dedi çünkü kızda da erkekte de çıkıntı oluyor dedi birde siz bakın bakalım kollar bacaklar büyümüş bebisimin![]()
Hayırlı olsun canım senin zaten bütün teoriler erkeği gösteriyordu değil mi
nasıl geçecek bu 4 ayoglusun hayirli olsun canim
resim varmi gönderirmisinbende temuz annesiyim 14+2 haftalık hamileyim cinsiyeti ne zaman öğrenebilirim
Dr da öyle dedi ama çok merak ediyorum ondan işte bir umuthaftasi ufak ne dense yaniltir
bazen sesiz kalmayi tercih ediyorum en guzeli 12+ sonrasi tahminlerDr da öyle dedi ama çok merak ediyorum ondan işte bir umut![]()
Ramzi bebeğin ilk kesedeki konumuna göre karından sağdaysa kız soldaysa erkekmişRamziye bakmadım cnm onu bilmiyorum, onun dışında yumurtlamadan önce ilişkide kız olur teorisi tutmadı, bunlar dışında hepsi erkekti tuttu :)
yok ya kesinligiRamzi bebeğin ilk kesedeki konumuna göre karından sağdaysa kız soldaysa erkekmiş
yok ya kesinligi[/QUOTE
Rabbim bilir tabi biz de böyle böyle zaman geçiriyoruz işte ya tutarsa![]()