Selamlar,
Doktora 7. haftada gittim en son. Keseyi gördük ve kalp atışını duyduk. Önümüzdeki ay gelirsin bir daha demişti, ben de 20 Ocak'a aldım randevumu. Şu an folik asit, d vitamini ve omega-3 kullanıyorum. Geçen hamileliğimde yanlış hatırlamıyorsam 3. ayda kalsiyum ve multivitamin başlatmıştı. Hamileliğin sonlarına doğru da demir takviyesi almıştım.
Benim doktorum beslenme konusunda epey hassas bir kadın. İlk hamileliğimde ilk 4 ay kilo alınmayacak, sonrasında da her ay maksimum 1 kilo alınacak demişti
Beslenme listesi vermişti o zaman. Yenilecekler ve yenilmeyecekler şeklinde. Yenilmeyecekler listesinde yer alan hiç bir şeyin bebeğe zerre faydası yok, bunları yemek için bebeği bahane etme demişti

Eşimi de yediğimi içtiğimi takip ile görevlendirmişti.
Kadından korkumdan epey sağlıklı beslendim ve toplamda 5 kilo aldım. Kızım 3.600 doğdu. Doğumdan sonra başlangıç kilomdaydım. İnşallah bu seferde aynı performansı sergileyebilirim zira fazla kilo almadığım için son aylarda ödem sorunu falan da yaşamamıştım.
Şu an kraker ile beslendiğimden 2 kilo zayıflamış vaziyetteyim. Bulantı ve kusmalar rahatlayınca düzenli beslenmeye geçiş yapabilirim umarım.