Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Walla bugüne kadar ayırt edemiyordum ama bugün nedense acayip bi şekilde ben burdayım dedi resmen çok güzel bir duygu
Rabbim herkese tattırsın inşallah
Walla bugüne kadar ayırt edemiyordum ama bugün nedense acayip bi şekilde ben burdayım dedi resmen çok güzel bir duygu
Rabbim herkese tattırsın inşallah
İyiyim işte dün doktordaydık test için kan verdik 10 gün sonra çıkacak sonuçlarımız inşallah kilo almışım hemde 2 kg çok şükür bebişte iyi uyuyordu ultrasondan baktığımızda doktor biraz uğraştı esnedipoposuna döndü uyumaya devam etti eşek sıpası
İyiyim işte dün doktordaydık test için kan verdik 10 gün sonra çıkacak sonuçlarımız inşallah kilo almışım hemde 2 kg çok şükür bebişte iyi uyuyordu ultrasondan baktığımızda doktor biraz uğraştı esnedipoposuna döndü uyumaya devam etti eşek sıpası
Çok iyi canım Allah razı olsun kayınvaliden den insan hamile olunca zor oluyor hele birde çocuk varsa Of düşünemiyorum benim çocuk zor olurdu bu şartlarda