- 24 Ekim 2011
- 5.527
- 4.263
- 248
- Konu Sahibi ayprensesii
- #16.741
Şükür Allah’a gayet güzel bugün pıtpıtlarıyla ben burdayım sinyali verdi kızçemSaol bitanem sen napiosun nasil gidior bebisli gobuslu gunler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şükür Allah’a gayet güzel bugün pıtpıtlarıyla ben burdayım sinyali verdi kızçemSaol bitanem sen napiosun nasil gidior bebisli gobuslu gunler
Evet ısırıcam bir doğsun inşallahAyyy isircan o popoyuuu uykuyu doguncada sever insallahhh
yarin bir hafta olacak kaldi bir haftam bakalim sol kasigimda agrilar var asiri idrara cikiyorum insALlah temizlenir rahimSen nasılsın canım soğan kürü bitti mi ?
Yaa sorma canim islerimi hallediorun oh isler bitti diorumm ooo afacan acikio hadi onu yedr tuvalete gotr filann cocuklu ve hamis extra zorÇok iyi canım Allah razı olsun kayınvaliden den insan hamile olunca zor oluyor hele birde çocuk varsa Of düşünemiyorum benim çocuk zor olurdu bu şartlarda
Hadi insallah canimmnyarin bir hafta olacak kaldi bir haftam bakalim sol kasigimda agrilar var asiri idrara cikiyorum insALlah temizlenir rahim
burada bulmam zorda turkiyede bulabiklrim özelden yazarmisin zahmet olmassa unutmayimBeyazOrkidem sana söyledim mi bilmiyorum aidin Salih'in bir kitabı var yitik şifa diye onu okunanı tavsiye ederim
İnşallah canım sana tavsiye kitab yazdım aidin Salih'in yitik şifa çok faydalı güzel bir kitapyarin bir hafta olacak kaldi bir haftam bakalim sol kasigimda agrilar var asiri idrara cikiyorum insALlah temizlenir rahim
Tabi yazarım canımburada bulmam zorda turkiyede bulabiklrim özelden yazarmisin zahmet olmassa unutmayim
Kesinlikle zor birde sorunlu hamilelikte daha da zorYaa sorma canim islerimi hallediorun oh isler bitti diorumm ooo afacan acikio hadi onu yedr tuvalete gotr filann cocuklu ve hamis extra zor![]()
Ayy insallah uykucu birrr ball böceği olurr uyuyuncada insan ozluyorr yaaa benimki sabah gec kalkio gidiorum ben bazen zorla uyandiriorumEvet ısırıcam bir doğsun inşallahevet inşallah sever tam tersi olmaz
![]()
Cok haklisin canim yaaKesinlikle zor birde sorunlu hamilelikte daha da zor
İnşallah uyur canım bende işlerimi yaparımAyy insallah uykucu birrr ball böceği olurr uyuyuncada insan ozluyorr yaaa benimki sabah gec kalkio gidiorum ben bazen zorla uyandiriorum![]()
Bazen kizior ama gonlunu almayi biliorumm pamuk gibi olyorİnşallah uyur canım bende işlerimi yaparımdeme kızmıyor mu niye uyandırdın diye
![]()
Bazen kizior ama gonlunu almayi biliorumm pamuk gibi olyor
Canim normal dogumda da kesi yapip dikis atabiliyorlar ben o yuzden her turlu yaptircm tetanoz asisini. Ama tabiki kendin icin en dogru karari sen verebilirsino kisimda haklisin bilmiyorum cok karısgim bende gonlum normal dogum icin atiyor ama sezaryen derse elden gelen bisey yok maalesef. ama iste her ameliyatdada vurulmuo bu asi neden bunda vuruluyor ki gebelik en hassas donembilmiyorum cok celiskideyim
Gunaydinngunaydin kizlar hayirli cumalarr
Galiba tek oğlan isteyen sensin temmuz annelerinde hepimiz pembeciyizHayırlısı olsun inşallah bende oğlan istiyorum yarın gidip öğrenicem inşallah oğlum olur iki kızım var birde oğlum olsun inşallah