- 22 Aralık 2017
- 2.099
- 1.695
- 133
- Konu Sahibi ayprensesii
- #18.981
Yakinda gobus paylasicaz anlasildi :)Benim.. Sırt ustu yağınca yayılıyordu dümdüz birşey yok. Ayaktayken mini bi gobus oluyo
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yakinda gobus paylasicaz anlasildi :)Benim.. Sırt ustu yağınca yayılıyordu dümdüz birşey yok. Ayaktayken mini bi gobus oluyo
İlginç bir şekilde iki oğlumun da tuttuğu tek tek takvim bu çıktı. Oncatakvim bioritmler bilmem neler hic hic tutmamıştı. Buna da %95 kız dedi. Hayirlisi olsun hakkımızda bakalım. Daha 3 haftamiz varKızlar hep yeni bir cinsiyet hesaplama takvimi buldum japon takvimi ama biraz zor çok kafam karıştı linkini atıyorum bakın bakalım anlaya bilecek misiniz ben kendiminkini hesapladim ama yine de doğru mu yanlış mı emin olamadım.
http://yeni-kimlik.com/japon-takvimi-cinsiyet-hesaplama.html
Ben de baktim ama ihtimalleri yazdiktan sonra bir oran yazmiyor. Esit ciktiysa diger takvimlere bakin diyor. Anlamadim benim olmadi.JAPON TAKVİMİNE GÖRE BEBEK CİNSİYET İHTİMALLERİ:
%34 İhtimal Erkek, %66 İhtimal Kız
diyo canım... sende ne çıktı
canım bende çin takvimi,rus takvimi, biyolojik takvim, bu japon takvimi hepsi kız diyorBen de baktim ama ihtimalleri yazdiktan sonra bir oran yazmiyor. Esit ciktiysa diger takvimlere bakin diyor. Anlamadim benim olmadi.
Rus takvimini denemissinizdir. Bir de kalp atim sayisina gore bir hesaplayici var. Onu biliyor musunuz? Usg taeihi ve kalp atim sayisina gore tahmin yapiyor. Bulursam linki vereyim
anlamiyorum bilmiyorum dersen bawlarlar ogt nasihata :)))) sen en iyisi her wey wukur yolunda de sorulrdan kurtul. ben oyle yaptim kimseler soru sormadi bir dahavalla kılımı kıpırdatmam zaten uygun olmıcam heryerimden bişi akıcak süt vs milletle uğraşamam herkes görür gider o kadar.yüz vermem hatta odama geçer yatarım bebimi alıp.biraz anlaşyış lazım
hepsine verilecek tek bi cevap var bilmiyorum dikkat etmedim anlamıyorum ben![]()
İki gün önce çektik bunu. Ufak oğlum gobusu açık gördükçe yapışıyor.Yakinda gobus paylasicaz anlasildi :)
Hesabıma göre %99 erkek çıktı ama inşallah doğru hesaplamışımdırJAPON TAKVİMİNE GÖRE BEBEK CİNSİYET İHTİMALLERİ:
%34 İhtimal Erkek, %66 İhtimal Kız
diyo canım... sende ne çıktı
maşallah maşallahİki gün önce çektik bunu. Ufak oğlum gobusu açık gördükçe yapışıyor.
Japonlar bile yorum yapamadı senin bebeğe deseneBen demedim %50 erkek %50 kız çıktı![]()

Gozun aydin allah tamamina erdirsin canimcanım bende çin takvimi,rus takvimi, biyolojik takvim, bu japon takvimi hepsi kız diyor
12+3 te doktorum kıza benziyo demişti 15+4 te netleştirdik çok şükür..
Rabbim izin verirse bir kızım olucak
Allah bagiwlasin,sag slim kucagina alarsin iwLlahGözünüz aydın! Benim de oğlum var şimdi de kızım olcak inşallah
Allaaâah beni heyecan bastıİlginç bir şekilde iki oğlumun da tuttuğu tek tek takvim bu çıktı. Oncatakvim bioritmler bilmem neler hic hic tutmamıştı. Buna da %95 kız dedi. Hayirlisi olsun hakkımızda bakalım. Daha 3 haftamiz var
Güncelleme yapmıyorum bilgisayarım tamire gitti. Gelince yapacağım inşallah 4 kişi var bekliyor.
Gecen bizim topikte konusuldu seni gorunce haber vereyom dedimGüncelleme yapmıyorum bilgisayarım tamire gitti. Gelince yapacağım inşallah 4 kişi var bekliyor.
Otomatik çalışmıyor canım sayfanın altında 2 tane resim var ordan kendin hesapliyorsun o alt kısma bak canım nasıl kullanacağın da yazıyor ordaBen de baktim ama ihtimalleri yazdiktan sonra bir oran yazmiyor. Esit ciktiysa diger takvimlere bakin diyor. Anlamadim benim olmadi.
Rus takvimini denemissinizdir. Bir de kalp atim sayisina gore bir hesaplayici var. Onu biliyor musunuz? Usg taeihi ve kalp atim sayisina gore tahmin yapiyor. Bulursam linki vereyim
Benim de sadece hamilelikleri de göbeğin çıkar normalde hic göbeğin yoktur. Zaten iç karnın da yok dışarda buyutuyorum çocuklarımı.maşallah maşallah
benimde böyle var karnım baya büyüdü bana göre normalde dümdüzdü şimdi çıkıntı oluştu![]()
Saol canım. Zoraki verdi kazen sağolsun. Yoksa temmuzda doğum aslinda.Gecen bizim topikte konusuldu seni gorunce haber vereyom dedim