2018 temmuz ayi tüp bebeğe başlayanlar toplanalim

Mini_mini yarın doktora gittiğinde muayene ediyor kan tahlili yapıyor çıkan sonuca göre iğnelere başlıyorsun canım

İnşallah canım biraz fazla olsaydı dondurmayı düşünüyordum o sebepten biraz üzüldüm inşallah dediğin gibi olur.

Hic canini sikma benimde 2. Tedavim bak sıfırdan yapıyorum herseyi
Ins bebegne kavusursun da dondurulmuş a ihtiyacın olmaz
Tabi ki bizler icn daha kolay gelecekteki tedaviler icin ama bunada şükür edelim

Hic canini sikma benimde 2. Tedavim bak sıfırdan yapıyorum herseyi
Ins bebegne kavusursun da dondurulmuş a ihtiyacın olmaz
Tabi ki bizler icn daha kolay gelecekteki tedaviler icin ama bunada şükür edelim
Haklısın canım Allah sanada kolaylık versin İnşallah bu Tedavinden Olumlu sonuç alırsın

Hayırlı olsun canım tüp bebek kararı alıp ilk kontrolünmü yoksa ilk daha önce ki muaynelerden mi geçdinmi

Cnm ön muayeneden geçtim ultrasonla bakti adetin 3 günü gel dedi bilmiyorum esimde yok tek gideceğim hep. Korku var icimde Allah yardımcımız olsun

Cnm ön muayeneden geçtim ultrasonla bakti adetin 3 günü gel dedi bilmiyorum esimde yok tek gideceğim hep. Korku var icimde Allah yardımcımız olsun
Hiç korkma rahat ol canım doktor tek tek anlatıyor zaten herşeyi yarın ilk iğneni vurdurursun sende hayırlısıyla inşallah

Cnm peki iğne ve ilaçları yarın topluca mi verirler yoksa parça parça mi aliyoruz ?
Ben yurt dışındayım canim ben 1 ay onceden aldim ilaclarimi hazirdi yani 1. Gun adetle kontrol oldum kan verdim 3. Gunde ignelere basladim
Prosedür farklı olsa da tedavi sureci hemen hemen ayni oluyor
Yani sana da verirler herhalde ilaclarini

Bana ilaçlarımı topluca aldırdı diğerlerini iğnelerden sonra kullanacağım Gonal f ve menopuru saat verdi bu saatlerde vurulcak mutlaka dedi. Etsrofem bi tane antibiyotik progestan ve folicasit yazdı onlarıda aldırdı.

Ben de bugun transfer oldum kizlar :) hepimiz pozitifi gorelim insallah
transferin hayırlı olsun inşallah canım güzel haberler alırsın inşallah hayırlısı ile

herşey gönlünce olur yolunda gider inşallah canım iyi düşünelim ki iyi olsun

Günaydın hanımlar nasılsınız bu gün
günaydın canım hamd olsun sen nasılsın
Cumanız mübarek olsun bu arada kızlar
bu mübarek günde bol bol dualarımız edelim

Günaydın kızlar bende çok ağrı filan Yok sadece ilaçlardan dolayı çok fazla halsizlik bitkinlik var yerimden kalkasım gelmiyor. Doktor başlar birkaç güne ağrılar dedi. Bir de doktorunuz size ilişkiyi yasakladı mı bana hemşire hiç öyle bişey demedi

Gunaydin canim benimde bugün 6. Gün 5 kez igne oldum yavastan agrilar başlıyor gibi
Zamanla gelicek cok su ic
Ve ilişkiyi de yasaklamadı
Transferden sonra dikkat et bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…