İnşallah canım biraz fazla olsaydı dondurmayı düşünüyordum o sebepten biraz üzüldüm inşallah dediğin gibi olur.Oh masallah opu da sayi arta bilir bana 12 demisti 16 tane toplandi
Hayırlı olsun canım tüp bebek kararı alıp ilk kontrolünmü yoksa ilk daha önce ki muaynelerden mi geçdinmiKızlar yarın adetimin 3 günü sabah doktora gideceğim ilk muayenem olacak
Tedavinin ilk günü neler yapılıyor iğneye de başlanıyor mu ?
İnşallah canım biraz fazla olsaydı dondurmayı düşünüyordum o sebepten biraz üzüldüm inşallah dediğin gibi olur.
Kızlar yarın adetimin 3 günü sabah doktora gideceğim ilk muayenem olacak
Tedavinin ilk günü neler yapılıyor iğneye de başlanıyor mu ?
Haklısın canım Allah sanada kolaylık versin İnşallah bu Tedavinden Olumlu sonuç alırsınHic canini sikma benimde 2. Tedavim bak sıfırdan yapıyorum herseyi
Ins bebegne kavusursun da dondurulmuş a ihtiyacın olmaz
Tabi ki bizler icn daha kolay gelecekteki tedaviler icin ama bunada şükür edelim
Aminnn hepimiz ins fazlasıyla hak ediyoruzHaklısın canım Allah sanada kolaylık versin İnşallah bu Tedavinden Olumlu sonuç alırsın
Hayırlı olsun canım tüp bebek kararı alıp ilk kontrolünmü yoksa ilk daha önce ki muaynelerden mi geçdinmi
Canim usg ve kan sonucuna göre
Gonal f le başlarsın
Sana zaten detayli bilgi verirler duruma gore
Hic korkma herşey kendiliginden gelisecek bi bakmissin bebisin karnında ve ins sıkı sıkı tutunacakCnm ön muayeneden geçtim ultrasonla bakti adetin 3 günü gel dedi bilmiyorum esimde yok tek gideceğim hep. Korku var icimde Allah yardımcımız olsun
Hiç korkma rahat ol canım doktor tek tek anlatıyor zaten herşeyi yarın ilk iğneni vurdurursun sende hayırlısıyla inşallahCnm ön muayeneden geçtim ultrasonla bakti adetin 3 günü gel dedi bilmiyorum esimde yok tek gideceğim hep. Korku var icimde Allah yardımcımız olsun
Ben yurt dışındayım canim ben 1 ay onceden aldim ilaclarimi hazirdi yani 1. Gun adetle kontrol oldum kan verdim 3. Gunde ignelere basladimCnm peki iğne ve ilaçları yarın topluca mi verirler yoksa parça parça mi aliyoruz ?
Lucrin mi yapıyor acaba o etkiyi geçici menopoz iğnesi ymişIllaki onlemini almislardir oyle.hemen catlarmi felan deme
Herkez ayni ilaclari kullanmıyor sıkma canini bakiyim
transferin hayırlı olsun inşallah canım güzel haberler alırsın inşallah hayırlısı ileBen de bugun transfer oldum kizlar :) hepimiz pozitifi gorelim insallah
herşey gönlünce olur yolunda gider inşallah canım iyi düşünelim ki iyi olsunBugun tedaviye basladigimin 8.gunu .4 tane yumurta toplanacak kadar gelişmiş ama biri rahmin arkasinda birinde yapışıklık var insallah hepsi de kaliteli bi sekilde toplanabilir.Cumartesi yumurta toplama islemi yapılacak. Bugun saat 21.00 da yumurta catlatma ignesi vuruldum diğer iğneleri artik kullanmayacakmisim.Cumartesi toplama olursa embriyonun gelisimine göre salı gunu filan da transfer olacak.Insallah
günaydın canım hamd olsun sen nasılsınGünaydın hanımlar nasılsınız bu gün
Onu bilmiyorum valla ben ilkinde cetrotide kullandim bu sefer de orgalutran kullanıcam canimLucrin mi yapıyor acaba o etkiyi geçici menopoz iğnesi ymiş
Günaydın kızlar bende çok ağrı filan Yok sadece ilaçlardan dolayı çok fazla halsizlik bitkinlik var yerimden kalkasım gelmiyor. Doktor başlar birkaç güne ağrılar dedi. Bir de doktorunuz size ilişkiyi yasakladı mı bana hemşire hiç öyle bişey demedi
Gunaydin tatlim ben sira bekliyorum hastane de baya kalabalik bugün sıra gec gelicek galibaGünaydın hanımlar nasılsınız bu gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?