Benim de tahmini 4 yumurta toplanacak dedi ama birinde yapışıklık var biri rahmin arka tarafinda insallah elimizden geleni yapacagiz dedi önce Allah a sonra doktoruma guveniyorum ben:)Benimde 3 yumurta gördü 5. Günümdü sen kaçıncı gündesin canım
Bugun catlatma ignesi vurdum karindan cumartesi sabah yumurta toplama islemi olacak insallah yarabbim kaliteli yumurtalar olur insallah
Beşinci gündeydim canım bendeBenimde 3 yumurta gördü 5. Günümdü sen kaçıncı gündesin canım
Bugun tedaviye basladigimin 8.gunu .4 tane yumurta toplanacak kadar gelişmiş ama biri rahmin arkasinda birinde yapışıklık var insallah hepsi de kaliteli bi sekilde toplanabilir.Cumartesi yumurta toplama islemi yapılacak. Bugun saat 21.00 da yumurta catlatma ignesi vuruldum diğer iğneleri artik kullanmayacakmisim.Cumartesi toplama olursa embriyonun gelisimine göre salı gunu filan da transfer olacak.Insallah
Evet yaninda getir progestan ve bikac ilaci toplama islemi gunu demisti doktorPeki toplama sonrası progesteron a baslayacak misin ??
Ayyy İnşallah canım Allah tüp tedavi gören arkadaşların yüzünü güldürsün gerçekten zor bi süreçmiş Allah yardımcımız olsun bebek isteyen tüm anne adayları na yardım etsin mevlam.Az kalmış transfere cnm İnş güzel birşekilde döllenir yumurtaların annesine de sımsıkı tutunur hayırlı güzel haberler alırız İnş yaklaşık 20 gün sonra burası pozitif haberlerle dolup taşacak inşallah
.Baskilayici yapmislar
Sana vermediler mi evde yapman icin baskilayici igne ?? Ins 3 yumurtan guzelce döllenir
Transfer olursun ve bebislerine kavusursun tatlim
Bende cetrotide diye bi iğne vuruldum bu gün bi tanesini de yarın 12 de vuracaz cumartesi sabahtan kontrol varBen orgalutran kullanicam canim yarindan itibaren toplamaya kadar yumurtalar catlamasin diye
Bende cetrotide diye bi iğne vuruldum bu gün bi tanesini de yarın 12 de vuracaz cumartesi sabahtan kontrol var
Bana hiç öyle bişi vermedi yaa çatlamasını önleyici falan unuttumu acaba bir de 5 gün sonraya çağırdı tekrar pazartesi gidicem ya çatlarsa yumurtalarımAynen cetrotide ile ayni bende ilk tedavimde onu kullandim catlama ignesinden 1 gun öncesine kadar
Ölçüsü neydi canım peki ne kadar büyümüşlerdiBeşinci gündeydim canım bende
Biri 10 olmuş biri 13 biride 14 muş canım 3yumurtayla devam edecez gibi görünüyor dediÖlçüsü neydi canım peki ne kadar büyümüşlerdi
Acaba kullandığım iğnelerin içindemi var o etkide bi ilaç
Canım doktorunu arayıp sor bence mesela ben geçen ay ovilasyon denemiştim 2 gün erken yumurtam çatlamıştı. Sanada muhtemelen vermiş olması lazım extradan başka ilaç iğne. Belki de kullandığın ilaçların biri öğledir sormanda fayda varBana hiç öyle bişi vermedi yaa çatlamasını önleyici falan unuttumu acaba bir de 5 gün sonraya çağırdı tekrar pazartesi gidicem ya çatlarsa yumurtalarım
Biri 10 olmuş biri 13 biride 14 muş canım 3yumurtayla devam edecez gibi görünüyor dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?