- 16 Ağustos 2018
- 28
- 29
- 3
- 44
:) Doğru dedin. Transferi bekle hepsi biter en zoru başlar tutumu bekle, kese göründü mü bekle, kalbi atacak mı bekle. Bekle de bekle....Zaten tup bebek diil bu tedavinin adi sabir bebek.kani bekle spermi bekle regli 2-3. Gunu bekle yumurta gelistimi bekle bebek tutundumu bekle Allah sabir versin cumlemize gercekten essiz bir imtihandayiz
Öyle düşünme kuzum benim bi önceki denemen 5. Gün iyi kalite embriyolardı.. ikisi de tutmadı, bu denemem 3. Gün embriyoları biri orta biri iyi kalite.. ve bunlar tuttu ikiside.. 3 e 5 e bakmıyor gerçekten , kısmet biraz da.. inşallah tez zaman da güzel haberlerinizi alırız..Galiba 3.gün embriyolarımız tutmamış hep
Sonuçların nasıl çıktı cnm benimkide 2 ye katlamıyor ama yükseliyor yarın tekrar vericem bakalım ne olacak Rabbim hepimizin yardımcısı olsunSelam kızlar benimde bthcg artışı yavaşladı 2 katlanması lazımdı katlanmamış hersey nasip kısmet Allah'tan ümit kesilmez.
Canım sen keseyi görmemiş miydin ??Selam kızlar benimde bthcg artışı yavaşladı 2 katlanması lazımdı katlanmamış hersey nasip kısmet Allah'tan ümit kesilmez.
Kac cıktı canım en son??Sonuçların nasıl çıktı cnm benimkide 2 ye katlamıyor ama yükseliyor yarın tekrar vericem bakalım ne olacak Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Arkadaşımında 2 ye katlanmadı ama şimdi ikizlere hamile :) içini ferah tut.Selam kızlar benimde bthcg artışı yavaşladı 2 katlanması lazımdı katlanmamış hersey nasip kısmet Allah'tan ümit kesilmez.
En son 64 ten 94.6 olmuştu cnm yarın yapıcam bakalım nolcak çok korkuyorum belirsizlik zormuş cnmKac cıktı canım en son??
Bende bugün vericem sonucu yarin anca alırım galiba benimkide çıkıyor ama katlamıyo
Verdinmi canim kani?gelisme var miKızlar benim de sonucum 1.20 negatif
Başka hastanede vermiştim
Merkezim buraya gel burda da kan alalım şüpheli dedi
Bence değil ama oraya gidip vereceğim şimdi de
244.6 dan 244.65 yükselmiş canımSonuçların nasıl çıktı cnm benimkide 2 ye katlamıyor ama yükseliyor yarın tekrar vericem bakalım ne olacak Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Yok canım bayram sonu kontrol vardı ama bthcg artışı da çok yavaşlamış kimyasal da olabilirmişCanım sen keseyi görmemiş miydin ??
En son 64 ten 94.6 olmuştu cnm yarın yapıcam bakalım nolcak çok korkuyorum belirsizlik zormuş cnm
Hadi yaa güzeldi senin değerlerinYok canım bayram sonu kontrol vardı ama bthcg artışı da çok yavaşlamış kimyasal da olabilirmiş
Enson 244.6 idi dün sağlık ocağına gitmiştim orda kan 204 gözüktü sonra her zaman verdiğim merkezde akşam bidaha verdim 244, 65 çıktı canım bende kafam karışık beklemedeyim kanama vs.. Bişey yokHadi yaa güzeldi senin değerlerin
Suan kac Ki en son kactan kaça cikti ???
Ayy inşallah canım dünden beri umut olsun diye bakıyorum böyle güzel hikayelerde var dediğin gibi Allah'a havale ettim yiyecek ekmeği içecek bir yudum suyu varsa gelir elbet Allah emeklerimşzi boşa çıkarmasın inşallahArkadaşımında 2 ye katlanmadı ama şimdi ikizlere hamile :) içini ferah tut.
Umudunu kesme yine de canım geri artmaya başlamışEnson 244.6 idi dün sağlık ocağına gitmiştim orda kan 204 gözüktü sonra her zaman verdiğim merkezde akşam bidaha verdim 244, 65 çıktı canım bende kafam karışık beklemedeyim kanama vs.. Bişey yok
İnşallah canım sen nasılsın bu arada artışın senin de yavaştı varmış bir gelişmeUmudunu kesme yine de canım geri artmaya başlamış
Ins bi an önce düzene girer
Evet cnm 2 günde Rabbimden ümit kesilmez son anda sürpriz yaparlar cnm İnş annelerineAhh seni çok iyi anlıyorum artış olduğu sürece umudunu kesme canım
Kac günde 30 değer yükseldi?? 2 günde mi
Yok canim 2 gün önce bakıldı isteİnşallah canım sen nasılsın bu arada artışın senin de yavaştı varmış bir gelişme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?