2018 temmuz ayi tüp bebeğe başlayanlar toplanalim

Zaten tup bebek diil bu tedavinin adi sabir bebek.kani bekle spermi bekle regli 2-3. Gunu bekle yumurta gelistimi bekle bebek tutundumu bekle Allah sabir versin cumlemize gercekten essiz bir imtihandayiz
:) Doğru dedin. Transferi bekle hepsi biter en zoru başlar tutumu bekle, kese göründü mü bekle, kalbi atacak mı bekle. Bekle de bekle....

Galiba 3.gün embriyolarımız tutmamış hep
Öyle düşünme kuzum benim bi önceki denemen 5. Gün iyi kalite embriyolardı.. ikisi de tutmadı, bu denemem 3. Gün embriyoları biri orta biri iyi kalite.. ve bunlar tuttu ikiside.. 3 e 5 e bakmıyor gerçekten , kısmet biraz da.. inşallah tez zaman da güzel haberlerinizi alırız..

Selam kızlar benimde bthcg artışı yavaşladı 2 katlanması lazımdı katlanmamış hersey nasip kısmet Allah'tan ümit kesilmez.
Sonuçların nasıl çıktı cnm benimkide 2 ye katlamıyor ama yükseliyor yarın tekrar vericem bakalım ne olacak Rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Hadi yaa güzeldi senin değerlerin
Suan kac Ki en son kactan kaça cikti ???
Enson 244.6 idi dün sağlık ocağına gitmiştim orda kan 204 gözüktü sonra her zaman verdiğim merkezde akşam bidaha verdim 244, 65 çıktı canım bende kafam karışık beklemedeyim kanama vs.. Bişey yok

Arkadaşımında 2 ye katlanmadı ama şimdi ikizlere hamile :) içini ferah tut.
Ayy inşallah canım dünden beri umut olsun diye bakıyorum böyle güzel hikayelerde var dediğin gibi Allah'a havale ettim yiyecek ekmeği içecek bir yudum suyu varsa gelir elbet Allah emeklerimşzi boşa çıkarmasın inşallah

Umudunu kesme yine de canım geri artmaya başlamış
Ins bi an önce düzene girer

Ne biçim bişey anlamadım . Değerlerim düştüğünden beri göğüs agrım gitti rahim yumuşamıştı sertleşti , koku gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…