2018 temmuz ayi tüp bebeğe başlayanlar toplanalim

Benimde dondurulmusum yok.5 yumurtadan 3 u dollendi 1 tanesi 3. Gune geldi digerleri bozuldugu icin dondurulamadi.tekrar igneler yum toplatma hem maddi hem manevi cok yorucak bizi
Evet off en çok üzüldüğüm nokta da bu. Yeniden başa sarmak. Ne kadar ara vermeyi düşünüyorsunuz

Kızlar benim de sonucum 1.20 negatif
Başka hastanede vermiştim
Merkezim buraya gel burda da kan alalım şüpheli dedi
Bence değil ama oraya gidip vereceğim şimdi de

Canım iyim hala kan kontrolü oluyorum bugün yine kan verecem değerlerin artışına bakacaklar
Bende pek girmiyorum bu aralar aklima getirmeyecek şeylerle uğraşıyorum
Hala bi belirsizlik içindeyim yani anlican

Ben once saglik ocaginda verdim sonucu yarin cikicak diyince tupu yaptirdigim ozel hast devyaptirdim 1 saate cikti dr um ctesi yine yap dedi ama umutlu konusmadi

Galiba 3.gün embriyolarımız tutmamış hep

Neden tutunmadi bebek diye genetik testler varmis onlari arastirmak lazim belkide herseferinde bu yikim yipratir insani
Bizim doktorumuz eşimle bana genetik test istedi ilk tüp bebekten sonra iyi ki yaptırmışız bende kanda pıhtılaşma eğilimi çıktı. Şimdi kan sulandırıcı iğne oluyorum her gün. Embriyolara da genetik test yapılıyormuş aslında onu da yaptırmak lazım da biz yaptırmadık.

Son düzenleme:
Genetik test icin eslerden kan mi aliniyo?universitede yaptirmak lazim aslinda bilinir enazindan problem

Evet sadece kan alıyorlar ama sonuç 3-4 ayı buluyor maalesef yani bu özelde de öyle devlette de. biz devlette yaptırmıştık.
Zaten tup bebek diil bu tedavinin adi sabir bebek.kani bekle spermi bekle regli 2-3. Gunu bekle yumurta gelistimi bekle bebek tutundumu bekle Allah sabir versin cumlemize gercekten essiz bir imtihandayiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…