Benim de öyleydi tutmadı. Dondurulmuşum da yokEvet ilk tup denemesiydi 3. Gun embriyosu
Benimde dondurulmusum yok.5 yumurtadan 3 u dollendi 1 tanesi 3. Gune geldi digerleri bozuldugu icin dondurulamadi.tekrar igneler yum toplatma hem maddi hem manevi cok yorucak biziBenim de öyleydi tutmadı. Dondurulmuşum da yok
Evet off en çok üzüldüğüm nokta da bu. Yeniden başa sarmak. Ne kadar ara vermeyi düşünüyorsunuzBenimde dondurulmusum yok.5 yumurtadan 3 u dollendi 1 tanesi 3. Gune geldi digerleri bozuldugu icin dondurulamadi.tekrar igneler yum toplatma hem maddi hem manevi cok yorucak bizi
Maddi olarak plan yapmamiz lazim esimle,enfazla 2 ay diye dusunuyorum 39 yasindayim vakit kaybetmek istemiyorum.sen nekadar ara vericeksinEvet off en çok üzüldüğüm nokta da bu. Yeniden başa sarmak. Ne kadar ara vermeyi düşünüyorsunuz
Ben de 3 ay diye düşündüm ama doktorla da daha konuşmadım. O ne derse uyarım herhaldeMaddi olarak plan yapmamiz lazim esimle,enfazla 2 ay diye dusunuyorum 39 yasindayim vakit kaybetmek istemiyorum.sen nekadar ara vericeksin
Hayirlisi olsunhakkimizda canim nasil atlatilicak bakalim buduyguBen de 3 ay diye düşündüm ama doktorla da daha konuşmadım. O ne derse uyarım herhalde
Canım iyim hala kan kontrolü oluyorum bugün yine kan verecem değerlerin artışına bakacaklarhatice-yakup naptınc canım nasıl oldun toparla mışsındır biraz inşallah bayram telaşesinden çok giremiyorum
@d_targaryen çok geçmiş olsun canım inşallah rabbim birdakine yüzünü güldürür
Ben once saglik ocaginda verdim sonucu yarin cikicak diyince tupu yaptirdigim ozel hast devyaptirdim 1 saate cikti dr um ctesi yine yap dedi ama umutlu konusmadiKızlar benim de sonucum 1.20 negatif
Başka hastanede vermiştim
Merkezim buraya gel burda da kan alalım şüpheli dedi
Bence değil ama oraya gidip vereceğim şimdi de
Galiba 3.gün embriyolarımız tutmamış hepKızlar benim de sonucum 1.20 negatif
Başka hastanede vermiştim
Merkezim buraya gel burda da kan alalım şüpheli dedi
Bence değil ama oraya gidip vereceğim şimdi de
İnsallah yanlislik olsun yarabbimBen once saglik ocaginda verdim sonucu yarin cikicak diyince tupu yaptirdigim ozel hast devyaptirdim 1 saate cikti dr um ctesi yine yap dedi ama umutlu konusmadi
3-5 farketmez diyolar ama 3 lerde sikinti var benceGaliba 3.gün embriyolarımız tutmamış hep
Bi tık daha dayanıklı 5 ler bence de3-5 farketmez diyolar ama 3 lerde sikinti var bence
Neden tutunmadi bebek diye genetik testler varmis onlari arastirmak lazim belkide herseferinde bu yikim yipratir insaniBi tık daha dayanıklı 5 ler bence de
İlk seferden sonra yaptırmak gerekli mi onu bilemiyorum işteNeden tutunmadi bebek diye genetik testler varmis onlari arastirmak lazim belkide herseferinde bu yikim yipratir insani
Bizim doktorumuz eşimle bana genetik test istedi ilk tüp bebekten sonra iyi ki yaptırmışız bende kanda pıhtılaşma eğilimi çıktı. Şimdi kan sulandırıcı iğne oluyorum her gün. Embriyolara da genetik test yapılıyormuş aslında onu da yaptırmak lazım da biz yaptırmadık.Neden tutunmadi bebek diye genetik testler varmis onlari arastirmak lazim belkide herseferinde bu yikim yipratir insani
Genetik test icin eslerden kan mi aliniyo?universitede yaptirmak lazim aslinda bilinir enazindan problemBizim doktorumuz eşimle bana genetik test istedi ilk tüp bebekten sonra iyi ki yaptırmışız bende kanda pıhtılaşma eğilimi çıktı. Şimdi kan sulandırıcı iğne oluyorum her gün. Embriyolara da genetik test yapılıyormuş aslında onu da yaptırmak lazım da biz yaptırmadık.
Yaptirmak lazimki 2. De enazindan ona gore hap igne bisey verirler universite hastanelerinde yapiliyo diye biliyorumİlk seferden sonra yaptırmak gerekli mi onu bilemiyorum işte
Evet sadece kan alıyorlar ama sonuç 3-4 ayı buluyor maalesefGenetik test icin eslerden kan mi aliniyo?universitede yaptirmak lazim aslinda bilinir enazindan problem
Zaten tup bebek diil bu tedavinin adi sabir bebek.kani bekle spermi bekle regli 2-3. Gunu bekle yumurta gelistimi bekle bebek tutundumu bekle Allah sabir versin cumlemize gercekten essiz bir imtihandayizEvet sadece kan alıyorlar ama sonuç 3-4 ayı buluyor maalesefyani bu özelde de öyle devlette de. biz devlette yaptırmıştık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?