- 10 Nisan 2018
- 669
- 433
- 53
- 44
Cok gecmis olsun canim insallsh bir sonrakine yuZun guler vardir bi hayir oyle dusunDüştü değerim 110 du 27 oldu gitti bebek
İniallah bizlere ikisini de nasip eder ... Allah isteyen herkese hemen versin sağlıklı , bebekle sınamasın ..Rabbim söyle dermiş ben dilediğime kız evladı dilediğimn e erkek diledigimede ikiside ve dilediğim e hiç evlat vermem ve hepsinde vardır bi hayr
inşallah canım isteyen herkesin yüzü gülsün ibşallahCok gecmis olsun canim insallsh bir sonrakine yuZun guler vardir bi hayir oyle dusun
Canım iğne oldum diyordun belki o değer düşmüştürDüştü değerim 110 du 27 oldu gitti bebek
İğne 70 puan yükseltmez kiCanım iğne oldum diyordun belki o değer düşmüştür
Bu kalan bebektir ne dedi dr
Evet canm ya aynen alt karın benim de baya yuvarlak. Sen neden kilo verdin bulantın mı var?Ben 3 kilo verdim ama alt karnım hamile gibi yuvarlak ve şiş. İlaçşardan şişlik oluyor
Kuzumm dualar seninle .. hadi güzel haberlerle gel bize inşallah..Günaydın kızlar kan verdim az önce 2 saate kadar çıkar inşallah
Rabbim hasretini çeken herkese mutlu haberi almayı nasip etsin
İnşallah Canım benimKuzumm dualar seninle .. hadi güzel haberlerle gel bize inşallah..
Hayırlı haberlerini alacağız inşallahGünaydın kızlar kan verdim az önce 2 saate kadar çıkar inşallah
İnşallah Canım sağlıklaHayırlı haberlerini alacağız inşallah
Bende verdim 10. Gunum 11 de cikar dediler allah sabir versin beklemek cok zorGünaydın kızlar kan verdim az önce 2 saate kadar çıkar inşallah
Her turlu her seyi beklemek zor kuzum bu iste. Insallah pozitifi gorursunBende verdim 10. Gunum 11 de cikar dediler allah sabir versin beklemek cok zor
Kizlar Sonucum 1.20 negatif cok uzuldum ama elden bisey gelmiyor umarim sizlerin pozitif olur
Hayırlısı olsun ilk tüp bebek miydi?Kizlar Sonucum 1.20 negatif cok uzuldum ama elden bisey gelmiyor umarim sizlerin pozitif olur
Evet ilk tup denemesiydi 3. Gun embriyosuHayırlısı olsun ilk tüp bebek miydi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?