2018 temmuz ayi tüp bebeğe başlayanlar toplanalim

1. Kızlar yarin benim opu günüm .Dun ki e2 değerim 2155 di. Hormondanmidir nedir bir usuyorum bir terliyorum. Sanki biraz zor nefes aliyorum. Üstelik panik atagim var ve anesteziden nefret ederim.yillar once bir ameliyatta nefes kesintisi yasamistim ondan sonra hep anesteziden korkar oldum. Opuda doktor sedasyon verilcegeini soyledi. Allah askina nedir bu sedasyon nefesim kesilecek mi neler hissedecegim. Nezle olmam sonucu nefes almam iyice mi zor olacak. Bana bir el atin cok streese girdim

Az önceDüzenleŞikayet EtFavori
    + Çoklu AlıntıCevapla
< Önceki12345

Inşallah kolay geçer

Anestezi değil kendi kendine nefes almaya devam edeceksin. Benim de ameliyatta genel anestezide nefesim kesildi. OPU ÇOK FARKLI ve çok kolay.

Anestezi değil kendi kendine nefes almaya devam edeceksin. Benim de ameliyatta genel anestezide nefesim kesildi. OPU ÇOK FARKLI ve çok kolay.
Evet cidden farkliymis. Bugün oldum opu. Psikolojik olarak cok Rahat olmasam da nefes kesilmesi yasamadim cok sukur

Reactions: 9ay
Valla tatlim 3 Ay sonra felan
Şimdi başka bu klinikten randevu alicam
Ne zamana verirler bilmiyorum ama benim kasım gibi düşünüyorum
Sen ne zaman başlayacaksın? Dondurulmuş varmıydı senin ??
Var canım şükür . İki tane konulacak bu sefer. Ben çalıştığım için ancak ocak ayında ara tatile doğru yaptırabilirim . Süreç nasıl oluyor hiç bilmiyorum

Kızlar nasilsiniz epeydir sessizde kaldı buralar ben haladir tedaviye başlayamadım yeni hsg randevum vardı onu oldum diğer randevumu bekliyorum benim sürecim baya bekleyerek geciyor

Kızlar acilll cevap verirmisinizz
Benim dondurulmuş embriyolarım var doktorum ikinci adetinde gel transfer İçin hazırlığa başlayalım dedi ilk adetimde de gittim gelişmekte olan birsürü yumurta var günaşırı ilişki dedi şimdi geçen ay 26 günde adet oldum ayın sekizinde olmuştum bu ay adetim gecikme ihtimali var mi gelişen yumurta varsa adet gecikirmi normalde düzensiz ama

Kızlar bende Bayadır yazamadım keseyi gördük bebeğide gördük ama kalp atışı yoktu kesede iyice düzensizleşiyor dedi doktor kürtaj dedi bende güvenmedim başka doktora gittim oda bebek ölü dedi geçen hafta kürtaj oldum Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah tez zamanda hepimizin kucaklarını hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlarla doldursun

Çok geçmiş olsun tatlim yaa çok üzüldüm
Benim ilk gebeligimde de öyle olmuştu

çok geçmiş olsun canım aynı şeyi bende yaşadım ilk tüp bebek denememdi tuttu keseyi gördük sonra gelişimi yavaş dedi sonrada öldü kürtaj oldum ne kadar üzüldüğünü tahmin edebiliyorum ama sabı herşeyin ilacı umudunu kaybetme ikinci denemede Allah izin verirse tutucak sağlıklı gebelik yaşıycaz hayırlısıyla (amin) dondurulmuşun varmı canım?

Bu ikinci denememdi dondurulmuş kullandık cnm şuan 3 tane dondurulmuş embriyom var ama cesaretim yok artık herşeyi zamana bırakmaya karar verdik Allahım herkesin gönlüne göre versin inşallah hiç bir ananın kucağını boş bırakmasın hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin isteyen herkese

Çok geçmiş olsun canm hayırlısı olsun inşallah nasip olur

İlk deneme negatifmi oldu yoksa yine düşükle falanmı sonuçlandı canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…