Ben y.dusindayim cnm özel devlet falan yok burda bi hastane var o kadar dolusu ki film randevusu bana eylüle zor bulduk adet tarihini bilmeden alıyosun bide randevuyu neyse ben dufaston kullandım adet olmak için ama 2 gün oldu biteli hiç regl belirtisi yok ayın 5 inde de hsg randevum korkuyorum o güne adet olursam die
Inşallah cnm sende sağ salim.kicagina alırsın inşallah bebisiniSağolasın canım umarım en kisa zamanda sende hamile kalırsın
İnsallah olmazsin canim yurtdisi nasildir sistem bilemiyorum tabiiki ozel laboratuvarlarda cekilir belkiBen y.dusindayim cnm özel devlet falan yok burda bi hastane var o kadar dolusu ki film randevusu bana eylüle zor bulduk adet tarihini bilmeden alıyosun bide randevuyu neyse ben dufaston kullandım adet olmak için ama 2 gün oldu biteli hiç regl belirtisi yok ayın 5 inde de hsg randevum korkuyorum o güne adet olursam die
Inşallah canm sürekli bekletmeleri sinirlerimi bozdu:/İnsallah olmazsin canim yurtdisi nasildir sistem bilemiyorum tabiiki ozel laboratuvarlarda cekilir belki
Doktor yolunda dediyse kafaya takma canim diger bebekte daha kucuktur muhtemelen onuda duyarsin insallahArkadaşlar selam. Doktordan geldik. Bebeklerden birinde kalp atışı yoktu maalesef. Diğeri 7+3 olması gerekirken 6+6 çıkıyor yani 4 gün geri. Doktor her şey yolunda dedi ama benim aklım takıldı. Böyle bir şey yaşayan var mı?
Kalp atışı olmayan için artık ümit yokmuş maalesef. 1 tane ile devam edeceğiz inşallahDoktor yolunda dediyse kafaya takma canim diger bebekte daha kucuktur muhtemelen onuda duyarsin insallah
Kalp atışı olmayan için artık ümit yokmuş maalesef. 1 tane ile devam edeceğiz inşallah
Bir iki haftaya yok olur muhtemelen yada doğuma kadar orada kalır. Daha önce yaşamıştım bunu. Ben ona üzülmedim. Bir tane olsun sağlıklı olsun. Allah’a çok şükür bir tanesi iyi dedi doktorBuna da şükür Canım peki diğeri ne olacak yaa
Ben de cuma ya gdicem inşaallah
Detaylı da çıkması gerekirdi. 1781 ile vajinal ultrasonda gözükür ve 5.4 5 hafta ile uyumlu. Detaylı USG’de görmemeleri üzücü. Onların cihazları iyi, görmeleri gerekirdiKızlar bugün doktora gittim kendi doktoruma değil ama o haftaya çağırdı bugün 5+6 oldu ama keseyi göremedik detaylı usg ye gönderdi oda birşey görmedi daha küçüktür acele etme dediler ama garip bi olay anlatım size perşembe sancım vardı acile gittim acilde ki uzman doktor 5.4mm keseyi gördü ama rahmin altında dedi düşük tehlikesi olabilir dedi bugünkü doktora söyledim kese yok diyo 1781.6 çıkmıştı acilde değerim bu değerle görmesi mümkün değil dedi peki o doktorun gördüğü neydi kafam çok karışık
Rabbim sağ Salim kavuştursun inşaallahBir iki haftaya yok olur muhtemelen yada doğuma kadar orada kalır. Daha önce yaşamıştım bunu. Ben ona üzülmedim. Bir tane olsun sağlıklı olsun. Allah’a çok şükür bir tanesi iyi dedi doktor
Kızlar bugün doktora gittim kendi doktoruma değil ama o haftaya çağırdı bugün 5+6 oldu ama keseyi göremedik detaylı usg ye gönderdi oda birşey görmedi daha küçüktür acele etme dediler ama garip bi olay anlatım size perşembe sancım vardı acile gittim acilde ki uzman doktor 5.4mm keseyi gördü ama rahmin altında dedi düşük tehlikesi olabilir dedi bugünkü doktora söyledim kese yok diyo 1781.6 çıkmıştı acilde değerim bu değerle görmesi mümkün değil dedi peki o doktorun gördüğü neydi kafam çok karışık
Kızlar bugün doktora gittim kendi doktoruma değil ama o haftaya çağırdı bugün 5+6 oldu ama keseyi göremedik detaylı usg ye gönderdi oda birşey görmedi daha küçüktür acele etme dediler ama garip bi olay anlatım size perşembe sancım vardı acile gittim acilde ki uzman doktor 5.4mm keseyi gördü ama rahmin altında dedi düşük tehlikesi olabilir dedi bugünkü doktora söyledim kese yok diyo 1781.6 çıkmıştı acilde değerim bu değerle görmesi mümkün değil dedi peki o doktorun gördüğü neydi kafam çok karışık
Senin adına çok sevindim cnm kendi doktorumuzu dinleyelim en güzeli kafa karışıklığı oluyor yoksaCanım benzerini bende hafta sonu yaşadım. Acile gittim vajinal USG ile baktı kesenin yeri iyi degil çok aşağıda düşük tehlikesi var takip edilmen lazım dedi . Hafta sonunu burnumdan geldi. Dün kendi doktoruma gittin o karından baktı. Kesen iyi yerde sorun yok dedi. Bende kime inanacagimi sasirdim . Stres yapmamak için kendi doktoruma inanmak istiyorum bu yüzden içini ferah tut . Bol bol dua et. Biraz daha bekle belki kesen daha net gözükür .
İnş öyledir cnm hakkımızda hayırlısı olsun inşallahKendi doktorunu zamanını bekle bakalım Canım daha erkendir belki
senle ayniyiz. Benim de bi bebegin kalbi olusmadi. Digeri buyuyo cok sukurArkadaşlar selam. Doktordan geldik. Bebeklerden birinde kalp atışı yoktu maalesef. Diğeri 7+3 olması gerekirken 6+6 çıkıyor yani 4 gün geri. Doktor her şey yolunda dedi ama benim aklım takıldı. Böyle bir şey yaşayan var mı?
Allah sağlık versin kuzum , diğer yavrunu sana bağışlasın inşallah..senle ayniyiz. Benim de bi bebegin kalbi olusmadi. Digeri buyuyo cok sukur
Kalp atışı olmayan için artık ümit yokmuş maalesef. 1 tane ile devam edeceğiz inşallah
Canım ben 24 yaşındayım üç tane dondurulmuş embriyom var doktorum ikisini transfer edicez dedi yani o kesinlikle merkezle alakalı.İki tane mi transfer edildi ben de iki tane edilsin istiyrm ama 35 yaş altina yasak diyor dr ama etrafimda 35 yasin altinda ikizi olan ya da yine sizij gibi iki tane transfer edilip biri saglikli olan cok insan oldu merkezle mi alakali bu yasaklik durumu ben de tutma şansı artsin diye istiyorum
Maşallah. İnşallah diğerini sağlıkla kucağımıza alırız. Ben biraz onda da korkuyorum. Bulantım olmadığı için değişik geliyor. Ama başka hamilelik belirtilerim var çok şükür. Sen nasılsın?senle ayniyiz. Benim de bi bebegin kalbi olusmadi. Digeri buyuyo cok sukur
bakanlığın belirlediği kurallar var. Bir çok kriter var ve yaş bunlardan sadece birisi. Benim gittiğim merkez özel de olsa bakanlığın denetlemelerine girdiği için kuralların dışına çıkmıyor. Ben kriterleri karşılıyorum o yüzden 2 transfer edildi. Bakanlığı dinlemeyen bir yere güvenmezdim ben olsaydımİki tane mi transfer edildi ben de iki tane edilsin istiyrm ama 35 yaş altina yasak diyor dr ama etrafimda 35 yasin altinda ikizi olan ya da yine sizij gibi iki tane transfer edilip biri saglikli olan cok insan oldu merkezle mi alakali bu yasaklik durumu ben de tutma şansı artsin diye istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?