Canım malesef başka bir doktora daha gittim o daha umutsuz konuştu. Hemen Şimdi kürtaj olmalısın dedi.bebek yasamiyormusCnm bildiğim kadarıyla kalp atışı 8-12 hafta arası duyulur ama doktorlar 7-8 haftada duyulan kalp atışlarini anneye dinletmezlermis. Yani senin şu an 8 haftalık duyulmaması ihtimali çok normal . Genelde 9 - 10 haftada önce anneye dinletmiyorlarmis . Sıkma canını onemli birsey olsa başka güne randevu vermezdi. Rabbim seni ve bebeğini korusun
Bence bekle acele bi karar alma sakın başka bi doktorada daha git hemen hatta acille git bideCanım malesef başka bir doktora daha gittim o daha umutsuz konuştu. Hemen Şimdi kürtaj olmalısın dedi.bebek yasamiyormus
Cok kafam karisik kendi doktorum saliya kadar bekle dedi.bu doktor hemen alalım dedi.salıyı beklemeye karar verdim bakalım hiç ümidim kalmadı hayırlısı olsunBence bekle acele bi karar alma sakın başka bi doktorada daha git hemen hatta acille git bide
Inşallah düşündüğün gibi bi durum.olmaz Rabbim sana bağışlasın sağlıklı ve hayırlısıyla al kucağına benim annem kardeşime hamileyken doktorun hemen acele edip kürtaj yapmasından sonra hepimiz çok üzülmüştük çünkü belkide biseyi yoktu o yüzden bi kaç doktor daha görsün canm dua edelimCok kafam karisik kendi doktorum saliya kadar bekle dedi.bu doktor hemen alalım dedi.salıyı beklemeye karar verdim bakalım hiç ümidim kalmadı hayırlısı olsun
Inşallah hayırlısı olsun canim bu arada mide bulantım tavan yapmış durumda.istifra ediyorum her akşam ve sabah.Inşallah düşündüğün gibi bi durum.olmaz Rabbim sana bağışlasın sağlıklı ve hayırlısıyla al kucağına benim annem kardeşime hamileyken doktorun hemen acele edip kürtaj yapmasından sonra hepimiz çok üzülmüştük çünkü belkide biseyi yoktu o yüzden bi kaç doktor daha görsün canm dua edelim
Hakkaten ses yok kızlardan herkes bayram modunda kaldı galiba sana sorabilirmiyim rahim filmi cekildinmiKızlar nerelerdesiniz, herşey yolundadır inşallah.. Kimse yazmıyor.
Benimde önümüzdeki aya cekilcek.ama bi korku sardı o yüzden sordum canm sen genesin demi ne kadarlık oldun
Korkma canım anestezi yapılıyormuş zaten hiçbişey anlamazsın. Ben hamileyim evet daha yeni. Genelde rahim filmi istiyolar. Ama benim bi çocuğum normal yoldan olduğu için istemedi dr. Ama zor bişey olacağını sanmıyorum tüp bebek sürecinden geçtiğim için az çok tahmin edebiliyorum.Benimde önümüzdeki aya cekilcek.ama bi korku sardı o yüzden sordum canm sen genesin demi ne kadarlık oldun
Ben çektim öyle çok abarttıkları gibi ağrı yok anestezi ile olmadım ben. Özel bi hastanede oldum doktordan hasta girişindeki personele kadar aneztezilinin para tuzağından başka bişey olmadığını söylediHakkaten ses yok kızlardan herkes bayram modunda kaldı galiba sana sorabilirmiyim rahim filmi cekildinmi
Katiliyorum anesteziye hic gerek yok bende forumlari okudukca korkmustum besmele cektim bildigim dualari okudum hicte bisey olmadi hatta ilac tupten gecerken gidiklanir gibi oldum zaten yumurta toplatirken bayiltiyolar habire anesteziye gerek yok diye dusunuyorumBen çektim öyle çok abarttıkları gibi ağrı yok anestezi ile olmadım ben. Özel bi hastanede oldum doktordan hasta girişindeki personele kadar aneztezilinin para tuzağından başka bişey olmadığını söyledi
Ya bisey daha sorcam çok saçma olcak ama ben eğer o gün hasta olursam nolacak peki çünkü film randevusu için 2 ay bekledim ni 2 ay daha beklemek istemiyorum ama adetim düzensiz napcam:/Ben çektim öyle çok abarttıkları gibi ağrı yok anestezi ile olmadım ben. Özel bi hastanede oldum doktordan hasta girişindeki personele kadar aneztezilinin para tuzağından başka bişey olmadığını söyledi
Rahim filmi zaten adet sonrası yapılıyo canım adet ile birlikte 9 gündü sanırımYa bisey daha sorcam çok saçma olcak ama ben eğer o gün hasta olursam nolacak peki çünkü film randevusu için 2 ay bekledim ni 2 ay daha beklemek istemiyorum ama adetim düzensiz napcam:/
amin inşallah canımAllah bi dahaki denemede nasip etsin inşallah canım
Hastayken cekilmiyo canim devlette cektiriceksen adetin 1.gunu ariyosun randevu veriyorlar(bizimburda universite hastanesinde busekilde) 10 gun icinde cekilmen lazim ozelde randevu sikintisi olmuyor tabiikiYa bisey daha sorcam çok saçma olcak ama ben eğer o gün hasta olursam nolacak peki çünkü film randevusu için 2 ay bekledim ni 2 ay daha beklemek istemiyorum ama adetim düzensiz napcam:/
Ben y.dusindayim cnm özel devlet falan yok burda bi hastane var o kadar dolusu ki film randevusu bana eylüle zor bulduk adet tarihini bilmeden alıyosun bide randevuyu neyse ben dufaston kullandım adet olmak için ama 2 gün oldu biteli hiç regl belirtisi yok ayın 5 inde de hsg randevum korkuyorum o güne adet olursam dieHastayken cekilmiyo canim devlette cektiriceksen adetin 1.gunu ariyosun randevu veriyorlar(bizimburda universite hastanesinde busekilde) 10 gun icinde cekilmen lazim ozelde randevu sikintisi olmuyor tabiiki
Valla hiç hamile kalmadigim için bilemicem cvp vermek isterdim ama normaldir çoğu kişide duydumHanımlar iyi günler. .sormak istediğim bişey var transfer sonrası hamile olduğunuzu öğrendikten sonra kasiklariniz ne kadar süre ağrıdı. .Ben kısmetse cuma günü keseyi görucem. Ama hamile olduğumu öğrendikten sonra 2 gün çok ağrıdı kasiklarim sonra geçti ..ağrı olması mı normal olmaması mi. Ters giden bi durum yoktur inşallah
Sağolasın canım umarım en kisa zamanda sende hamile kalırsınValla hiç hamile kalmadigim için bilemicem cvp vermek isterdim ama normaldir çoğu kişide duydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?