teşekkür ederim cevabın için canımCnm kişiden kişiye değişiyor aslında ben 16 şubatta hastalandım 28 şubatta yumurtalarım toplandı 5 martta transferim oldu toplamda 17günde bitti herşey cnm tahmini 15 20 gün sürüyordur cnm kızlar görünce onlarda mesaj yazar kafanda az çok oluşur birşeyler
Evet ilk denemem benim amh 0.57 o korkutuyor beni.Bugun kontrole gittim 2 yumurta gorebildi doktor
Devlette yaptiriyorum ben canim
yaaa benimde amh düşükEvet ilk denemem benim amh 0.57 o korkutuyor beni.Bugun kontrole gittim 2 yumurta gorebildi doktor
Aynen canım önemli olan yumurtanın kalitesi olucağı varsa bir tane bile yeter sen moralini yüksek tut cnmTabiki onemli olan yumurta sayisi degil kalitesi ama benim de 2 tane yumurtanın buyumesi beni cok üzdü çünkü ne kadar az olursa o kadar şansım azaliyor
Bana gonal f 1050 yi yazdı doktor 225 le başladık bu gün üçüncü iğnemi vurduracağım işte yani yetecekmi bidahamı alacağım bu bitince bilememdimbide menapol var 5 adetti oda ondan soruyorum ikinci kutu gerekiyordu yoksa tek bi kutuylamı yetineceğiz
Kızlar hayırlı sabahlar
bende inşallah bu ay adeti ile başlayacağım tedaviye
dört gözle adet olmayı bekliyoruumm
Rabbim hepimize gönlündekini hayırlısı ile versin inşallah
kızlar sizlere birşey danışmak istiyorum yaptıranların tecrübesine dayanarak
mesela ben 25 temmuz da adet olsam
yumurta toplama ve transfer tahmini olarak hangi günlerde olur
izinlerimi ayarlayacağım süreci bilmediğim için hesaplayamıyorum
Evet ilk denemem benim amh 0.57 o korkutuyor beni.Bugun kontrole gittim 2 yumurta gorebildi doktor
Kzlar selam herkese bugün 3.kontrülmden geldim 6yumurtam büyümüş doktr bana amh testi yaptr dedı yarın aç karnına sabh o testi yaptrcamYumurtalar 10ila11 mm olmuşlar o testi niye istedi bilen varmı
hayırlısı bakalım canım ortalama 18-20 gün gibi düşünmek gerek o zamanBence alırsın bi tane daha 225 vurucaksan zaten 4 gunde 900 vurmus olacaksın. igne 4 gunde bitmiyor canim 12 gun sürüyor yalnis hatırlamıyorsam
Hosgeldin canim aramiza günün ne zaman ortalama ???
25 temmuz da olsan 27 temmuzda ignelere başlarsın 14 gün sonra ortalama toplama islemi olsa
3-5 günde transfer
Herkezde değişiyor mesela ben 19. Adet günü transfer oldum
Canim tek bile olsa umudunu yitirme
Benden 16 tane toplandi 5. Gune 1 tane kaldi ve ben o tek embryo ile hamile kaldim
Geriden gelenler de olabilir
Benim tanidigim insanlar var 1 tane bile.olmuyor
Tek bitane olsun diye bekliyor
Sayinin önemi yok güzelce dollensin bos cikmasinda 2 tane olsun
Toplama islemi ne zaman olacak tatlim ? Ve doktor tedaviye başlarken normalde ahm ye bakmasi lazim ona göre dozunu ayarlamiyo mu ilaclarini ?
Ortalama 20 mm olmasi gerek galiba yumurtalar
Yok canım henüz yapmadım saat 19 da yapılıyor benim iğnelerim dün ben tüpün içine baktım yarına yeter gibiydi sen ne alemdesin canım
Bende bugün hastalandım cnm yarın doktora gidicem hakkımızda hayırlısı olsun inşallahYok canım henüz yapmadım saat 19 da yapılıyor benim iğnelerim dün ben tüpün içine baktım yarına yeter gibiydi sen ne alemdesin canım
hayırlısı bakalım canım ortalama 18-20 gün gibi düşünmek gerek o zaman
inşallah adet olsaydım belli olur gibi günleri
Mesela ben 16 taneden 1 tane kalmisti gerisi cöp1 tane yumurta ile bile hamile kalanlari duyunca umutlaniyorum insallah yarabbim hepimiz buradan mujdeleri veririz
Bugun tup bebege basladigimin 7.gunu...İlk 5gun sadece menogon igne kullandim.bu 2 gun de aksam 8 de menogon(kalcadan)9 da cetrotide koldan vuruldum.Merak edenler icin yazıyorum raporsuz menogonun tanesi 180 tl civari raporlu olursanız 25 tl civarı cetrotide de raporlu tanesi 35 tl odedim
Gecmis olsun tatlimBende bugün hastalandım cnm yarın doktora gidicem hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Saol cnm İnş bol bol yumurtaların olur benimde yarın bi sıkıntı olmazsa tedavi sürecim başlıyor İnşGecmis olsun tatlim
İnşallah Allah emeklerimizi boşa çıkarmasınBende bugün hastalandım cnm yarın doktora gidicem hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?