Ya canım benim Allah razı olsun aynen inş dediğin gibi artarak gider. Hepimiz güzel sonuçlar alacağız inş. Tek tek duamdasınız, iyi ki varsınız

Caniiimmm tebrik ederimm gozunuz aydin hayirli olsuuunn cok sevindimmm Yakinda bu grupta insallah hamile kalmayan olmayacak masallah pozitifler sirayla geliyor Allah 9 ay boyunca daim kilsin. Cok rahat bir gebelik geciririz insallah.
Amin Rabbim inş tamamına erdirsin canım çok teşekkür ederim

Guzel hatunlar ben bisey paylasmak istiyorum.. yeni kesfim.. ilikli kemik suyu satiyolar hazir olarak.. nasil bilmiyorum alip deneyecegim ama kullananlar gayet memnun.. ben de transfer oncesinde full kemikli kuzu incik kaynattim suyunu da corba gibi ictim.. ozellikle taze yumurta transferi yaptiracak arkadaslarima tavsiyem igneyle delik desik olan rahmimizi yumurtaliklarimizi en cabuk ve dogal duzeltme yolu diye dusunuyorum..

Sagol cnm bilgin için hazr kmik suyu sayılıyor derkn yni nerde satılıyor?

kinalikadin Napiyon cnm nasl gdiyo tedavinnn
Ne yapayım be kuzum gidip geliyorum işte günde 3 tane iğne kollardan kan almalar..delik deşik olduk ama buna da şükür ağrılarım çoğaldı bir de bel ağrısı çekiyorum bakalım inş sonu olumlu olsun da dayanırım Rabbim yardımcımız olsun sen nasılsın bitanem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…