Evet yaa bende duymuştum bazı arkadaşlara doktorları tavsiye etmişti hatta, yapamayanlar için satılması ne güzel çok iyibi haber bu saolasın. Kan testinden sonra idrar da mantıklı o aradaki Zananda çabuk geçer ama kan verdikten bi yarım saat sonra dene bence

O da coook mantikli kesinlikle boyle yapicam

Sagol cnm bilgin için hazr kmik suyu sayılıyor derkn yni nerde satılıyor?
Canım kendin al kaynat. Kasaptan ilikli kemik deyince veriyorlar ben yumurta toplama transfer ve halada içiyorum doktorum önerdi. Ama sadece günde 1 öğün dedi.

Canım kendin al kaynat. Kasaptan ilikli kemik deyince veriyorlar ben yumurta toplama transfer ve halada içiyorum doktorum önerdi. Ama sadece günde 1 öğün dedi.
En guzeli oyle yapmak bence de benim dedigim sadece corbalara falan karistirmak icin.. onun disinda ben de duduklude pattisli soganli havuclu atiyorum bi de terbiyesini yapiyorum sonra Allah Allaaaaahhhh

En guzeli oyle yapmak bence de benim dedigim sadece corbalara falan karistirmak icin.. onun disinda ben de duduklude pattisli soganli havuclu atiyorum bi de terbiyesini yapiyorum sonra Allah Allaaaaahhhh
Aynen canım:))) ne kadar da içinde katkı yok deselerde oluyor köy dudukluye güzelce kaynat suyunu suz sonrada ben kaşıkla içindeki iliği de çıkarıp suya koyup blendirdan geçirdim çorbayı ole yaptım oohh misss:)))))

Allah yardımcın olsun kuzucum inşallah bu son olur gzel haberler verirsin bize bende napiyim strest sıkıntı yedi btirdi beni dün gttim saçlarımı kestirdim kas bıyık gzellesiym dedm tedavilerden mahfoldum tbi nasn aynda gtcem bebisim annesini gzel grsun)))

Tabiki kuzum nete gvenilirmi kasap varken şifa olsun kan can olsun gzel anneye;-) ben bilmiyodum negatf olduktan snra duydum ilik kemik suyunu tekrr baslarsm yapicam bunu cnm

Dlk2606 ve sendende güzel haberler alacağız dikkat edin kendinize pozitif olun insallah olacak birde sağlıklı beslenin
insallah kuzum rabbim bizimde yüzümüzü güldürür insllah.

Yanlış anlama beni ama kuzum intrnetekilerle olmaz kasaplarda satılıyor satilmasada özel olarak getiriyorlar bende öyle almak daha iyi
Tabii canim tercih meselesi ben yine de elimin altinda bulunsun diye alip deneyecegim cunku en az 12 en fazla 24 saat kaynamasi gerekiyormus yapabilsem bi gun ne ala.. usengecim ben yeaaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…