öyle cnm önce bi tedavi olalım sonra deneyelim 2.ciyi mantıklısı bu her ne kadar hemen olsun istesem de sabretmem gerek.Adette oldum dün akşam çok ağrım var normal herhalde böyle olması.parça parça birşeyler attım korktum biraz ama iyiyim şimdi haftasonu dinlenince iyi olucam inşallah spora yazılıcam pazartesi kilom yok ama iyi gelir gerginliğime diye düşünüyorum.Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah desteğin için de çok teşekkür ederim cnm Rabbim senin de gönlüne göre versin

Test günün ne zaman canim ben Çarşamba günü erkenden yaptım negatifti bıgünn12.gğnü test günümdü normalde birazdan kan vermek için gidiyorum inşallah değişiklik olmuştır
Ayın 20 sinde idi test günum pozitif sonuç aldım şükür darısı başına insallah

Hersey guzel olucakk ben inaniyorumm 2 gune hop diye firlayiverir Allahin izniylee

Canm degerin iyi gözüküyor ama bugn kaçıncı günündü insalllah katlanıp gzel degerler grüceksiinn kuzu

Hayırlı olsun canım. İnşallah güzel güzel yükselecek içini ferah tut lütfen

Merhaba cnm hayırlı olsun inşallah değerin aratacaktır Allahın izniyle iyi düşün iyi olsun cnm.Dualarımız seninle

Canım güzel değerin korkma ALLAH ın izniyle yükselecektir de inşAllah, tek embriyo mu 2 embriyo mu transfer edilmişti sana?

Canım hayırlı olsun düzenli bi şekilde artış olur inşallah

Hepinize teşekkür ediyorum allah razı olsun
İnşallah güzel haberler pazartesi günü alırım
Allah hakkımızda hayırlısı ne ise onu nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…