Kizlar kusura bakmayin yazdim ve çıktım nereye yazdigimin bile farkında degilim cok üzgünüm
Ne kusuru canm kusurluk bisey yok çok üzüldüm aynı şeyi bende yaşadm allahn izniyle pozitifi grcegn gün gelicek. bugn 12 gününmüydü bide dndurulmuşlarn varmıydı

Ne kusuru canm kusurluk bisey yok çok üzüldüm aynı şeyi bende yaşadm allahn izniyle pozitifi grcegn gün gelicek. bugn 12 gününmüydü bide dndurulmuşlarn varmıydı
Dondurulmusum kalmadi malesef. 9.gunum hastane 9.gun istedi. 5 gün embriyosu 3 adet transfer edilmişti.

Dondurulmusum kalmadi malesef. 9.gunum hastane 9.gun istedi. 5 gün embriyosu 3 adet transfer edilmişti.
Canım ne diyeceğimi bilmiyorum çok üzüldüm ama pes etme topla maddi ve manevi olarak yeniden dene arkadaşim

Nasip değilmiş ama içim yanıyor
Üzüleceksin canım evet ama kendini çok yıpratma vardır bir hayır. Allah yardımcınız olsun inşallah en yakın zamanda hamilelik haberini alırız. Kendini bu süreçte motive etmeye çalış ruhsal durum çok önemli

Beüksel tüp bebek merkezinde yaptırmıştım negatif sonucum 0.109 bugün kü sonuç ilk denememdi neden tutmamış olabilir
Doktorla görüş canım belki bu sefer daha önce uygulamadığı birşey önerilir. Seninde burada güzel haberini alacağız inş inanıyorum.

Kizlar bu donemde istahi kapanan var mi? Adeta istahim kesildi baktim olucak gibi degil bugun elevit’e basladim.. siskinligim de indi 3 gun once reglime 1 hafta kaldi normalde suan cok istahli cikolata canavari olmam gerekiyordu.. saka maka pazartesine 1 gun kaldi bu gunu hic saymiyorum. Bir de surekli uykum kaciyor uyaniyorum gece.. uykum hic kaliteli degil. Gunduz uyumaya calisiyorum yorgunlugum da var ama 45 dakika max.. ne oldu uykularima istahima ya
Ne balik ne et hicbisey istemiyor canim bugun balik corbasi soyledim bari bi sekilde girsin vucuduma diye..

Yemen gerekenleri az da olsa ye canım iştahsızlık nadir de olsa yapıyor bazılarına, genel de iştah açıp kilo aldırsa da şanslı azınlıktasın valla acayip meraktayım bende hayırlısıyla inşAllah sende müjde vereceksin bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…