İnsallahh Allahim nasip kismet ettiyse vallahi cok sasirdim.. kilo aldirmasina aldirdi ggitti totomun kenarlari bugun jojoba ve badem yagi aldim katkisiz bi kremle karistirip surucem. İsin komigi tuylerim bi artti fışkıraaaay seklindeler bugun agdaya gittim kadin inanamadi sana nooldu diye.. sans isini bi daha dusunelim ziiraa tuy yumagi olma yolundayim

Dondurulmusum kalmadi malesef. 9.gunum hastane 9.gun istedi. 5 gün embriyosu 3 adet transfer edilmişti.

Beüksel tüp bebek merkezinde yaptırmıştım negatif sonucum 0.109 bugün kü sonuç ilk denememdi neden tutmamış olabilir

Kizlar Rabbim bu zorlu surecte size bol sabir versin. Rabbim maddi manevi yardimciniz olsun tez vakitte sabrinizin mukafatini hayirli evlatlar nasip ederek versin insallah.

Canim bende kilo aldim saniyordum ama bugun bi tartildim 1 kilo bile vermisim. Demekki siskinlikten bana oyle geldi. Yalniz bendede cok tuylenme oldu. Cok rahatsiz edici. Haftada 3 kere biyik alinirmi yaa fiskiriyor mubarek :)) gecici bir durumdur diye dusunuyorum o kadar hormon aldik vucudumuza normaldir.

Hahahhaha bebisler ugruna killi bidiklar olduk vay anamm..
İllaki dokulucekler istedigi kadar uzasin yeter ki bebislerimiz tutunsun buyusun surda bir kaptan magara adami smiley olmaz mi

Aynen bende çoktüylendim ilaçlar yüzünden kollarımda bile arttı tüyler hormon ilaçları yaptığını düşünüyorum

Herkesin ortak problemi galiba ; benim Allah vergisi bi kaşım vardı hiç almamıştım bu seneye kadar bu sene kaş bıyık sakal gırla gidiyor mübarek yalnız değilim bu daha iyi hissettirdi ni ho ha ha , yaşasın kötülük Amaaan napalım elbet teşrif edecek bu bıcırıklar tüylüde olsak feda olsun napalım

Hahahhahaha cok gulduuum kesinlikle yalniz degilsin

ANury , akasyaaa5 Canlar bu zorlu bir süreç Ama inşAllah bir dahaki sefere güzel olacak sonucunuz. Rabb im gönlünüze göre versin . Negatif olma sebebini muhakkak öğrenmeye çalışın şayet bir problem varsa bunun tespiti çok önemli , bahsettik işte hormonlar kimyamızı bozuyor. Eğer bir problem varsa inşAllah tespit edip çözebilirsiniz ve bir dahaki denemeniz müjde ile neticelenir, Allah işin ehliyle karşılaştırsın ve tez zamanda muradınıza erin inşAllah

Saskinim şu an. Ben de tam tersi etki yaptı. Tedaviden önce epilasyon yapmıştım 40 gun olacak nerdeyse 1 hafta önce yapmış gibiyim

Canim benimm dualarim seninle
Rabbimin izniyle tedaviniz cok guzel gececek hersey bir bir duzelecek ve sonucunda pozitifi sende gorecek kucagina alacaksin evladini insallah ben cani gonulden inaniyorum. Sen yeterki moralini hep yuksek tut. Spora baslamanda cok iyi olmus kafan dagilir iyi olur. Buraya cok fazla yazamasamda hep aklima geliyorsun dualarimdasin canim.

Canım heyacan stresten olmustur
Az kaldı hayırlısı ile seninde güzel haberlerini alacağız insallah

Benim zaten kalındı tuglerım göbek bolgemdrkıker iyice sıyahlasmıs cogalmıs Dr dan utandım vallahı hiç dikkat etmedim gobek bolgeme bıyıklarım 4 nala gıdıyo zaten nolacak bizim bu halımız

Ayy benimde gobek bolgemde hafif tuyler vardi simdi siyahlasti ve kalinlasti. Ben doktora gitmeden once agdayla aldim komple. Bundan sonra mecburen surekli almak zorunda kalicam ama diger turlude cok fena gorunuyordu. Diger taraflarim epilasyonluydu ama yakinda oralardanda cikar diye dusunuyorum. Acaba bu durum gecicimidir hamileligin ilerki zamanlarinda dokulurmu ya da dogumdan sonra. Yoksa artik hep boylemi olur bilemedim.

İnşallah geçicidir valla çok değişik oldu vücudum hormonlar dan hep öncede vardı canım şimdi daha cok zaten hormon bozukluğum vardı benim pcos bıde

Yok ya geçicidir tabii bazılarında hamileliğin ilerleyen aşamalarında dökülüyormuş eskisinden daha iyi oluyormuş hatta . En kötü ihtimal lohusalıktan sonra eski haline döner canım sanmıyorum böyle devam edeceğini.

Olmama nedeni diye bisey yoktu bende histeroskopi oldum temizdi cizik atıldı hersey tamam herşey yolunda dendi. 3 4ab kalite1 tane geriden gelen embriyo transferi yapildi. Olmadi ne yapilabilirdi onu bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…