Dondurulmusum kalmadi malesef. 9.gunum hastane 9.gun istedi. 5 gün embriyosu 3 adet transfer edilmişti.
Canım nasip değilmiş demek ki Rabbim yardımcımız olsun. Kalitesi iyi olmayan tek embriyo ile gebe kalan da çok bak sana 3 tane iyi kalite transfer edilmiş tutmamış Rabbim nasip ettikten sonra olur. Zamanı değilmiş demek inşallah bir daha ki denemende olur inşallah ne kadar üzüldüğünü emin ol çok iyi biliyorum bende yaşadım aynılarını ama ne yapalım elden gelen bir şey yok

Kızlar Cedrotide kullanan var mı dün hazırladım vuracaktım havasını atarkan 4-5 damla dışarı çıktı yaa canım sıkıldı doz önemli diye biliyorum soru işareti kaldı sizde de oldu mu böyle? Bu 4. denemem ama bu sefer ki denememde sanki elim tutmuyor unutmuşum gibi her şeyi kafa kalmadı beee

Ben de de gonalf de olmuştu canım bısey olmaz inşallah allahın ıznıyle

Canımmm Allah yardımcın olsun sağlıkla doğurursun inşallah Aminnn keşke bende yaşasam bu duyguyu
İnşallah canım anneye korku hiç bıtmıyo rabbim emeklerinizi boşa çıkartmasını transfer den sonra mutlaka havuç suyu iç 2 bardak günde 1 dilimde ananas ye 3 gün de elinden geldiği kadar uzan

arkadaşlar ben gebelik sayfasındaydım. ama uzun zamandır olmuyor. ben de tüp bebeğe yönelmeye karar verdim. şimdi araştırmalara başlıyorum. İstanbul'da hangi doktoru önerirsiniz ?

Canim Allahin izniyle bisey olmaz. Bende ilk kullandigimda havasini alirken dedigin gibi fazla kacti 4 5 damla akti. Ama bisey olmadi. Saatine dikkat et ama gecerliligi 24 saatmis. 24 saat sonra unutursan vurmayi ya da geciktirirsen kendiliginden catlayabiliyormus. Ben en son vurulacagim gun 1 saat gec vurulmustum ignem bitmisti bulana kadar 1 saat gecmisti omrumden omur gitmisti aglamaktan. Butun tedavim iptal olacak diye cok korkmustum. Cok sukur bi sikinti olmadi ama yinede boyle streslere girmemek icin dikkat etmek gerekiyor tabi. Allah emeklerini bos cikarmasin canim.

Canım 23 saatte bu değil mı cetrotıde benimki öyleydi her gün 1 saat önce vurunuyodum

Canım 23 saatte bu değil mı cetrotıde benimki öyleydi her gün 1 saat önce vurunuyodum

Canim belki doktorun garanti olsun diye 1 saat onceden vur demistir sana. Ben okadar hassas oldugunuda bilmiyordum hergun yarim saatte oynayabiliyordu vurana kadar. Ama son vurulacagim gun ignem bitmis nobetci eczanelerden ariyorum cok onemli mi o igne diye aradim doktorumu panik etti beni. Nasil unutursun o ignenin etkisi 24 saat suruyor zaten yumurtalarin buyudu kendiliginden catlarsa gobegine dagilir yumurtalarini toplayamam tedavin iptal olur demisti ne kadar korkmustum ne kadar aglamistim nobetci eczanelerden bulana kadar. Asagi yukari 1 - 1bucuk saat kadarda gec vurunmus oldum ama cok sukurki Rabbim korudu catlamadi kendiliginden. Ama o gunku stresimi korkumu ömrüm boyunca unutamam heralde.

arkadaşlar ben gebelik sayfasındaydım. ama uzun zamandır olmuyor. ben de tüp bebeğe yönelmeye karar verdim. şimdi araştırmalara başlıyorum. İstanbul'da hangi doktoru önerirsiniz ?
Semra Kahraman ya da Bülent Tıraş araştırmalarıma göre bu iki dr çok başarılı umarım olumlu sonuç alırsınız

Saol canım cevabın için. İnşallah dediğin gibi bir şey olmaz o kadar emek. Cedrotide çok gıcık bir iğne yav zor eriyor ilaç çekerken de zorluyor. Hayırlısı inşallah bu sonuncu iğnemdi dr bu defa daha erken vurulmamı istedi cetrotie yi. İnşallah her şey yolunda gider..

23 saatte bı vurundum hep canım ben

evet ben de sitede namlarını baya duydum. peki önceden tedaviye başlamadan önce pıhtılaşma ve dna hasarına bakıyorlar mı biliyor musunuz
Her dr farklı yaklaşıyor tedaviye kimi ilk denemede pıhtılaşma ve genetik araştıma yapmadan başlıyor kimi tüm testleri yaptırıyor. Ben ankarada tedavi görüyorum ist da dediğim gibi gidecek olsam sanırım Semra hanımı tercih ederdim o sorunu bulup ona göre tedavi uyguluyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…