Doz önemli de benim doktorum biraz fazla oluyor zaten içlerinde hepsini alamadım diye sıkıntı etme demişti gonal f de. O kadar inceleme kuzum ondan birşey olmaz Allah ın izniyle .
Ayyy senin o unuttuğun zamanı hatırlıyorum sanki , bi pijama taksi muhabbeti vardı sendin değil mi o ? Ahh be Rabb İm emeklerinizi boşa çıkarmasın , zor süreçler bunlar ama muradımıza erince sadece hoş anılar olarak kalacaklar Allah In izniyle
İnşAllah herşey yolunda gidecek kuzum biraz rahatlama çalış olacak bu sefer inşAllah
İnşAllah anlaşmayı uygulamaya gerek kalmaz canım hayırlısıyla güzel haberini alacağız yarın, da neden 1 sene?
İkizlerde böyle çok artıyor ama çok artmasında zaten bi problem yok sadece iyi bi haber bu kadar artması, kötü hiç bir tarafı yok canım gözün aydın, çift embriyo transferi miydi seninki de?
Canım belirli bi olgunluğa gelince hissediyorsun ya yumurtaları günlerce hissetmeyebiliyorsun ya bence bu çok normal, olumsuz bi durum yok inşAllah Hulusi hocama güven , Allah ın da izni ve inayetiyle olacak inşAllah. Dışarı çıkmaları bence çok önemli değil ama senin için rahat etsin sen hemşirelerine falan bi ulaş istersen.