anladım canım çok teşekkür ederim. yani ben sürekli kimyasal yaşadığım için bi sıkıntı var yani tedaviye yaklaşması benim için daha önemli. evet o halde semra hanım en mantıklısı tüp bebek için

Canım heyacan stresten olmustur
Az kaldı hayırlısı ile seninde güzel haberlerini alacağız insallah
Cok muhtemel hatta suan resmen heyecan ve stresten midem kalkiyo.. bu gece bana uykular haram kendini her turlu ihtimale hazirlamaya calisiyorum ama yine de nasil tepki verecegimi bilmiyorum eger olmazsa 1 sene bekleyecegiz anlasma yaptik esimle

Cok muhtemel hatta suan resmen heyecan ve stresten midem kalkiyo.. bu gece bana uykular haram kendini her turlu ihtimale hazirlamaya calisiyorum ama yine de nasil tepki verecegimi bilmiyorum eger olmazsa 1 sene bekleyecegiz anlasma yaptik esimle
Hayirli olacak Allah'ın izniyle bekliyorum sonucu yaz oldumu bende yarın ise basliyorum

Ayyy çok iyi maşaAllahh yaaa dahada artar inşaAllahhh emin olmak için tekrar test istiyorlar belli ki, sen havuç suyu iç, kivi ye ananas ye canımm tutunsun sıkı sıkıı

Maşallah maşallah maşallah vallahi süper ne güzel artmış canım dua et benimkide yarın artsın kat kat

Maşallah canım Allah sağlık nasip etsin inşallah her şey yolunda gider Rabbim gönlüne göre versin.

Kızlar benim de salı günü yumurtalar toplanacak Allah nasip ederse. Dün baya baya ağrım ve batmalarım vardı ama bugün tık yok hiç ağrı yok perşembe gününden beride cetrodite kullanıyorum. Her şey nasip kısmet tabii ama insan onca emek verince korku yaşıyor. Cetrodite kafam takıldı zaten 2 dir dışarı sıçradı ilaç ve doz önemli uff Allah yardımcımız olsun ne diyeyim canlarım

Doz önemli de benim doktorum biraz fazla oluyor zaten içlerinde hepsini alamadım diye sıkıntı etme demişti gonal f de. O kadar inceleme kuzum ondan birşey olmaz Allah ın izniyle .

Ayyy senin o unuttuğun zamanı hatırlıyorum sanki , bi pijama taksi muhabbeti vardı sendin değil mi o ? Ahh be Rabb İm emeklerinizi boşa çıkarmasın , zor süreçler bunlar ama muradımıza erince sadece hoş anılar olarak kalacaklar Allah In izniyle

İnşAllah herşey yolunda gidecek kuzum biraz rahatlama çalış olacak bu sefer inşAllah

İnşAllah anlaşmayı uygulamaya gerek kalmaz canım hayırlısıyla güzel haberini alacağız yarın, da neden 1 sene?
İkizlerde böyle çok artıyor ama çok artmasında zaten bi problem yok sadece iyi bi haber bu kadar artması, kötü hiç bir tarafı yok canım gözün aydın, çift embriyo transferi miydi seninki de?

Canım belirli bi olgunluğa gelince hissediyorsun ya yumurtaları günlerce hissetmeyebiliyorsun ya bence bu çok normal, olumsuz bi durum yok inşAllah Hulusi hocama güven , Allah ın da izni ve inayetiyle olacak inşAllah. Dışarı çıkmaları bence çok önemli değil ama senin için rahat etsin sen hemşirelerine falan bi ulaş istersen.

Kuzucum benimm saolasın inşallah dediğin gibi olur Rabbim yardımcımız olsun hepimizin. Dua ediyorum sürekli başka yapacak bir şeyim kalmadı elimden geleni yaptım ilaçları saatinde yaptım yediğime içtime dikkat ettim..vs Rabbim ne nasip ettiyse onu yaşayacağım

Ilk hamilelegimde gobegimde çok kalın tüyler çıkmıştı. Ama onun dışında 3 ay epilasyon istemiyordu. Doğumdan sonra gobegimdekiler gitti. Diğerleri coştu

Hayiiiir kafana takma bunuuu benim esim yapti ignelerimi her seferinde fiskirtti kendini hemsire sanmaya baslayinca tabii hicbirsey olmayacak hersey yolundadir ben en son yimurtalarin siskinliginden 9aylik hamile gibi yuruyodum karnimda su dolu bi balon varmis gibiydi bir de aklinda olsun icinde kalan azicik hava sorun degilmis hemsire soyledi bize sadece yakar hepsi o dedi..

Aynen canım hayırlısı bende dua ediyorum senin için, bu sefer Rabb İm nasip edecek inşAllah nedense ben çok inanıyorum . Umarım öyle olur. Emin ol elimden geleni fazlasıyla yaptın Rabb im emeklerini boşa çıkarmasın inşAllah

KoncuyUmay 1 yil gezeriz sen de toparlanirsin dedi ona gore hergun igne olmam feci kotu ve zor bisey hatta bu ilaclarin beni nasil degistirdigini gozunun onunde sekilden sekile girdigimi gorunce iyice tirsti adam bakalim kismet tabii sonucu gorunce kotu olursa nasil tepki verir bilemiyorum beni isliyo surekli aglama sakin kotu olursa yine deneriz once gezeriz seni suraya gotururum buraya gotururum falan.. ama bunlarin hiiicbiri teselli degil tabi.. ben kiii hastanede 8 tane embriyomun (evlatlarimin) gelisimini hizlandirilmis izlerken hungur hungur aglayan insanim insallah yavrularimin ikisi de tutunup bizi aileleri olarak tercih etmislerdir Allahim guzel ruhlarini bize uflemistir.. surekli konusup vaatler veriyorum sanki dinleyen var da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…