Eşin e bravo öncelikle benim ki korkudan bakamıyor bile ben iğne yaparken bende şişim gören hamile sanır ama nerdeee inşallah olumlu sonuçlar alırız kuzum ya dün de batmalarım vardı yumurtalar ağrı yapıyodu bugün tık yok bakıyorum heey nerdesiniz nere kayboldunuz diye belirti yok hiç

Allah senden razı olsun sende benim dualarımdasın inşallah tez zamanda sende bende bütün arkadaşlarımızda anneliği tadarız kuzum inşallah Rabbim büyük maddi manevi çok yorulduk benim psikolojim bitti ama yinede halimize şükür bizim de sınavımız buymuş

Ama son gunler bende de yapmadi sanirim buyume asamasindayken oyle batiyorlar durdurunca tek derdi löngür löngür koca bir karin ben asla bakamiyorum bana yapilirken bile.. esim evde olmadigi zamanlar hastane yolunu tutuyorum.. hibor var suan kullandigim anasini sattiminin ignesi bir yakiyor 3 dakika yok oluyorum adeta

Ayyy ne güzel anlatmışsın canım yaa, çok duygulandım inşAllah tutunmuşlardır minnaklar hayırlısıyla... heyecanla bekliyorum inşAllah güzel haber alacağız senden oturacaksınız sizde evinizde minnaklar yıpranmasın diye gezemeyceksiniz görersiniz siz

Allaaaahiiiim insalllaaaaahhhh yarin hemen yaziciiim

Neyyyy hibor mu , kara listeye yazdım. Doktor verirse aman vermeyin demeycem tabii ama reçete de görürsem acayip tırscam

Neyyyy hibor mu , kara listeye yazdım. Doktor verirse aman vermeyin demeycem tabii ama reçete de görürsem acayip tırscam
Evet evet bitane daha varmis o yakmiyomus onu yazdir kesin.. ben de eger hamileysem hemen baska doktora takibimi aldiricam.. Memorialda Altug Semiz var esas doktorum o zaten.. onun da pek bu ignelerle arasi yok coraspirinle devam ettirebilir ve kizlar kesinlikle
Havuc suyu icmeyi unutmuyoruz!! Saracoglu damarlari genisletip bebege kan akisinin saglandigini ve amniyon siviyi tamamladigini soyluyo.. hatta soyle diyor bugun tekrar dinledim. Bazen degerler dusmeye baslar o zaman bebek artik tutunamiyodur bunu duzelticek tek sey havuc suyudur hodri meydan diyor.. ben şok..

Taze sıkım demiyor değil mi Saraçoğlu , şu kaynatıp içilen tarifi vardı onun. Onu mu içmemiz lazım? Ya ben tüpe başlayana kadar muhtemel ovulasyon günümden itibaren içeyim aslında ne zararı olacak ki , Nasreddin hoca misali ya tutarsa

Yok yok taze sıkım her aksam 1 bardak diyor..

Kızlarr günaydın herkese mutlu huzurlu sağlıklı bir hafta olsun haftasonu pek giremiyorum iş güç vs. :) Geldi çattı bizim ilk muayne heyecandan öleceğim içimde değişik bi his var heyecan korku stres anlam veremiyorum ama inşallah sonu güzel olur hepinizi çok öpüyorum canlarımm

Dlk2606 ve sendende güzel haberler alacağız dikkat edin kendinize pozitif olun insallah olacak birde sağlıklı beslenin

Allah razı olsun canım benim amin inşallah Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize Haftasonu misafirler falan vardı gezdim birazda vakit bulamadım bir türlü girmeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…