Maşallah çok iyi canım benim ikiz bile olabilir hayırlısı olsun inşallah hiç korkma gayet güzel değerin

Canımm bitanemm çok sevindim hadi hayırlısı olsun inşallah çok güzel geçer çok kaliteli embriyolarınız olur Allahın izniyle çok mutlu oldum okuyunca Allahım güldürsün yüzünü inşallah Canım cetrodite nin öyle olmasına takılma sakın bende oldu 2 defa dışarı sıçradı eşim yapıyordu hatta kızmıştım baya ama çok şükür birşey olmadı içini ferah tut canım arkadaşım benim

Canlarım benim, güzel arkadaşlarım kardeşlerim hepinize günaydın hayırlı bir gün olur hepimiz için
akasyaaa5 Canım çok üzüldüm ama sen üzülme Rabbim böylesini hayırlı görmüş demekki öyle düşünmek lazım bir hakine nasip olur inşallah
gmz1990 Canım sende bugün gidecektin inşallah güzel haberler alırsın başlarsın hayırlısıyla inşallah

Ceronimmo Canım sende bugün kan vereceksin heralde Rabbim pozitif sonuç almanı nasip etsin inşallhhh sende güzel haberler ver bize Allahın izniyle

Giremedim 3 gündür ve hepinizi çok özledim artık aksatmayacağım Maşşlah beğen beğen bitiremedim pozitif haberlerle dolsun burası inşallahh.

Egehanezra Canım sende yaz ne olur merakta bırakma bizi

Canımm benim çok teşekkürler inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…