Merhaba arkadaşlar benimde transferimin 6. Günü cuma günü testim var hayırlısıyla 2 tane 5. Gn 1. Kalite embriyo transfer edildi Beklemek çok zor

Merhaba canım evet beklemek çok zor ama sonuç günü insan ne çabuk geçti diyor. Hayırlısı olsun hakkında inşallah pozitif sonuç alırsın Allahın izniyle ilk denemen miydi

Kuzumm canm benimm pozitif arkadaşım Allah razı olsun senden. İnşallah Allah nasip eder bizlere de bu duyguyu tatmayı kuzum inşallah

inşallah allahın izniyle herşey çok güzel olacak hayırlısıyla saglikli yumurtaların toplanacak dualarım seninle balım hiç korkma rahat ol,

Merhaba canım evet beklemek çok zor ama sonuç günü insan ne çabuk geçti diyor. Hayırlısı olsun hakkında inşallah pozitif sonuç alırsın Allahın izniyle ilk denemen miydi

Yok bu 2. Denemem ilk aceleyle yapılmıştı ön tedavi yapılmadan falan bu çok detaylı bir tedavi oldu bakalım. Siz pozitif sonuç mu aldınız

Egehanezra ya çok üzüldüm canım neden ayrılma durumları oldu lütfen kızgınlıkla hareket etme bir sakin ol önce. Eltinle falan sorun var demiştin onlarla mı alakalı. Bak sakin ol önce ne olur yuva kolay kurulmuyor etrafını boşver ya

Ayy evet doğru söylüyorsun valla canım çok üzüldüm bende inşallah bir sıkıntı olmaz ya

inşallah allahın izniyle herşey çok güzel olacak hayırlısıyla saglikli yumurtaların toplanacak dualarım seninle balım hiç korkma rahat ol,
AHH kuzum benim canımm saolasın Allah razı olsun ilk yazışmamızdan itibaren hissettim sende o dostluğu iyi ki tanıdım seni.. İnşallah Rabbim hepimiz için hayırlı olanı nasip etsin sende sağlıkla kavuşursun bebeğine inşallah. Benim dualarımda da hep varsın ve olacaksın..

Yok bu 2. Denemem ilk aceleyle yapılmıştı ön tedavi yapılmadan falan bu çok detaylı bir tedavi oldu bakalım. Siz pozitif sonuç mu aldınız

Anladım canım Rabbim nasip etsin bu kez inşallah Benim ilk denemem kimyasal oldu şubat 20 de maalesef 2. için de dinlenme verdi doktorum 2 ay Nisanın sonuna doğru dondurulmuşlarla tekrar deneyeceğiz Allahın izniyle inşallah

Merhaba arkadaşlar benimde transferimin 6. Günü cuma günü testim var hayırlısıyla 2 tane 5. Gn 1. Kalite embriyo transfer edildi Beklemek çok zor
Merhaba canım hayırlı günler. İnşallah tedavin olumlu sonuçlanır embriyolarının kalitesi iyi inşallah Rabbim nasip etmiştir bu denemen de gebe kalmanı

Inşallah canım hayırlısıyla ben hiç pozitif görmedim bu sefer Umudum var. Pozitif alan arkadaşlarım belirtileri neler çok merak ediyorum. Ilk 3 gün kasık agrısı çektim sonra ara ara gelen adet ağrılarım gögüslerim çok dolgun arıyor.

İlki de aynı yerde mi yaptırdın canım. Nerede tedavi gördün

Ben özel muyayeneis olan bi doktorla başladım tedavime cahillik bilemedik adam paracı çıktı. İlki onun bi hastaneyle anlaşması ile oldu ben seçmedim bu sefer doktorumu araştırdık konuştuk bütün detayları inceledi herşeyi inceledi öyle başladı ilk tedavim 28 yımurtadan 3. Güne zor gelmi 3 yımurta 1 i imha edildi o ikide tutmadı zaten. Şimdi 26 yumoştan 10 tane 5. Gün embriyosu oluştu doktor çok önemli

Canım aslında belirtilere çok takılmamak gerekiyor hiç düşünme onları pozitif alanların belirtileride zaten genelde ilacın yan etkileri oluyor hiç kafana takma ilk 3 gün ağrı olması falan da çok normal inşallah pozitif sonuç alırsın bu sefer

eşimle aramız ktü ayrılma durumları var
canım tabıki tam sebebını bılemesekte ilk once sebep ne olursa olsun ani kararlar almaktan kaçının. gerekırse bıraz ayrı kalın ama ayrılalım demeyın. zor bır surecten gecıyorsunuz bızım bıldıgımız bılmedıgımız sınavlardan gecıyorsunuz belkıde ama şunu unutma bazen o kadar zorlayıcı gelır kı yaşadıklarımız sankı cozulemeyecekmıs gıbı bır algıya kapılırız ve hersey ust uste gelıyormus gıbı hıssederız. onemlı olan ılk once nefes almak. boşanmayı ıstemek herseyı bıtırecek artık sorunlar olmayacakmıs gıbı gelır ılk zaman ve ılk gundeme alınan baslık olur. esınle bırbırınıze bıraz nefes alacak alan olusturun gerekırse bıraz uzak durun bırbırınızdn ama en onemlı surece dahıl olmaya calısan yorum yapan ınsanlardan uzaklasın. ani karar vermeyın lutfen Allahın ıznıyle hersey duzelır

Maşallah gerçekten doktor çok önemli arada dağlar kadar fark var resmen hayırlısı olur inşallah tutma oranı da yüksek baya inşallah seninledir bebişlerin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…