Dlk2606 opu öncesi muayenede kaç tane yumurta saymıştı dr kuzum sende. Bir de 2 gün önce batmalarım ağrılarım vardı bugün de dün de tık yok yarın opu var ama enteresan hiç yumurta ağrısı yok sende varmıydı opu önesi gün hatırlıyor musun

kızlar sze ksaca anlattım ben 1senelik evliykn tartışma cktı küçük biseyden büyüdü aillemn evine gttim zar zor gelipp aldı beni 1bucuk sene olmustu gine kavga ettik annemlerdeydim gelip almada daym knustu geldi aldi beni eve geldik bi kac gün snr mrkete gtcektik feracemn altina dar pantolon giydim benle kvga etti giymiycen etmiycen bissuru laf bi tokat atti ilk defa :-( snra cktm gttim annemlere bu gelmedi gelmem dedi naparsn yap dedi snra gine ben cikip geldim ama tm 2sene bu ailemle knusmadi cenaze oldu hasta oldu gtmedi gtmm dedi annesyle abisi dedi bayramda ilk defa gtti smdide arada gder annemler gelsin istemez annemde sadece hafta sonu gelebilirse gelir hatta cmrtesi aksam geldi 2 saat oturup ablana gdip kalcakti esim surati assik knusmdi hic kal gec oldu demedi bile cok kiskanc onu giyme bunu giyme tm diyorum ne dersse oonu giyiyorum telefnumn rehberinde kmse yok telefnu elime aliym hemn kim o bakar mesjlaraa zirtta bir sorr. biiseymi eksik etmez alir giydrrr yedirr durumu iyi ama huzur olmadiktan sonra ah ahhhhh ben istermiym evimi yuvami brakiyim ama hic insan gibi karsilikli oturuppp knusmaz kmse 4 4lük degil benmde hatam vardr ama blmiyoorum sabah evden cktm adliyeye gtcem diye onceki gbi e durmadı durakta drdum gormedi aradm pesimden gelmedi ve sabahtn beri sadece 2kere aradı bide ben onun ailesi benle knusmasa gderim ederm amaa o oyle degl

Merhaba arkadaşlar benimde transferimin 6. Günü cuma günü testim var hayırlısıyla 2 tane 5. Gn 1. Kalite embriyo transfer edildi Beklemek çok zor
canım dondurulmuş mu oldu transferin ? benim de aynı transfer olacak haftasonu allahın izniyle adetle başlanacak tedaviye

Kuzum ne desem vallahi bilemedim eşinin haksız yönleri daha çok gibi Allah yardımcı olsun ama yuva kolay kurulmuyor ama kolay bozuluyor maalesef bizimde oluyor tartışmalarımız bazen çok bağırıp çağırıyoruz birbirimize o an insan sağlıklı düşünemiyor kızgınlıkla ne söylediğimizi bilmiyoruz sizinkide öyle olmuştur önemli olan sonrasında hatalarımızı farkedip pişman olmak tabi ama tekrarlanmaması da önemli siz yinede güzelce konuşmaya çalışın canım ama eşinin davranışlarını çok doğru bulmadım gerçekten bu kadar kıskanması da iyi değil ve ailene karşı böyle olması tabi Rabbim bir sınavdan geçiriyor sizi sabırlı olup aşmanız gerekiyor ama olmayacaksa da zorlayamıyor işte insan. Üzülme sen Allahım yardımcınız olsun inşallah..

Son düzenleme:

Yoktu canım sadece opu olmadan bir 15 dakika önce ağrılarım olmuştu hatta korkmuştum çatladılar mı diye çünkü 10 dakika geç vurmuştum çatlatma iğnesini ama ağrım olmamıştı öyle sende korkma hiç hiçbirşey olmayacak inşallah rahatça atlatacaksın yarınıda ilk zamanlar oluyor ağrı ama sonradan geçiyor benimde geçmişti muayenede en son 22 falan demişti sayısına ama 15 tane toplandı canım benim en hayırlısı en güzeli olsun hakkında inşallah

Demin cikti 121 doktorum yok bugun ama yanindakiler iyi oldugunu soyledi.. 1i tutunamamis galiba ama sonucta 1i benimle sanirim

Canımm tebrik ederim Allahım ne kada güzel ya sırayla geliyor pozitif haberler Rabbim tamamına erdirsin inşallah gayet güzel değerin o hiç belli olmaz değerlerden canım belkide ikiside seninle

bende de bu yüzden ertelendi canım düşük doz kullandım 150ml hergün ama yine de ohss oldum çok kötü on gün geçirdim malesef. 2. adetinle mi transfer oldun benim 2. adetim bekleniyo canım..

Hadi hayırlısı canım bende 2. Adetimle oldum transfer 18 güne geri adet oldum hemen olmuştum hemeende transferim oldu şükür

Canımm tebrik ederim Allahım ne kada güzel ya sırayla geliyor pozitif haberler Rabbim tamamına erdirsin inşallah gayet güzel değerin o hiç belli olmaz değerlerden canım belkide ikiside seninle
Allahimm insallahhh Cok tesekkur ederiiim
A anneveoglusu senin doktordan haber var mii ne diyoo??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…