Inşallah canım ilkini hiç hissetmedigim için bunda bir sürü belirti oldı bende kaptırıyorum kendimi işte ☺

Maşallah gerçekten doktor çok önemli arada dağlar kadar fark var resmen hayırlısı olur inşallah tutma oranı da yüksek baya inşallah seninledir bebişlerin

Çok teşekkür ederim aynen çok fark var hemde zorla tedavi geçirdim inşallah deger. Embriyolarımın çok güzel oldugunu söylediler doktorumla embriyolog hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah geçseydi günler

Inşallah canım ilkini hiç hissetmedigim için bunda bir sürü belirti oldı bende kaptırıyorum kendimi işte ☺

İnşallah bütün belirtiler tuttuğu içindir canım sen öyle düşünerek moralini yüksek tutmaya devam et en önemlisi bu inşallah sende güzel haberler verirsin bizlere

Geçer hayırlısıyla inşallah canım geç olsun güç olmasın böyle beklediğine değer inşallah

İnşallah bütün belirtiler tuttuğu içindir canım sen öyle düşünerek moralini yüksek tutmaya devam et en önemlisi bu inşallah sende güzel haberler verirsin bizlere

Inşallah tek duam bu şu an ben olmayan herkes için dua ediyorum insan yaşadıgını bildigi için herkesi dua ma katıyorum ☺

yaa saçmalama dur hemen ayrılık deme büyük bi olay mı ?

Canım dur hemen ayrılma falan deme ne oldu da ya çok üzüldüm şuan

Nedeeen ne oldu canım ya

Ayy evet doğru söylüyorsun valla canım çok üzüldüm bende inşallah bir sıkıntı olmaz ya

Yaa canım çok üzüldümmm Çok dua edeceğimm sizin içinnn
Kizlar k.bakmayn hepinze ayrı ayri yazamadm zatn 1 haftadr falan aramz kutusu artk bkimisiz birbirimzden herseye bi kulp bulupp kavga ediyoruz baya ktuyuz

Inşallah tek duam bu şu an ben olmayan herkes için dua ediyorum insan yaşadıgını bildigi için herkesi dua ma katıyorum ☺

Allah razı olsun canım Rabbim dularımızı kabul etsin inşallah benimde burdaki evlatları olması için uğraşan anne olmayı isteyenler her zaman dualarımda

kızlar cok sık gıremıyorum bıraz stres yaratacak konulardan kendımı uzak tutmaya calısıyorum ama aklımda sızlerde oldugu ıcın ara ara gırıp hal hatr soracagım hepınız zaten buraya yazmasamda dualarındasınız. bıraz gunluk hayatıma gerı donmeye calısıyorum tabı arada karnımı tutup yok mu bebiş dıye sorup benı zıvanadan cıkarmaya calısanlar oluo ama olsun gormezlıkten duymazlıktan gelmeye calısıyorum. elımızden gelenı tabıkı yapalım ama hersey olacagına varacak yazılan bellı o yuzdn şimdinin tadını da cıkarmaya calısalım bıraz hepınzıı cok sevdım ıyıkı varsınz

Kizlar k.bakmayn hepinze ayrı ayri yazamadm zatn 1 haftadr falan aramz kutusu artk bkimisiz birbirimzden herseye bi kulp bulupp kavga ediyoruz baya ktuyuz

Canım o da sende bunalmışşsınızdır ayrılma falan olmaz öyle ufak kavgalara bi kafanızı dinleyin bir kaç gün sen annenlerde falan kal düzelir ne olur böyle umutsuz olma kuzum

Bir tanemm öncelikle birbirinizle tam konuşacağınız sırada euzubesmele çek. Tabi ki ayrılmak kadar doğal bir şey yok ama şeytanında en sevdiği şeydir yuva bozulması. Şuan çocuk çalışmaları, muayeneler, etrafın sözleri derken birbirinizden çıkıyo acısı. Sen biraz Kuran oku.. Allah'ım ayrılmamız hayırlı değilse ne olur kalbimize sakinlik ver diye dua et.. Boşandıktan sonrasını düşün.. Ölç tart biç..

Canım öylelerini ne yapıyoruz hiç takmıyoruz söyledikleri bir kulağımızdan giriyor birinden çıkıyor Allahım hayırlısını versin hakkında inşallah yaz böyle arada özletme kendini bizde seni seviyoruz sende iyiki varsın canım benim. Kısa zamanda sende yazacaksın buraya hamileyim diye inşallah Allahın izniyle

Canım o da sende bunalmışşsınızdır ayrılma falan olmaz öyle ufak kavgalara bi kafanızı dinleyin bir kaç gün sen annenlerde falan kal düzelir ne olur böyle umutsuz olma kuzum
canm okadr dert varki anlatmaya kalksam ohooooo yani annemlere gdip kalksam gelip almaz biile oncede cok oldu bilmiyorum sogumusuz sanki

amin insaaşlahh hepımız yazalımmmm

canm okadr dert varki anlatmaya kalksam ohooooo yani annemlere gdip kalksam gelip almaz biile oncede cok oldu bilmiyorum sogumusuz sanki

Kuzum benim kıyamam ya ne desem bilemedim oturup sakince konuşsanız sorunlarınızı bi çözüm yolu bulmaya çalışsanız tedavi aşamasında da yıprandınız ettiniz ikinizde elbet ortak yol bulursunuz canım benim

ne kadarlık evli olduğunu bilmiyorum ama şunu bil 13 yıllık evli olarak biri olarak diyorum erkek milleti büyümeyen birer çocuk kızgınlıklarında kalp kırıcı olabiliyorlar önemli olan bunu zamanla sevgisiyle giderme yoluna giriyormu hepimizin evinde tartışmalar oluyor olayı büyütmeyin sessiz kalın bir süre derim kendinizi bunaltmayın eşiniz hakkında hep olumsuz şeyleri düşünerek doldurmayın hakkınızda hayırlısı olsun inşallah rabbim yuvanıza huzur versin arkadaşım

Allah yardımcınız olsun inşallah her şey yoluna girer inşallah. Kendini üzme diyecem ama kolay değil keşke sorunların tamamen çözülse ah kuzum benim

Bayanlar 3. Tedavime başlayacağım ama rapor cikartirmak istiyorum. Istanbul anadolu yakasinda nerde cikartabilirim. Birde infertilite bölumunden mi yoksa tup bebek bölümünden mi randavu aliniyor? Sorunumuz eşimin spermleri ileri hizliligi az. Bilen yazarsa cok sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…