kızlar sze ksaca anlattım ben 1senelik evliykn tartışma cktı küçük biseyden büyüdü aillemn evine gttim zar zor gelipp aldı beni 1bucuk sene olmustu gine kavga ettik annemlerdeydim gelip almada daym knustu geldi aldi beni eve geldik bi kac gün snr mrkete gtcektik feracemn altina dar pantolon giydim benle kvga etti giymiycen etmiycen bissuru laf bi tokat atti ilk defa :-( snra cktm gttim annemlere bu gelmedi gelmem dedi naparsn yap dedi snra gine ben cikip geldim ama tm 2sene bu ailemle knusmadi cenaze oldu hasta oldu gtmedi gtmm dedi annesyle abisi dedi bayramda ilk defa gtti smdide arada gder annemler gelsin istemez annemde sadece hafta sonu gelebilirse gelir hatta cmrtesi aksam geldi 2 saat oturup ablana gdip kalcakti esim surati assik knusmdi hic kal gec oldu demedi bile cok kiskanc onu giyme bunu giyme tm diyorum ne dersse oonu giyiyorum telefnumn rehberinde kmse yok telefnu elime aliym hemn kim o bakar mesjlaraa zirtta bir sorr. biiseymi eksik etmez alir giydrrr yedirr durumu iyi ama huzur olmadiktan sonra ah ahhhhh ben istermiym evimi yuvami brakiyim ama hic insan gibi karsilikli oturuppp knusmaz kmse 4 4lük degil benmde hatam vardr ama blmiyoorum sabah evden cktm adliyeye gtcem diye onceki gbi e durmadı durakta drdum gormedi aradm pesimden gelmedi ve sabahtn beri sadece 2kere aradı bide ben onun ailesi benle knusmasa gderim ederm amaa o oyle degl