bilmiyorum cnm kafm cok karışık bunaldm artk

ay canım çok heyecanlı ne dedi doktorun başarı oranı için

Hamilelik bekliyoruz kesin dediler yani labatuvarda olabileceginin . En kalitelisiymiş zaten resmini verdiler haberler dışarı çıkmadan başlamış doktorum sayfasında başlamış resimlerini yükledim ☺

Eklentiler

• Screenshot_20180327-190819.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 54
Hamilelik bekliyoruz kesin dediler yani labatuvarda olabileceginin . En kalitelisiymiş zaten resmini verdiler haberler dışarı çıkmadan başlamış doktorum sayfasında başlamış resimlerini yükledim ☺
ya herkese veriliyor mu resmi istesek tuhaf kaçar mı? anı albümüne koyardık

Çok teşekkür ederim Dlk2606 darisi sana olsun

11. gün değerim 58

13. gün değerim 112
Oh maşAllah katlanmış değerin canım devamı da gelir inşAllah hayırlı olsun
Merhaba arkadaşlar benimde transferimin 6. Günü cuma günü testim var hayırlısıyla 2 tane 5. Gn 1. Kalite embriyo transfer edildi Beklemek çok zor
inşAlah güzel haberler alırız canım senden de hayırlı olsun

Demin cikti 121 doktorum yok bugun ama yanindakiler iyi oldugunu soyledi.. 1i tutunamamis galiba ama sonucta 1i benimle sanirim
Yehhuuuu süper maşAllah canım gözümüz aydın olsun ya hayırlısıyla güzelce artış devam etsin de biz biri de arıyoruz şuan şimdi kutlama zamanııı teyy teyyy

inşallah çoğalıp evlat olurlar ya :) darısı bana olsun inş

Ya iyide senin ailenle ne derdi var ne yaptılar eşine sanki böyle davranıyor yazık değil mi. Bu yazdıklarına bakılırsa haksızlık ediyor sana bu kadar kıskanmasına ne gerek var zaten tüp bebek derdiniz var sıra değil ki bunların. Keşke aklını başına alsa. Bence biraz sakinşelin ikiniz de fevri davranıyorsunuz yaşınızda genç onun da etkisi var deli dolusunuz. İnşallah her şey yoluna girer Rabbim yardımcın olsun be kuzum

Canım sakince düşün herşeyi çık bi hava falan al otur bir yere düşün
ablama geldim zatn yyenimle oynuym ediyom kafamı dagitiyom

benm yasm daha 23 onun 32 bendn olgu ama bunları yapamiyor karşısına alıp knusmuyor sorunlarimizi czemiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…