Istiyorum yapmayı ama eşim izin vermiyor ☺ gizlice alır yapayım diyorum dışarı çıkmama bile izin yok
trsnsferden sonra neler yaptın canım vitamin kullandın mı beslenme ye falan dikkat ettin mi bi de kaç gün yattın ? çok sordum dimi kusura bakma canı mmsın :)

ablama geldim zatn yyenimle oynuym ediyom kafamı dagitiyom

benm yasm daha 23 onun 32 bendn olgu ama bunları yapamiyor karşısına alıp knusmuyor sorunlarimizi czemiyoruz

Canım beni yanlış anlamazsan bişey söylemek istiyorum bence eşini etkileyenler var her evlilikte olan sorunlar aslında bide üstüne çocuk sıkıntısı olunca tetikliyor bi bebeginiz olsa belki de kalmayacak sorunlar

benm yasm daha 23 onun 32 bendn olgu ama bunları yapamiyor karşısına alıp knusmuyor sorunlarimizi czemiyoruz

İyi yapmışsın canım kafanı dağıt bira çok yorulmuşsunuz iki taraflıda dinlenmeye ihtiyacınız var biraz hayırlısı olsun hakkınızda inşallah

trsnsferden sonra neler yaptın canım vitamin kullandın mı beslenme ye falan dikkat ettin mi bi de kaç gün yattın ? çok sordum dimi kusura bakma canı mmsın :)

5 gün yattım canım ara ara kalktım dolaşıyorum kayınvalidem geldi baktı bana hergün 1 tane yumurta yedim kahvaltı da ilaçlarımı kullanıyorum bol bol meyve sebze ananas kivi yedim badem çig.kabak çekirdegi yedim et tavuk hiçbir şey seçmedim ilk 3 4 gün kasık agrısı çektim 4. Günden bu yanada adet agrısı ve gögüslerim büyüdü halsizlik var bide eiştahsızlık başladı

Merhaba arkadaşlar. Bir yıldır bebiş istiyoruz ama. Olmadı. Tedaviye başlamak için doktor arıyorum şuan bulduğum gibi başlıcam ama doktoru uzman doktor mu yoksa operatör doktor olarak mı tercih etmeliyim. Bir de doktor bizim istediğimize göre mi tedavi uyguluyor. Mesela ben gidip hemen tüp bebek desem yapıyorlar mı bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi

transfer için hangi ilaç iğneleri kullandın canım

Iyi bir doktor bul yaşadıgını şehirde canım ön görüşmeye için randevu al konuş ama başlamadan önce bütün tahlilerin yapılmasını isteyin bu çok önemli

Kızlar ya ben dün cereniiimo ve A anneveoglusu nun sonucunun merakıyla yattım, rüyamda test sonucum 38 mi ne çıkıyordu , sonra ki 73 dediler kağıtta 65 yazıyor. Kimyasal gebelik mi acaba diye uğraşıyordum böyle bi sevinsem mi panik mi olsam ne yapamıyacağımı bilemez modda uğraşıyordum . Bu ayda hiç dikkat etmedim pick up ın arkasından atladım hemen havuç suyu içmem lazım falan diyorum rüyamda kabus gibiydi , bilinç altıma işlemişsiniz ALLAH iyiliğinizi versin

Iyi bir doktor bul yaşadıgını şehirde canım ön görüşmeye için randevu al konuş ama başlamadan önce bütün tahlilerin yapılmasını isteyin bu çok önemli
Yani zaten doktor tatlil ister diye düşünüyorum hem benden hem eşimden. Çokta bi bilgim Yok doktor hakkında araştırıyorum bakalım hayırlısı inşallah herkes için

Estrofem başladım canım hap clexna diye kan sulandırıcu ignem var bunu opudan beri kullanıyorum bide crione jele başka bişey vermedi doktoeum
canım ben de clexane ı opu olduktan adet oldugum güne kadar kullandım adet olunca bıraktırdı sen 2. adete kadar mı kullandın clexane ı

Canım bazen ailevi (anne baba evim) sorunlarımda konuşamazdık hiç. Bende bir deftere içimi dökerdim ama ailemin okuması içinde defteri açık unutmuş gibi yapardım. Bazen yazı çok etkili oluyor. Sende bir deftere yazsan içini acılarını hüzünlerini, onu sevdiğini ama kırıldığını vs ve elinde defter uyuyakalmış gibi yapsan.. Okusa... Belki işe yarar tatlım ne dersin..

Yani zaten doktor tatlil ister diye düşünüyorum hem benden hem eşimden. Çokta bi bilgim Yok doktor hakkında araştırıyorum bakalım hayırlısı inşallah herkes için

Bazılarının para için yaptıemayacagı şey yok ben 2015ten beri ugraşıyorum çok doktor gördüm çogu para gerçekten emegiyle yapan nadir var o yüzden söyledim hakkınızda hayırlısı olsun

Merhaba Canım hoşgeldin Rabbim ilk denemenizde nasip eder inşallah hayırlı sağlıklı evlatlar. Prof. lar daha iyi diye biliyorum canım ama merkez seçiminde çok çok önemli öncelikle ön görüşmeye gidiyorsun sonra adetin 2. ya da 3. günü çağırıyor seni alttan muayene ediyor kist miyom vb. var mı bakıyorum rahim kalınlığına falan bakıyor kan sonucuna göre aynı gün ilaçlarına başlanıyor ama öncesinden de bazı tahliller isteniyor bunlar önemli yaptırman gerek doktorun söyler sana sorun eşindeyse sperm analizi falan veriyorsunuz gittiğinizde onları kontrol ediyorlar ve tedaviye de başlamış oluyorsunuz inşallah sorun neydi sizde acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…