kıyamam yaa allah ezan okunuyor burda nerde evlad hasreti ile yanan kulu varsa sağlıkla ve hayırlısı ile nasip etsin

Bazılarının para için yaptıemayacagı şey yok ben 2015ten beri ugraşıyorum çok doktor gördüm çogu para gerçekten emegiyle yapan nadir var o yüzden söyledim hakkınızda hayırlısı olsun
Araştırma hastanesine mi gitsem diye düşündüm biran ama sanki devlette çok iyi ilgilenilmicek gibi gelir böyle bi önyargım var devlet hast. Karşı

teşekkür ederim verdiğin bilgiler için. İlk çocuk düşünmeye başladıktan sonra kadın Doğum hastanesi gittim hormon testi yapıldı alttan karından ultrasonla bakıldı sıkıntı Yok dedi. Korunmayı bıraktıktan sonra bir yıl içimde olmassa tedavi uygulanıyor şuan için yapılacak bişey Yok dedi. Bir yıl dolduktan sonra senden ve eşimden detaylı tahliller istenir dedi doktor.

bende merak ettim canım.cok tel numarası falan olsa arardık,,olur her ailede ufak tefek şeyler inşalla h düzelir,Allah herkesin yuvasına sağlık hayirla geçim versin

Rica ederim canım yardımcı olabildiysem ne mutlu bana. Şuan 1 yılı doldurdunuz o zaman değil mi eşininde gözükmesi yani test vermesi lazım o zaman seninde yeniden 2. günü gitmen doktorun bakması lazım tekrardan canım

Hmm bnde gitmiştim ona daha önce Memorial deydi çok iyi diyorlar da biz 1 sene vakit kaybettik onda değiştirdik geri bende zeki Yılmaz'a gidiyorum canm

Ben mehmet tayyarla başladım normal tedavi yaptı olmadı aşılama yaptı olmadı sizin olmaz tüp bebege gidin dedi kendi anlaşmalı yaptırdıgı arzu yurci varmış yumurta geliştirmeye o başladı 1500 tl aldı güya kontorlerimi o yapacaktı beni ohss yapınca hemen alelece topladılar bi daha mehmet tayyaro görmedim aramadı bile hiç sonra ürolog gittik arzu hanım eşimin sperm kalitesinin 0 oldugunu söyledi faküktede ürolog a gördündü eşim eşime normal yoldan çocugunun olabilecegi söylendi fakükte aşılama ya yönlendirdiler semih beye oda beni mahvetti geliştiremediler yumurtaları hemen tüp bebek dedi fakükte bende size para verene kadar özele giderim dedim eşimin doktor tanıdokları gökalp hocama gönderdiler oda detaylı bir incelemeye soktu şimdi gerçekten güzel sonuçlar aldık tutunmasa bile Rabbimin nasip etmemesi çünlü elinden gelenin herşeyi yaptı

Yok cnm ben okadr skinti cekiyorum seni ynlş anlamam esimin biraz anlamasi lazm bu kiz bukadr sıkıntı cekiyor eltilerimin iikiside knusmuyor biri napsa oburude ypiyor bunalmsm yani

İyi yapmışsın canım kafanı dağıt bira çok yorulmuşsunuz iki taraflıda dinlenmeye ihtiyacınız var biraz hayırlısı olsun hakkınızda inşallah
yoğrulmuşuz ama hala ayni kafadayz bilmiyorum mesj atiyo nerdesn niye byle ypiyon hep ben yapiyorum anlamadm ben ya napicm ne ayrilmk istiyom ne ayrilmamak cook seviyorum ama kendinden uzaklastriyo

bende merak ettim canım.cok tel numarası falan olsa arardık,,olur her ailede ufak tefek şeyler inşalla h düzelir,Allah herkesin yuvasına sağlık hayirla geçim versin
canm eşim kmseye num verdirtmez verdiigi kisileride tembihler keske sorun oolmasa verirdim valla bende isterm siizle tlde knusmayi kzm

yoğrulmuşuz ama hala ayni kafadayz bilmiyorum mesj atiyo nerdesn niye byle ypiyon hep ben yapiyorum anlamadm ben ya napicm ne ayrilmk istiyom ne ayrilmamak cook seviyorum ama kendinden uzaklastriyo

İşte canım erkeklerin bazıları böyle maalesef hiç kendilerinde suç aramazlar hep biz yaptı oluruz sen cevap falan verme merak etsin biraz çok üstüne düşme bak düzelecek inşallah göreceksin Allahın izniyle

Canım sperm testlerinde labaratuvar çok önemli her laboratuvarda başka sonuçlar verebiliyorlar güvendiğiniz yerde yaptırın bizde Erciyes Hastanesi'nde yaptırdık bizede 0 dendi zeki Yılmaz'a gittik özel muayenesi var onun hastanenin ortağıymış ben güvenmem oranın lab. ına dedi başka yerde yaptırdık normal dedi. Bide bn 1 sene gittim Gökalp hocaya ne eşime sperm testi yaptı ben düşük yapmıştım nede onu araştırdı eminim iyi doktordur ama ben faydasını görmedim tabii herkeste aynısı olacak diye bir şey yok umarım size faydası olur da tedavinin başarıyla sonuçlanır canm benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…