Canim ben dusuk yaptim acaba baska cereniiimoya mi yazdin anlayamadim

Belkide tanıdık oldugumuz için Bilmiyorum canım ama bizim zaten çok tahlilerin yapıldı ankaradan bile yapılan testler oldu gökalp hocam genetiklere baktırdı eşimin sperm dnasına bakıldı herşey yapıldı eger tutunmazsa rahime bakacak hatta eşim ilaç kullanmıyordu eşime başka ilaç verdi 10 tane 5. Gün kaliteli embriyomuz pldu. Dedigim gibi işte doktordan doktor fark var canım zeki hocada tüp bebek mi yaptırıyorsun

suan evdeym yemek yapcam napsam aksam knusmiymmi nasl davraniym akil vern

suan evdeym yemek yapcam napsam aksam knusmiymmi nasl davraniym akil vern

Canım hiçbirşey olmamış gibi gayet güzel davranmaya çalış bence bakalım ne tepki verecek sen hiç birşey söyleme hala birşeyler derse tüm suç ona kalsın yani sen eve gelince şunu dedin şunu yaptında falan demesin

Hahahhahahaha koptum Allah senin de iyiligini versin yaaaa kabuslarccaaaaa

Bir çok Dr da vakit kaybedince bide hakkında iyi yorumlar alınca zeki hoca yı tercih ettik canım bütün testleri baştan yaptı eşime de banada ve sonuçlarımıza göre de nasıl tedavi uygulayacağını söyledi sonuçlarımıza göre tüp bebeği tavsiye etti bu 3.ayımız zeki hocaya gideli biz tm dedik tüp bebeğe bu ay regl olunca gidicez Rabbimden bı mani olmazsa Allah'ın izniyle herkese tattırsın inşAllah annelik duygusunu sizin sorununuz neydi canm tam olarak kaç yaşındasın ne zamandır bebek düşünüyorsunuz ?

26 yaşındayım pko var bende o çok sıkıntı yaşattı bana. Sen kaç yaşındasın sizin sorun neydi

kızlar ben sımdı doktorumla gorustum hısteroskobı yapıcas bırde bagısıklık sıstemı ıcın intralipid dıe bı serum onerdı. yanı genetık yapmadıgımz ıcın embryo kalıtesızde olabılır dedı ama bagısıklık sıstemınden de kaynaklanabılır dedı cunku tutunmuslar. bakalım bır sonrakı adette hosterskobı yapılcak bı ay sonrasnda da tranafer oluomus bıraz ara verıp oyle devam etme kararı aldık bol bol dua edelım bırbırımıze

Allah bu kez nasip eder inşallah canım benimm hayırlı tedavin olsun inşallah Allahım kısa zamanda doldursun hepimizin kucaklarını. Benim doktorum hiç birşey demedi kimyasaldan sonra ya siz böyle söyleyince aklım takılıyor bi rahim filmi falan çekinmiştim zaten hiçbir sıkıntı yoktu ama vardır bir bildiği diyorum çok güveniyorum çünkü doktoruma Allah yardımcımız olsun

Canım tutunupta olmadığını nerden anladı doktor acaba? Histeroskopi adetliyken mi yapılıyor? Genetik isteğe göre mi yapılıyor? Doktorun bilgili gibi güzel yani açıklayıp yönlendirmesi inşAllah bir dahaki sefere pozitif olur. Bağışıklık falan ilk defa duydum ben helal olsun valla . Çok soru sordum ama bir soru daha , kimdi doktorun Hulusi hoca mı ?

Kizlar ben bugun bi aptal gibiyim ne sevinebildim dogru duzgun.. esimin arkadaslari da terbiyesizlik yaptilar bugun.. zaten duygularim karmasik bu kadar karin agrisina ikizler tuttu diyordum suan adeta birinin yasını tutuyorum.. e tabi ben ki embriyolarimi izlerken aglayan kadin.. bunu yapmam normal galiba bu duygusallikla 121 kotu bir sayi degil tabii ki aksine cok guzel.. kisiden kisiye degisiyo zaten yapisal birseymis.. ama yine de 11. Gunde ikiz olmasi cok imkansiz sanirim.. Allahime cok sukurler olsun tabii ki beni yanlis anlamayin bazilariniza tabii cok komik gelicektir kalbi bile atmayan biseyin yasini tutmak ama ne biliyim icim cok buruk be

Egehanezra arkadasim sen de bizi merakta birakma hepimizin ici buruldu cok zor bir durumdasin. Hakkinda herzaman hayirlisini dileyecegim. Hep mutlu ol.. cok yipratan bir yoldayiz. Ama goruyorum ki herkes, ben de yanindayiz hersey zamanla yoluna giricek Allahin izniyle

Yaaa canımmm sakınn üzülmee, eğer üzülürsenn karnındaki evladınaa yansır buuu. Hayırlısı değilmişş. Hani hep hayırlısı olsun diyoruz yaaa hah iştee tamda bu. Genelde çoğul gebeliklerde erken doğum, düşük tansiyon, sürekli serum yeme riskleri yüksekmiş. Belki seninki çok zor geçecektii vee sağlığın bile tehlikeye girecekti. Şükret balımm yaaa tutmayanları düşün hamd olsun de tadını çıkaar

Cok tesekkur ederimm arkadasiiim ne guzel yazmissin.. Evet tabii ki hayirlisi buymus kesinlikle simariklik veya illa oyle olsundu degil derdim. Birini yasatamamis kaybetmis olmanin duygusalligi. Niyeyse fazla benimsiyorum heralde.. halbuki daha cok kalp atisini duyunca baglanmak daha mantikli ama beceremedim ben galibasi carsamba ikinci testte kendime gelirim muhtemelen

Yok kuzummm kesinlikle şımarıklık değillll evlat kaybetme duygusu, üzerine şimdiden titriyosunn hepsi bundann tabikiii. Ama karnın çıktıkça, kalp sesini duydukça unutursun inşaAllahh, asıl bağlanmanın bunlar oldıuğunu hissedeceksin inşaAllahhhh güzel anneee

Nereden anladınız tek olduğunu? Tek kese mi görüldü?

Nereden anladınız tek olduğunu? Tek kese mi görüldü?
Hayiiir forumu koomple gozden gecirdim ikiz gebeliklerde hep 10-12. Gunler arasinda 400-600 gibi rakamlar var.. 11. Gunde 121 bunu imkansiz gibi gosteriyor. Doktorumuz da yoktu bugun konusamadik esas carsamba daha net belli olucak tabii..

Eneaciz yaa amin amin amiiinn Allahim o gunleri de gormeyi nasip etsin saglikla insallaaahh

Bence şimdiden hiç canınızı sıkmayın bunun için. Yüksek değerler ikiz göstergesi değil, keseyi görmeden bilemezsiniz. Hayırlısı olsun sizin için. Tekse de ikizse de sağlıkla doğsun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…