Ayyyy aslinda o kadar haklisiniz ki.. Ancak Allah bilir suan.. Amin arkadasiiim cok tesekkurler yuregime umut asiladin tekrar ama sonuc ne olursa olsun dediginiz gibi hayirlisi olsun saglikli olsun

Canımm yaa anladım zaten sende bi hal olduğunu sonuca göre beklenenden sakindin. Ya bence de belli olmaz aman sağlıklı olsun da Eneaciz in dediği gibi çoğul gebelikte de riskler söz konusu. Aynen Çarşamba daha çok oturacak duyguların bu beklenmeyen bir durumdu bir de onun şaşkınlığı var muhtemelen. Rabb im hayırlısıyla pozitif gören arkadaşlarımızın bebişlerini sağlıklı sıhhatli kucaklarında da göstersin inşAllah

Ayyyy aslinda o kadar haklisiniz ki.. Ancak Allah bilir suan.. Amin arkadasiiim cok tesekkurler yuregime umut asiladin tekrar ama sonuc ne olursa olsun dediginiz gibi hayirlisi olsun saglikli olsun
Benim de bugün yumurtalarım toplandı cumartesi transfer olacağım inşallah. Ben de pozitifi görürüm umarım sizin gibi.

canım bnm 7. gun kanda 32.97 cıkmıstı dondurulmuslarla olmustum doktor kanda hcg degerını arttıran tek sey tutunmus embrıyodur dedı tutunmuslar ama gelısememısler demek bu dedı. hısteroskobı adetlıyken arıcam bıtınce sanırım. bızden genetık ıstemedı daha once cunku dusuk olmadı yada hamılelık gecırmedm bırde ılk denememızdı o yuzdn gerek gormedı. bazen kadınların vucudu embryoyu atmaya calısırmıs duşman gorurmus bu sebep olabılır dedı ama kesınde dıyemeyız cunku genetıgıde bakılmadı belkıde embryo kalıtesı gelısmeye yeterlı olamadı dedı. ıstersenız yaptırmayabılırsınız dırek dondurulmuslarla devamda edebılırız ama sızı zorlamayacaksa negatıf bı sey olmaz yaparsak eger dedı. banada mantıklı geldı acıkcası. doktorum acıbadem maslakta bülent tıras gercekten ılgılı elındn gelenı yapıo bakalım hayrlısı. herseyın vaktı var. hıı bıde doktor dedı kı cogunlukla genetıge gonderılen 3 embrıyodan 1 tanesı saglıklı gelır ıstatıstık olarak yanı oyuzdn tutmaya bılır kı ngs yaptıgımız saglıklı gelen embryolar bıle tutunamaya bılıyor bız hamılelık yakaladık ama devamlılıgını nasıl arttırabılırz oraya odaklanıcaz dedı . guvendım bnde yanı benı tatmın ettı . Allahta boşa cıkarmaz ınsaaşlah emeklerımızı bu sefer olur.

Evet degil mi ben de buralarda taklalar atarim diye umuyordum.. ama icim elvermedi.. doktorla da konusmamis olunca burda ne gorduysem ne okuduysam onunla yurudum bugun. Galiba kendi kendimin agzina ettim
A anneveoglusu ne guluyordur bana simdi “ne diyor bu allaasiiz yav “ diye
Valla sandigimdan gucsuz muyuum asiri duygusal miyiiim ruh hastasi miyiiim neyim

ruhum_mavi dualarim sizinleee
Allahin izniyle harika degerlerle hayirlisiyla hersey gonlunuzce olsun

Ayyy inşAllah dediğin gibi olur canım hayırlısıyla dondurulmuşların tutunur ve sağlıkla kucağında da görürsün inşAllah. Ne güzel açıklama yapmış hakikaten hoca, zaten duyuyoruz o hocanın methini, böyle anlatılınca tatmin oluyorsun ve bilinmeyenli denklemden bir bilinmeyen daha eleniyor. O zaman kimyasal gebelikler için bu dediğin şey geçerli. Tutunmaya odaklanılması ve mümkünse genetik test yapılması lazım. Genetik testle bir bilinmeyen daha elenecek. ALLAH emeklerinizi boşa çıkarmasın canım inşAllah histeroskopi ve tedavinin devamı da güzel olur sizin için

Ya ben cok ozur dileyerek.. 12.gunde 90 cikan da hamile oluyor 2 kati artiyorsa 7 gun zaten test icin asiri erken degil mi? 17. Gun mu o yoksa? Ama gercekten 7 ise ben şok ben manşet.. Tabii doktor daha iyisini bilir.
Bos bos konustum galibasi Allah beni naapmasin hic anlamiyorum bu islerden pof

Ya ben cok ozur dileyerek.. 12.gunde 90 cikan da hamile oluyor 2 kati artiyorsa 7 gun zaten test icin asiri erken degil mi? 17. Gun mu o yoksa? Ama gercekten 7 ise ben şok ben manşet.. Tabii doktor daha iyisini bilir.
5. gun embryoları 7. gunde cıkabılıyor canm bırde 2 embryodu o yuzdn .

amın canım cumlemızın ınsaaşlahh

Neeeeeeyyyy kaaaç kimmm !!!!! Abaowwwwww kaçıncı yüzyıldayız embriyonun başında nöbet mi beklesek nolacak abaaaowww

Valla canım bu gidişle artık öyle olacak heralde piskinlikleri çok tuaf birde ailenin psikolojisi bozulmuş resmen sadece pardon yoğunluktan karıstırmışız demişler birde hem suçlular hem guclu

Canım benim güzel anne sem artık bir annesin hamilesin bunun tadını çıkar Rabbim böylesini hayırlı görmüştür belkide hem daha bilmiyoruz ki kan değerinde hiç belli olmaz merak etme ben çok okudum düşük çıkıp ikiz olanları ve cok yüksek çıkıp ta tek olmaları allahım sağlıklı sıhhatli evlat nasip etsin yeterki önemli olan o değerim hayet güzel hiç canını sıkma canım benim

Nasil da guzel su serpiyosunuz yuregime can dostlar yaaa.. iyi ki varsiniz

Hergun 1 yeni bilgi.. asla kiyamaaam aglama nooollurrr beni affet
Bazıları 7.gün de yaptırıyor şayet 5. Gün embriyosu ise. Ama sonra da katlanacak mı stresi oluyor bence 5.gün embriyoları için en mantıklısı 10.gün yani okuduğum kadarıyla tecrübe eden arkadaşların görüşü genel de bu yönde. Her mezkezin farklı süreleri var ama her yiğidin farklı yoğurt yiğişi var hesabı .

Bizim merkezde dr hep 3.gün embriyosu yerleştiriyormuş 5.güne kadar bekletmeye gerek yok doğal ortamda yani rahimde gelişmesi daha iyi mantığıhalbuki 5.güne gelen embriyoları takip edip onları yerleştirmek daha mantıklı çoğu merkeze ve dr a göre. Buradan tugken arkadaşımızda aynı merkezin diğer dr na tedavi yaptırdı onunda aynı şekilde oldu.İnşallah olumlu sonuçlar alırız hep birlikte canlarım

Taze anne seni maşallahdarısı bize inşallahhh yarında benim opu günü bakalım ne olacak

Ayy çok heyecanlandım kendim girecek misim gibi kuzum benim bitabem inşallah çok güzel olacak senin için herşey dualarım seninle olacak kısa zamanda da güzel haberler vereceksin bize Allahın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…