Bu da farklı bir yöntemmis canım ilk defa duydum Allahım nasip ettikten sonra her türlü olur tabi inşallah bizim de yüzümüz gülecek sırayla vereceğiz güzel haberler

Ayy çok heyecanlandım kendim girecek misim gibi kuzum benim bitabem inşallah çok güzel olacak senin için herşey dualarım seninle olacak kısa zamanda da güzel haberler vereceksin bize Allahın izniyle
İnşallah kuzum inşallahAllah razı olsun. Uzun zamandır bekliyordum tedaviye başlamak için. Buraya kadar gelmem bile şükür sebebim. Bazı arkadaşlarımız tedavi bile göremiyor Allah yardımcıları olsun..Benimde yarın belli olacak her şey yumurtalar kaliteli mi olacak kaç tane çıkacak..nasipte neyse onu yaşayacağım inşallah olumlu olur her şey o mucizeyi yaşarım..Canım arkadaşımmiyi ki varsın

Hehehehhe utandiriyosunuuuz Allahim hepimizin hayirlisiyla evlatlarimizi kucagimiza almamizi nasip etsin.. narkoz kafasinin keyfini cikaaar bissuru guzel kaliteli yumurtan ciksin insallaaahhh
Aminnn dua et bana hamilelerin duası kabul olurmuşutanma utanma tadını çıkar kuzum. Narkozun keyfini çıkara çıkara bi hal oldum kaç yıldır bağımlı olduk

Bu da farklı bir yöntemmis canım ilk defa duydum Allahım nasip ettikten sonra her türlü olur tabi inşallah bizim de yüzümüz gülecek sırayla vereceğiz güzel haberler
Evet nasipse ne yaparsan yap o olur aslında kaliteymiş sayıymış..hepsi bahane biz kendimizi rahatlatıyoruz işte Allahım dualarımızı kabul etsin.

Aminnn dua et bana hamilelerin duası kabul olurmuşutanma utanma tadını çıkar kuzum. Narkozun keyfini çıkara çıkara bi hal oldum kaç yıldır bağımlı olduk
Aaaayyy dualarim sizinleee canlaaarr hepinize bol bol edicem bu sefer hersey guzel olucak bir sonraki narkoz epidural olucak Allahin izniyyyleeee

Inşallah hersey guzel olacak canım benim şükürler olsun her halimize sende iyiki varsın canım güzel yürekli arkadaşım benim Rabbim hep güldürsün yüzünü inşllah

Ben yatayım uyumaya çalışayım yarın 11 gibi opu ama 9.30 da gel dediler bakalım inşallah yolunda gider..Canlarım hep dualarımda sizlerde varsınız..Hayırlı geceler..

Allah razı olsun canım benim hadi hayırlı geceler tatlı rüyalar yarim güzel haberlerle gel inşallah canımm

Evet canım ben de öyle duydum, tugken inki oldu, seninki de olur inşAllah. Hayırlısıyla güzel geçecek inşAllah yarın opu dualarımız seninle
Aaaayyy dualarim sizinleee canlaaarr hepinize bol bol edicem bu sefer hersey guzel olucak bir sonraki narkoz epidural olucak Allahin izniyyyleeee
İyiydi bu bir sonraki narkoz epidural olsun inşAllah

Benim de bugün yumurtalarım toplandı cumartesi transfer olacağım inşallah. Ben de pozitifi görürüm umarım sizin gibi.

Ayyy ne kadar güzel maşaAllahhh yaaa Rabbimm pozitif sonuç almanı nasip etsinnn kardeşimmm. Anlaşılan ben buradan tebrikler yağdırmaya devam edeceğimmm adet olamadım bi türlü

Değerin demek yerine değerim gayet güzel demişsinnn yaaa bir an senin değerlerinnde güzel çıkmış gibi nasıl içim hoş oldu anlatamam DileğimmmmBurada herkese koşturuyosun muutlu olmanı öyle istiyorumkiiiiiii

Ayyy ne kadar güzel maşaAllahhh yaaa Rabbimm pozitif sonuç almanı nasip etsinnn kardeşimmm. Anlaşılan ben buradan tebrikler yağdırmaya devam edeceğimmm adet olamadım bi türlü
Olacak olacak seninki de olacak inşAllah, zaman yaklaştıkça sabırsızlandığından sana öyle geliyor daha nisan yeni başlıyor merak etme sen

Yaaaa kınalıanneeeee sen yolu yarıladın maşaAllahhhh oldu billl sen oldu billlllll. Şimdiden karnını sevmeye başlaa bak alışman lazım amaa yahuu

Benim 12. Gün bhcg değerim 26 14. Gün düştü. 10 gün sonrasında doktor tutmamış dedi ve ilk denememdi. Önceden düşük de olmadı ama genetik araştırma için test istedi benden. Kısmetse bu hafta kan vermeye gidecez eşimle tabi inşallah sonuç temiz çıkar

Yaaaa kınalıanneeeee sen yolu yarıladın maşaAllahhhh oldu billl sen oldu billlllll. Şimdiden karnını sevmeye başlaa bak alışman lazım amaa yahuu
Canım benim inşallah opu dan sonra belli olacak her şey dua edin bana şimdi bekliyorum 9buçukta alacaklar

Nediyosun canm yandk desene ozman eşim duyarsa ben demiştim der cnku dondururken diyodu ya basina bsey gelse baskasinnkini koysalar falan falan napcaz ya smdi diken üstünde kalcaz eyvahhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…