Egehanezra arkadasim sen de bizi merakta birakma hepimizin ici buruldu cok zor bir durumdasin. Hakkinda herzaman hayirlisini dileyecegim. Hep mutlu ol.. cok yipratan bir yoldayiz. Ama goruyorum ki herkes, ben de yanindayiz hersey zamanla yoluna giricek Allahin izniyle[/QUOTE] Kuzum çok sagol alllah razı olsun hepinizden szin desteginiz beni braz dizginledi aksam yemek falan yedikk tatli yapptm ettm sakin geçti yani kuzucukllarrrr

Kuzum çok sagol alllah razı olsun hepinizden szin desteginiz beni braz dizginledi aksam yemek falan yedikk tatli yapptm ettm sakin geçti yani kuzucukllarrrr[/QUOTE]
Afferin sana inşallah aranız bir daha hiiiç bozulmaz hep huzurlu olursunuz dün üzüldüm yaa okuyunca Rabbim mutluluğunuzu eksik etmesin inşallah

Canım benim inşallah opu dan sonra belli olacak her şey dua edin bana şimdi bekliyorum 9buçukta alacaklar
can arkadaşm senn için dua edicem inşallah gzel geçer bak dua et sreklo bide "rabbim sen kolaylaştır hayırlısıyla sonuçlandır" diye dua et insallah gzel gecer

Kuzum çok sagol alllah razı olsun hepinizden szin desteginiz beni braz dizginledi aksam yemek falan yedikk tatli yapptm ettm sakin geçti yani kuzucukllarrrr
Afferin sana inşallah aranız bir daha hiiiç bozulmaz hep huzurlu olursunuz dün üzüldüm yaa okuyunca Rabbim mutluluğunuzu eksik etmesin inşallah[/QUOTE] duanı eksik etme kuzum insallah inssallah eşimin takıntıları gderse cok iyi olururz

aslında tutunuyormus ama gelısemedıgı ıcın dusuomus yanı kanda gebelık cıkması ıcın ortada tutunmus embryo olması lazım dedı. senın doktorun sonuc olarak negatıfe dustugumuz ıcın tutmamıs demıs. bız dondurulmuslarla devam edecegımz ıcn genetık ıstemedı. birde ngs ye gıdbler bıle tutmaya bılıyormus eşlerde genetık temz olsa bıle. Allah ol degınce oluyor ıste. inşaallah hepımıızn olur artık daha çok beklemeyız.

Canlarımm hepinize hayırlı sabahlaar.. Dün gittik muayne oldum rahim filmi çekindim eşim sperm verdi değerlerimiz çok düşük aşılama tutmaz dedi hoca. Allah izin verirse mayıs adetimle tüp bebek tedavisine başlıyoruz çok heyecanlıyım inşallah sonu güzel olur hepimiz için aynı duayı ediyorum Bu arada ben Bülent hocayı çok sevdim çok ilgili sadece merkez çok yoğun adam koşturuyor bir oraya bir buraya garibim İnşallah senin gibi yeşil gözlü bebeklerin olcak burada dedi ay ne duygulandım Bu arada morfoloji ve hızımız çok düşük olduğu için mikroçip kullanacakmış. Hemen mayıs gelsin istiyorummmm

aslında tutunuyormus ama gelısemedıgı ıcın dusuomus yanı kanda gebelık cıkması ıcın ortada tutunmus embryo olması lazım dedı. senın doktorun sonuc olarak negatıfe dustugumuz ıcın tutmamıs demıs. bız dondurulmuslarla devam edecegımz ıcn genetık ıstemedı. birde ngs ye gıdbler bıle tutmaya bılıyormus eşlerde genetık temz olsa bıle. Allah ol degınce oluyor ıste. inşaallah hepımıızn olur artık daha çok beklemeyız.

aaa dün muydu senın dun bende bulent hocaylaydım evet adam yetsmeye cslısıyor bızımde durmumuz sızle aynı ınsaaşallah hemen hamıle klırsn hayırlı olsun cnm

aaa dün muydu senın dun bende bulent hocaylaydım evet adam yetsmeye cslısıyor bızımde durmumuz sızle aynı ınsaaşallah hemen hamıle klırsn hayırlı olsun cnm
Evet tatlımm dün ordaydık çok yorucu bi gündü ama öldük eşim şimdiden ne zormuş bu işler demeye başladı :) Benim tüplerde falan sıkıntı çıkmadı yumurta rezervinde çok iyi dedi çok şükür sıfır morfoloji biraz üzdü bizi ama mikroçip kullancaz dedi bakalım inşallah Rabbim hayırlı sağlıklı bir evlat nasip eder bizede canm. Siz ne durumdasınız bu arada ?

Kızlar günaydın dün 13. Günümdu son kez test yaptık 1189 çıktı. Pazartesiye randevu aldım. Kalp atışını duyunca hamile oldugumu kabul edicem inşallah. Korkuyorum hep
Hayırlı olsun canım problemsiz bi şekilde devam eder kucağına alırsın bebişini inşallah :)

banda rahım fılmı cekılmıstı temz cıktı yumurta rezrvıde ıyı dedı 21 yumurta toplanmıstı opuda eşimn morfolojısı 2 çıkmıstı mıkrocip yaptı bızede. ılk denememıs kımyasal oldu dun konustuk hocayla dondurulmuslarla devam edecegız histeroskobi yapıp çizik atıcam rahme dedı tutunmayı kokaylastırıomus bırde bagısıklık sıstemı yuzunden bazen vucuy embryoyu atabılıo onun ıcın bı serum taktrcam sonra transfer ınsaaşlah. bız sımdı ara vermeye karar verdık ıkı uc ay kendımz denıces bırazda dınlences ramazanda zaten zor olur dıye dusunuorum orucumu engelleyebılır ramazandan sonra baslıcaz Allah ızın verırse

Kızlar günaydın dün 13. Günümdu son kez test yaptık 1189 çıktı. Pazartesiye randevu aldım. Kalp atışını duyunca hamile oldugumu kabul edicem inşallah. Korkuyorum hep
çok şükür canm allahn izniyle kalp atışlarınıda duyucaksn kuzu rabbim hayırlı sağlıklı evlat nasip eylesin

Anladım canım hayırlısı olsun inşallah Rabbim olumsuzu yaşatmasın birdaha hepsi boş vakti zamanı var işte ne diyelim biz ne kadar çabalasak da bu böyle. Gerçekten maddi manevi zor dün anladım yani

Ayyy ne kadar güzel maşaAllahhh yaaa Rabbimm pozitif sonuç almanı nasip etsinnn kardeşimmm. Anlaşılan ben buradan tebrikler yağdırmaya devam edeceğimmm adet olamadım bi türlü

Sende söyleyeceksin canım benimm hatta hamileyim yazacaksın kısa zamanda inşallah canım arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…