İğne yapmaktan korkmak saçma aslında sonuçta olursa doğum yapacak insanlarız :) Aşılama da aslında maliyetli.Tüp bebek ve aşılama için aldığım fiyatlar neredeyse yakın sayılabilecek rakamlardı. Kafamda daha net şekillenmeye başladı teşekkür ederim içimi rahatlattınız.İnşallah stressiz sıkıntısız hepimiz sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize. Siz erkek doktoru mu yoksa kadın doktorları mı tercih ettiniz?Sanki erkek doktorlar biraz daha olumlu yaklaşıyor gibi geldi bana nedense.

İnsan eşi her aşamada yanında olsun istiyor ama hayat bu maalesef olamıyor. Çocuk doğduktan sonra da aynı şeyler oluyor sonuçta. Bende hormonlarımda tüplerimde tıkanıklık yok bu adetimde gidersem hemen başlatır mı tedaviye acaba? Çok heyecanlı

Canım iğnelere alışıyorsun korkulacak bir şey yok . Bana da kalırsa arada da fark yoksa tüp bebek derim ben de . Benin doktorum erkek bilerek tercih ettim Aşılama için gittiğim doktorum bayandı hiç de memnun kalmadım fazla ilgisiz . Hayırlısı olsun senin için de

Maalesef canım benim de eşim her gittiğim de yanımda olamadı valla ben çok ta gerek olmadığını düşünüyorum . Bu ay diğer hormon değerlerini kontrol edebilir ama eğer daha önce yaptırdıysan elinde varsa başlatabilir de

Aşlama gerçekten vakit kaybı ya zaten o şekilde tutacak olsa normal yoldan hamile kalırdık ben 1 kez aşılama yaptırdım biride yarında kaldı çektigim eziyet ilaçlara verdigim paralar zararıma oldu

Aynen öyle canım benim kesinlikle hiç korkma emin ol çok güzel ve heyecanlı bir süreç Evet orasıda öyle fiyatlar yakın birbirine o yüzden tüp bebek daha mantıklı geliyor her zaman bana. Rica ederim ne demek yardımcı olabilmişimdir inşallah Aminn inşallah canım. Benim doktorum erkek ve çok memnunum bayanlara göre daha anlayışlılar gibi geliyor bana her zaman tabi doktordan doktora göre de değişebilir bu.

Aşlama gerçekten vakit kaybı ya zaten o şekilde tutacak olsa normal yoldan hamile kalırdık ben 1 kez aşılama yaptırdım biride yarında kaldı çektigim eziyet ilaçlara verdigim paralar zararıma oldu
Aynen benim de zaman ve para kaybından başka bir işe yaramadı. Zaten para için yapılmış bir şey

Aynen öyle tabi canım ama elden gelen birşey olmuyor böyle durumlarda maalesef hayırlısı olsun hakkında inşallah. Evet canım adetin 2. günü gideceksin alttan muayene ile herhangi kist var mı ona bakacak kaç tane büyümeye hazır yumurta bakacak ve kan sonucuna göre de o gün başlıyorsun ilaçlara akşam ilk iğneni vurulmuş olacaksın hayırlı tedavin olur inşallah gerçekten çok heyecanlı ve sabır gerektiren bir süreç sonu güzel olur inşallah

Gerçekten aşılamayla olacak olan normal yoldan da olur zaten. Hani işe yarayacak insanlar muhakkak vardır da sonuçta her değer için şans oranı başka.Yolunacak tavuk gibi bakmasalar biraz etik davransalar keşke.Son görüştüğüm kadın doktora eşim yurt dışında izin sorunumuz var dedim siz spor için çocuk yapıyorsunuz galiba dedi.Özel hastanedeki doktor böyleyse devlet hastanesindekileri düşünemiyorum.Allah hastaneye yolu düşen herkese yardımcı olsun.

Aşılama şansı düşük zaten aynı ilacın düşük dozunu kullanıyorsun. Evet biraz zahmetli ama daha garanti. Aşılama da Yumurtayla sperm buluşup dollenecek de 3 gun yol gidecek de de rahime yerleşecek.

Aşılama şansı düşük zaten aynı ilacın düşük dozunu kullanıyorsun. Evet biraz zahmetli ama daha garanti. Aşılama da Yumurtayla sperm buluşup dollenecek de 3 gun yol gidecek de de rahime yerleşecek.

Aslında işin zahmetinin en büyüğü kafada.O stresi zaten yaşadıktan sonra ilacın biraz daha sarsmış ne fark eder.Kafada deli sorularla aşılama işine hiç girişmeyeyim ben :)

H
Hangi sehirdessiniz? Istediğiniz doktora gidiyorsunuz.

Canm aşılama zaman kaybı nrml iliski gbi yani tek farki spermi alip koyuyorlar tup bebek asamali asamali her günü heycanli bende ilk asilma yaptim bilmedigim icin ama pisman oldum keske ilkten tup bebege girseydm ama gine tup bebege girdim nisanda dondurulmuslarimi insallh cozdurcez tedaviye devam etcez senn icinde hangisi hayrliysa o olsun

Aslında işin zahmetinin en büyüğü kafada.O stresi zaten yaşadıktan sonra ilacın biraz daha sarsmış ne fark eder.Kafada deli sorularla aşılama işine hiç girişmeyeyim ben :)
Ben bi kere yaptırdım. Zar zor 1 tane yumurta gelişti. Olgunlaştı mı kaliteli miydi bilmiyoruz yaptık asilamayi. Tutmadı tabi . Doktorum tüp bebek yapmıyordu dedi ki hemen olsun diyorsanız tüp bebek yaptırın dedi. Iyi ki de yapmışız tamam biraz sıkıntı cektim ama kesinlikle değdi. Doktor da size onermemis anladığım kadarıyla.

İşte merkezden merkeze göre değişiyor maalesef canım iyi bir doktor ve merkez bulmak gerçekten önemli. Aminn inşallalhh

H

Hangi sehirdessiniz? Istediğiniz doktora gidiyorsunuz.

Ankara'da yaşıyorum. Muammer Doğan var onunla ön görüşme yaptım.Baya bilgili bir saat anlattı.Tabi kavramlar yabancı olduğu için çoğunu anlamamış olabilirim. Daha önce bir abla onunla ikiz bebek sahibi olmuş tavsiye üstüne gittim.Ama bir yandan da aklımda Timur Gürgan var. Çok öveni var ama aşırı kalabalık doktorun yüzünü göremiyorsunuz bile diyor çoğu insan.Elbet çok daha pahalıdır.Ama en iyi yere de yaptırmak istiyorum.Kararsız kaldım.

Kuzum çok sagol alllah razı olsun hepinizden szin desteginiz beni braz dizginledi aksam yemek falan yedikk tatli yapptm ettm sakin geçti yani kuzucukllarrrr
Assiiirii sevindirdin beniii daha kinalikadin in yazdiklrini okumadim oraya da geliyorum guzel haberler vardir insallah [/QUOTE] cok sagol canm benim bende bildirim yazdm ama cvb vermedi kendine geldiginde cvb verir kuzucuk

Bak ben de ankaradayim. Anatolia da mehtap hocaya yaptırdım. Gerçekten çok memnun kaldım. Hakan hoca var prof ama çok yoğun. Ben baştan sona tek doktor ilgilensin istediğim için mehtap hocaya gittim. 15 yumurta toplandı benden 8 tanesi 5. Güne geldi. 2 sene once ilk deneme pozitif oldu. Şimdi 2. Deneme çok şükür yine pozitif. Gidin bi görüşün gerçekten tavsiye ederim.

Aaa iyi oldu bu Ankara'da çok tanıdığım yok o yüzden birinci elden tavsiye alamıyorum pek fazla. Başka hastanede yaptırdığım tetkikleri kabul ederler mi yoksa yeniden mi yaparlar? Peki çift embriyo koyuyorlar mı Anatoli'da? Aslında 34 yaşındayım ama 35ten küçüklere tek yerleştiriyormuş devlet.Sizin ilk denemede ve ikinci denemede kaç embriyo yerleştirdiler? Ayrıca tebrik ederim çok güzel pozitif sonuç almanız.Umarım sağlıkla mutlulukla kavuşursunuz bebeğinize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…