- 26 Mart 2015
- 5.683
- 10.697
- 198
- Konu Sahibi kinalikadin
-
- #6.241
Ankara'da yaşıyorum. Muammer Doğan var onunla ön görüşme yaptım.Baya bilgili bir saat anlattı.Tabi kavramlar yabancı olduğu için çoğunu anlamamış olabilirim. Daha önce bir abla onunla ikiz bebek sahibi olmuş tavsiye üstüne gittim.Ama bir yandan da aklımda Timur Gürgan var. Çok öveni var ama aşırı kalabalık doktorun yüzünü göremiyorsunuz bile diyor çoğu insan.Elbet çok daha pahalıdır.Ama en iyi yere de yaptırmak istiyorum.Kararsız kaldım.
İnşallah darısı başıniza. Genelde tek transfer ediyorlar. Ben de ikisinde de tek transfer edildi. Ama soruna göre de değişiyor. Elinizdeki sonuçları kabul ediyorlar. Eksik olan varsa sizi yönlendiriyorlar. Ekip de güzel. Ödemelerde de yardımcı oluyorlar ellerinden geldiği kadar. Yakınında da bi eczane var ilaçları biraz daha uyguna veriyor.Aaa iyi oldu bu Ankara'da çok tanıdığım yok o yüzden birinci elden tavsiye alamıyorum pek fazla. Başka hastanede yaptırdığım tetkikleri kabul ederler mi yoksa yeniden mi yaparlar? Peki çift embriyo koyuyorlar mı Anatoli'da? Aslında 34 yaşındayım ama 35ten küçüklere tek yerleştiriyormuş devlet.Sizin ilk denemede ve ikinci denemede kaç embriyo yerleştirdiler? Ayrıca tebrik ederim çok güzel pozitif sonuç almanız.Umarım sağlıkla mutlulukla kavuşursunuz bebeğinize.
Bak ben de ankaradayim. Anatolia da mehtap hocaya yaptırdım. Gerçekten çok memnun kaldım. Hakan hoca var prof ama çok yoğun. Ben baştan sona tek doktor ilgilensin istediğim için mehtap hocaya gittim. 15 yumurta toplandı benden 8 tanesi 5. Güne geldi. 2 sene once ilk deneme pozitif oldu. Şimdi 2. Deneme çok şükür yine pozitif. Gidin bi görüşün gerçekten tavsiye ederim.
Canım benim inşallah opu dan sonra belli olacak her şey dua edin bana şimdi bekliyorum 9buçukta alacaklar
Kasık ve bel ağrısı dışında bi belirti yaşamadım. Ama ilaçların da etkisi oluyor bunda . Daha yeni yeni goguslerimde hassasiyet başladı. Az kalmış test ne zaman 9. Gün mu?Merhaba pozitif almışsınız. Benimde 5. Gün embriyosu bugün 7. Günüm jerhangi bir belirti yaşadınız mı?
Canlarımm hepinize hayırlı sabahlaar.. Dün gittik muayne oldum rahim filmi çekindim eşim sperm verdi değerlerimiz çok düşük aşılama tutmaz dedi hoca. Allah izin verirse mayıs adetimle tüp bebek tedavisine başlıyoruz çok heyecanlıyım inşallah sonu güzel olur hepimiz için aynı duayı ediyorumBu arada ben Bülent hocayı çok sevdim çok ilgili sadece merkez çok yoğun adam koşturuyor bir oraya bir buraya garibim İnşallah senin gibi yeşil gözlü bebeklerin olcak burada dedi ay ne duygulandım Bu arada morfoloji ve hızımız çok düşük olduğu için mikroçip kullanacakmış. Hemen mayıs gelsin istiyorummmm
Beklerken zaman geçmiyor sonra bi bakıyorsun ne çabuk geçmiş zaman diyorsunYaaaaaa hadiiiii inşaAllahhhhh hayırlı olsunnnnn adımınızzz canım benimmm yaaaaaaaa. Mayıssss gelmeeez şimdi sanaaa heyecandannnn. Bana nisanın gelmediği gibiiii
İnşAllah güzel olmuştur canım bize de haber verAmin canım benim 6.gün15.6 8.gün 46.6ydı sonucum artış inşallah güzel bi şekilde olmuştur
Canım bende 3 aşılama denedim evet tutma ihtimali var ama çok düşük, her denemede mental olarak çok yıpranıyorsun üstelik. Şayet gebeliğe engel bilinen bir sebep yoksa bir defaya mahsus denenebilir ama gerisi zaman kaybı, her başarısız deneme gereksiz vücut yıpranması.Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah. Öyle bilgi kirliliği var ki internette neye inanacağımı şaşırdım. O iğneyi ben kendim nasıl yaparım diye kara kara düşünüyorum :) Aşılamanın tuttuğu insan sayısı da çok az galiba.Forumlardan bakıyorum bir çok denemeden sonra yine insanlar dönüp dolaşıp tüp bebeğe girişmişler. Tüp bebekte merak ettiğim bir durum daha var.Diyelim tüp bebek tedavisi olumlu sonuçlandı hamile kaldık.Tüp bebek tedavisini uygulayan doktorla mı doğum için devam ediliyor yoksa başka doktora mı geçiliyor? Eşim yurt dışında ben buradayım o yüzden devlet hastanesine gidemiyorum izinleri denk getirmek zor.Özel hastanelerde de kandırılmaktan çok korkuyorum
Birde eşinle ilgili böyle bir durum varsa muhakkak tüp bebek dene bence. En azından birden fazla embriyon olursa diğerlerini dondurursun, tutmazsa şayet eşinin tekrar gelmesine gerek kalmaz.Bana düzgün bir şey de söyleyemedi doktor.Spermler yıkanır sayı uygun olursa yapılır dedi.E bana ilaç kullandıracak zar zor eşim Türkiye'ye gelecek sonra tutmazsa veya yapamayız derlerse benim için kriz. E yaş faktörü de var.Baya bi allak bullak oldum.
O ne demek yaaa spor için ne alaka? Hayret bir şey yaa çok kızdım doktora. Canım Ankara da başkent üni. Hastanesinde Hulusi Bülent ve Göğşen hoca var birde omları da araştırabilirsin. Onlardan da çok memnun hastaları.Gerçekten aşılamayla olacak olan normal yoldan da olur zaten. Hani işe yarayacak insanlar muhakkak vardır da sonuçta her değer için şans oranı başka.Yolunacak tavuk gibi bakmasalar biraz etik davransalar keşke.Son görüştüğüm kadın doktora eşim yurt dışında izin sorunumuz var dedim siz spor için çocuk yapıyorsunuz galiba dedi.Özel hastanedeki doktor böyleyse devlet hastanesindekileri düşünemiyorum.Allah hastaneye yolu düşen herkese yardımcı olsun.
Kasık ve bel ağrısı dışında bi belirti yaşamadım. Ama ilaçların da etkisi oluyor bunda . Daha yeni yeni goguslerimde hassasiyet başladı. Az kalmış test ne zaman 9. Gün mu?
Beklerken zaman geçmiyor sonra bi bakıyorsun ne çabuk geçmiş zaman diyorsun
Ay inşAllah ne güzel olur ki keşke olsaaHadi hayırlısı bakalım inşallah tüp bebege gerek kalmaz canım zor süreç inşallah dogal yoldan kavuşursun melegine ☺
Ayy inşallah onları yazacağım günlerde gelir neşeli arkadaşım benimm elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum canım benim birbirimizin dertlerine sıkıntılarına mutluluklarını ortak oluyoruz hepimiz inşallah sırayla gelecek güzel haberler bizlerden de
İnşAllah güzel olmuştur canım bize de haber ver
Canım bende 3 aşılama denedim evet tutma ihtimali var ama çok düşük, her denemede mental olarak çok yıpranıyorsun üstelik. Şayet gebeliğe engel bilinen bir sebep yoksa bir defaya mahsus denenebilir ama gerisi zaman kaybı, her başarısız deneme gereksiz vücut yıpranması.
Birde eşinle ilgili böyle bir durum varsa muhakkak tüp bebek dene bence. En azından birden fazla embriyon olursa diğerlerini dondurursun, tutmazsa şayet eşinin tekrar gelmesine gerek kalmaz.
O ne demek yaaa spor için ne alaka? Hayret bir şey yaa çok kızdım doktora. Canım Ankara da başkent üni. Hastanesinde Hulusi Bülent ve Göğşen hoca var birde omları da araştırabilirsin. Onlardan da çok memnun hastaları.
Hemde ne heyecan hemennn Mayıs gelsin diorm eşime oda yandık mayısa kadar susmassn diyor :)))Yaaaaaa hadiiiii inşaAllahhhhh hayırlı olsunnnnn adımınızzz canım benimmm yaaaaaaaa. Mayıssss gelmeeez şimdi sanaaa heyecandannnn. Bana nisanın gelmediği gibiiii
Canım bende Ankara'dayım Novaart Tüp bebek merkezindeyim topiğinede bakabilirsin pozitif alan çok kişi var ve Hocalar çok güzel işlerinin ehli maddi açıdan da yardımcı oluyorlar çift embriyo transferi yapıyorlar yaş farketmeden ve çok ilgililer çalışanları benim ilk denemem şubatta kimyasal oldu maalesef Rabbim bir dahakine nasip ederBusgok0606 'da benimle birlikte şubatta pozitif aldı ikizlere hamile şimdi çok şükür tavsiye ederim burayıda git bir görüş derim Ahmet Erdem doktorun adı
İnşallah darısı başıniza. Genelde tek transfer ediyorlar. Ben de ikisinde de tek transfer edildi. Ama soruna göre de değişiyor. Elinizdeki sonuçları kabul ediyorlar. Eksik olan varsa sizi yönlendiriyorlar. Ekip de güzel. Ödemelerde de yardımcı oluyorlar ellerinden geldiği kadar. Yakınında da bi eczane var ilaçları biraz daha uyguna veriyor.
Kimyasal gebelik neden oluyormuş peki açıklama yaptılar mı?
Kızlar dün toplanan 7 yumurtamın yedisi de olgun çıkmış işleme alınmış ve hepsi döllenmiş :)
Hadi ınsllah hayırlısı olsun çok az kalmış.10. Günde kasık agrım ilk 4 gün oldu sonra adet agrısı başladı bel agrım ilk baştan beri var gögüslerim de 3 4 gündür şiş ve agrıyor benimde
Yani sağlıklı olduktan sonra bebek bakımından korkmayın elbette zor ama çoğul gebeligin tutma ihtimali kadar kayıp ihtimali korkutuyor beni. Allah korusun. Eğer çok sayıda embriyonuz olursa dondurabilirsuniz ve gerçekten diğerine göre çok kolay geldi bana. Çünkü ilkinde vücut yorgun oluyor fazlaca hormon yükleniyor vücuda. Ama sonra rahat ediyorsunuz. Siz bi gün aklınızdaki bütün merkezleri arayın randevu ayarlayın çoğu on görüşme yapıyor zaten. Gidin görüşün sizdeki sorun neyse on göre tedaviyi anlatıyorlar zaten. Geriye uygulaması kalıyor sadece.Aslında ikiz gebelikten çok korkuyorum bakamam baş edemem gibi geliyor o yüzden çift embriyodan korkuyorum ama tek embriyoda da şans daha düşük tutmassa yeniden aynı süreç yeniden maddi manevi uğraş için de risk gibi geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?