Canım bende Ankara'dayım Novaart Tüp bebek merkezindeyim topiğinede bakabilirsin pozitif alan çok kişi var ve Hocalar çok güzel işlerinin ehli maddi açıdan da yardımcı oluyorlar çift embriyo transferi yapıyorlar yaş farketmeden ve çok ilgililer çalışanları benim ilk denemem şubatta kimyasal oldu maalesef Rabbim bir dahakine nasip eder Busgok0606 'da benimle birlikte şubatta pozitif aldı ikizlere hamile şimdi çok şükür tavsiye ederim burayıda git bir görüş derim Ahmet Erdem doktorun adı

İnşallah darısı başıniza. Genelde tek transfer ediyorlar. Ben de ikisinde de tek transfer edildi. Ama soruna göre de değişiyor. Elinizdeki sonuçları kabul ediyorlar. Eksik olan varsa sizi yönlendiriyorlar. Ekip de güzel. Ödemelerde de yardımcı oluyorlar ellerinden geldiği kadar. Yakınında da bi eczane var ilaçları biraz daha uyguna veriyor.

Merhaba pozitif almışsınız. Benimde 5. Gün embriyosu bugün 7. Günüm jerhangi bir belirti yaşadınız mı?

Merhaba pozitif almışsınız. Benimde 5. Gün embriyosu bugün 7. Günüm jerhangi bir belirti yaşadınız mı?
Kasık ve bel ağrısı dışında bi belirti yaşamadım. Ama ilaçların da etkisi oluyor bunda . Daha yeni yeni goguslerimde hassasiyet başladı. Az kalmış test ne zaman 9. Gün mu?

Yaaaaaa hadiiiii inşaAllahhhhh hayırlı olsunnnnn adımınızzz canım benimmm yaaaaaaaa. Mayıssss gelmeeez şimdi sanaaa heyecandannnn. Bana nisanın gelmediği gibiiii

Amin canım benim 6.gün15.6 8.gün 46.6ydı sonucum artış inşallah güzel bi şekilde olmuştur
İnşAllah güzel olmuştur canım bize de haber ver
Canım bende 3 aşılama denedim evet tutma ihtimali var ama çok düşük, her denemede mental olarak çok yıpranıyorsun üstelik. Şayet gebeliğe engel bilinen bir sebep yoksa bir defaya mahsus denenebilir ama gerisi zaman kaybı, her başarısız deneme gereksiz vücut yıpranması.
Birde eşinle ilgili böyle bir durum varsa muhakkak tüp bebek dene bence. En azından birden fazla embriyon olursa diğerlerini dondurursun, tutmazsa şayet eşinin tekrar gelmesine gerek kalmaz.
O ne demek yaaa spor için ne alaka? Hayret bir şey yaa çok kızdım doktora. Canım Ankara da başkent üni. Hastanesinde Hulusi Bülent ve Göğşen hoca var birde omları da araştırabilirsin. Onlardan da çok memnun hastaları.

Kasık ve bel ağrısı dışında bi belirti yaşamadım. Ama ilaçların da etkisi oluyor bunda . Daha yeni yeni goguslerimde hassasiyet başladı. Az kalmış test ne zaman 9. Gün mu?

10. Günde kasık agrım ilk 4 gün oldu sonra adet agrısı başladı bel agrım ilk baştan beri var gögüslerim de 3 4 gündür şiş ve agrıyor benimde

Ayyyy inşaAllahhhhh canımmm yaaaaa hepinizi öyle çok seviyorummm kiiiii. Gün içinde ya diyorum bir şey eksikkk bugünnnn, sonra düşünüyorummm buraya girmediğimi fark ediyorummmmmm. Kocamaaan bir ailee oldukkk yaaaa

Hulusi Bülent ve Göğşen Hoca'nın adını çok duydum Başkent'in de.Ama orası çok kalabalık çok bekletiyorlar hasta sayısı çok doktorlar hastasını hatırlamıyor falan diyorlar o yüzden çekindim gitmeye.

Yaaaaaa hadiiiii inşaAllahhhhh hayırlı olsunnnnn adımınızzz canım benimmm yaaaaaaaa. Mayıssss gelmeeez şimdi sanaaa heyecandannnn. Bana nisanın gelmediği gibiiii
Hemde ne heyecan hemennn Mayıs gelsin diorm eşime oda yandık mayısa kadar susmassn diyor :)))

Kimyasal gebelik neden oluyormuş peki açıklama yaptılar mı?

Aslında ikiz gebelikten çok korkuyorum bakamam baş edemem gibi geliyor o yüzden çift embriyodan korkuyorum ama tek embriyoda da şans daha düşük tutmassa yeniden aynı süreç yeniden maddi manevi uğraş için de risk gibi geliyor.

Kimyasal gebelik neden oluyormuş peki açıklama yaptılar mı?

Yok canım sadece tutunmuş en azından bu bile artı bizim için tarzında birşey söyledi dondurulmuş olan embiyoların çok kaliteli olduğunu söyledi 2 ay dinlenme verdi Nisanda başlayacağım dondurulmuşlarla tekrar Allahın izniyle ama çok güzel güven veren güzler yüzlü anlayışlı ve işinin ehli bir doktor. Daha önce rahim filmi falanda çekinmiştim temiz çıktı eşimin sperm sayısında azlık ve morfoloji sıkıntıları var bizde sadece canım

Kızlar dün toplanan 7 yumurtamın yedisi de olgun çıkmış işleme alınmış ve hepsi döllenmiş :)

Maşallah canım Allahım tamamına erdirsin sana sımsıkı tutunsun inşallah hayırlı güzel haberler verirsin bizlere kısa zamanda Allahın izniyle inşallah

10. Günde kasık agrım ilk 4 gün oldu sonra adet agrısı başladı bel agrım ilk baştan beri var gögüslerim de 3 4 gündür şiş ve agrıyor benimde
Hadi ınsllah hayırlısı olsun çok az kalmış.
Yani sağlıklı olduktan sonra bebek bakımından korkmayın elbette zor ama çoğul gebeligin tutma ihtimali kadar kayıp ihtimali korkutuyor beni. Allah korusun. Eğer çok sayıda embriyonuz olursa dondurabilirsuniz ve gerçekten diğerine göre çok kolay geldi bana. Çünkü ilkinde vücut yorgun oluyor fazlaca hormon yükleniyor vücuda. Ama sonra rahat ediyorsunuz. Siz bi gün aklınızdaki bütün merkezleri arayın randevu ayarlayın çoğu on görüşme yapıyor zaten. Gidin görüşün sizdeki sorun neyse on göre tedaviyi anlatıyorlar zaten. Geriye uygulaması kalıyor sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…