Ayy inşallah onları yazacağım günlerde gelir neşeli arkadaşım benimm elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum canım benim birbirimizin dertlerine sıkıntılarına mutluluklarını ortak oluyoruz hepimiz inşallah sırayla gelecek güzel haberler bizlerden de

Hayırlııı sabahlarrrrrr güzelll annneleeeeerrr. Bol enerji yolluyorum hepinizeeee. Bir gün hepinizzz hamile olarak uyanacaksınızzzz

@tugken canımmmm sesin çıkmıyorr iyi misinnnn merak ettimmm seniii

Hayırlı sabahlar canım benimm aminnn inşallahh

Canım benim hayırlısı olsun inşallah mayısta senden de güzel haberler alırız inşallahh ayy pozitif haberlerle dolar burası inşallahhh

Kızlar günaydın dün 13. Günümdu son kez test yaptık 1189 çıktı. Pazartesiye randevu aldım. Kalp atışını duyunca hamile oldugumu kabul edicem inşallah. Korkuyorum hep

Korkma canım korkma duyacaksın kalp atışlarını da Allahın izniyle inşallahh zaman çok çabuk geçiyor valla

Kuzum çok sagol alllah razı olsun hepinizden szin desteginiz beni braz dizginledi aksam yemek falan yedikk tatli yapptm ettm sakin geçti yani kuzucukllarrrr[/QUOTE]

Canımm benimm çok çok mutlu oldum inaşlah hep böyle devam eder Rabbim bozmasın huzurunuzu hiçbir zaman inşallahhh en iyisini yapmışsın

günaydınnnn hayırlı sabahlar herkese... yarın benim transferim var benim için dua eder misiniz...

Günaydın canım sanada hayırlı sabahlar ederiz tabiki Rabbim inşallah senden koparmaz bebeğini sımsıkı tutunur pozitif sonuçlar alırsın inşallahhh

Kuzum çok sagol alllah razı olsun hepinizden szin desteginiz beni braz dizginledi aksam yemek falan yedikk tatli yapptm ettm sakin geçti yani kuzucukllarrrr

Canımm benimm çok çok mutlu oldum inaşlah hep böyle devam eder Rabbim bozmasın huzurunuzu hiçbir zaman inşallahhh en iyisini yapmışsın [/QUOTE]
Kuzum çok sagol alllah razı olsun hepinizden szin desteginiz beni braz dizginledi aksam yemek falan yedikk tatli yapptm ettm sakin geçti yani kuzucukllarrrr

Canımm benimm çok çok mutlu oldum inaşlah hep böyle devam eder Rabbim bozmasın huzurunuzu hiçbir zaman inşallahhh en iyisini yapmışsın [/QUOTE]insalllah kuzum insallah rabbim herkese huzur versin alllah razı olsun hepinizden

Canımm benimm çok çok mutlu oldum inaşlah hep böyle devam eder Rabbim bozmasın huzurunuzu hiçbir zaman inşallahhh en iyisini yapmışsın

Canımm benimm çok çok mutlu oldum inaşlah hep böyle devam eder Rabbim bozmasın huzurunuzu hiçbir zaman inşallahhh en iyisini yapmışsın [/QUOTE]insalllah kuzum insallah rabbim herkese huzur versin alllah razı olsun hepinizden [/QUOTE]

Aminn inşallah canım benim

Nediyosun canm yandk desene ozman eşim duyarsa ben demiştim der cnku dondururken diyodu ya basina bsey gelse baskasinnkini koysalar falan falan napcaz ya smdi diken üstünde kalcaz eyvahhhhhh

Canım her merkez bir olmuyor maalesef bizimde güvenmekten başka birşey gelmiyor elimizden Allahım kimseye yaşatmasın böyle bir şeyi

Gayet güzel katlamış. Bi şey dedi mi doktor
çok güzel dedi değer için çarşamba günü içinde test istedi canım bakayım yarın nasıl bir sonuç alacağım inşallah güzel gelişir süreç sağlıkla

A anneveoglusu Cerenimo @metceykelebek kızlar pozitifler katlanmış maşallah hepinize. Kuzucuklarınızda güzel güzel büyüsün inşallah.
kinalikadin canım nasıl geçti opu sayfayı pek takip edemedim. İnşallah güzel haberlerle devam edersin.
@Egehanezra arkadaşım inşallah evinde huzuru en kısa zamanda bulursun. Bu Bebek stresi geri kalan herşeyi çekilmez ve anlamsız kılıyor bazen.

allah razı olsun bir tanem
senin tedavi aşama ne durumda transfer ne zamana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…