Kızlar günaydın dün 13. Günümdu son kez test yaptık 1189 çıktı. Pazartesiye randevu aldım. Kalp atışını duyunca hamile oldugumu kabul edicem inşallah. Korkuyorum hep
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canim. Pazartesi mi duyacak kalp atışını. O kadar çabuk duyuluyormuuuu

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canim. Pazartesi mi duyacak kalp atışını. O kadar çabuk duyuluyormuuuu
Yok canım sanmıyorum ben eski kadın doğum doktorumdan randevu aldım. Ilk dogumumu o yaptırmıştı. Keseyi görürüz sonra kalp atisi için gün verir diye bekliyorum

Arkadaşlar merhaba, benim de eşimin spermlerinde sıkıntı var. Bir doktor aşılama yapalım dedi bir başkası değerler tutmaz tüp bebek dedi hangisine güveneceğimi bilemedim. Tüp bebek kadın için çok zahmetli dediler.Kullanılan ilaçlar ve yumurta toplama işlemi çok mu korkunç?

Amin inşallah canım

Hayır tabikide canım sadece iğnelere alışmak 2 3 gün sürüyor korkunçun aksine çok heyacanlı kesinlikle aşılama ile vakit kaybetmeyin tüp bebeğe başlayın derim inanın korkulacak hiçbir durum yok bende ilk başta böyle düşünüyordum ama düşündüğüm gibi değilmiş. Hayırlısı olsun hakkında inşallah

Aşılamayla hiç vakit kaybetmeyin derim tabi yanlış yönlendirmek istemem

Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah. Öyle bilgi kirliliği var ki internette neye inanacağımı şaşırdım. O iğneyi ben kendim nasıl yaparım diye kara kara düşünüyorum :) Aşılamanın tuttuğu insan sayısı da çok az galiba.Forumlardan bakıyorum bir çok denemeden sonra yine insanlar dönüp dolaşıp tüp bebeğe girişmişler. Tüp bebekte merak ettiğim bir durum daha var.Diyelim tüp bebek tedavisi olumlu sonuçlandı hamile kaldık.Tüp bebek tedavisini uygulayan doktorla mı doğum için devam ediliyor yoksa başka doktora mı geçiliyor? Eşim yurt dışında ben buradayım o yüzden devlet hastanesine gidemiyorum izinleri denk getirmek zor.Özel hastanelerde de kandırılmaktan çok korkuyorum

Aşılamayla hiç vakit kaybetmeyin derim tabi yanlış yönlendirmek istemem
Bana düzgün bir şey de söyleyemedi doktor.Spermler yıkanır sayı uygun olursa yapılır dedi.E bana ilaç kullandıracak zar zor eşim Türkiye'ye gelecek sonra tutmazsa veya yapamayız derlerse benim için kriz. E yaş faktörü de var.Baya bi allak bullak oldum.

İnşallah canım inşallah. Evet maalesef ama internette her yazılanı dikkate alma canım kafa karışıklığından başka birşeye sebeb olmuyor maalesef. Yaparsın merak etme bende korktum yapamadım ama eşim anlıyor biraz o yüzden o yaptı ama buradaki çoğu kişi kendi yapıyır bir kere dene gerisi geliyor zaten o konuda hiç endişe olmasın canım. Aşılamda evet tutma sayıusı tüp bebeğe göre daha az ben aşılamayı vakit kaybı olarak görüyorum ama tabiki maddi açıdan daha makul. Tü bebek tedavisinde pozitif aldıktan sonra kalp atışını duyduktan sonra istersen tüp bebek doktoruna istemzsen başka doktorda devam edebilirsin tabikide canım özel hastaneye gitmektense tüp bebek doktoruna gitmeni tavsiye öderim sonuçta ikisine de para ödeyeceksin canım hiç korkma ama inşallah güzel bir süreç olur senin için

Direk tüp bebeğe başlarsanız canım eşin sadece senden yumurta toplanacağı gün gelmesi gerekecek onun dışında annen falan ya da başka biri gelebilir yanında transfer günü falan normal kontrollerde gerek yok eşine zaten. Aşılamda da tüp bebektede yıkanıyor spermler ve en iyileri seçiliyor tüp bebek kesinlikle daha avantajlı canım özellikle de sperm sıkıntısı olanlar için.

Kuzum çok sagol alllah razı olsun hepinizden szin desteginiz beni braz dizginledi aksam yemek falan yedikk tatli yapptm ettm sakin geçti yani kuzucukllarrrr[/QUOTE]
Assiiirii sevindirdin beniii daha kinalikadin in yazdiklrini okumadim oraya da geliyorum guzel haberler vardir insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…