Nisan diye diye geldi nisan ayı canım ne zaman kısmetse ?

kızlar kımyasal gebelıkten sonra ki ay yumurta olusuyor mu acaba yoksa olusmuyo mu doktora sormayı unuttum ben sımdı ara verces ya bı kac ay o sırada hamıle kalır mıyım acaba

Oluşuyor tabiki canım benim kalabilirsin hiç belli olmaz ayy hadi inşallah kendiliğinden kalırsın

Nisan diye diye geldi nisan ayı canım ne zaman kısmetse ?

Canım Nisanın sonuna doğru benim adetim ama gel görki martınkini olmadım hala 23 ünde olmam gerekiyordu ama hala olmadım gebelik testi yaptım 1 tane ilk başta negatifti çöpe de atmayı unutmuşum ertesi gün baktığımda c çizgisinin hemen yanında silik çizgi vardı birbirine çok yakın ve geç çıktığı için geçersiz zaten 2 gün önce bir daha yaptım oda ilk başta negatifti ertesi gün baktığımda aşırı silik çizgi vardı çok zor görünüyordu yada bilmiyorum ben öyle görmek istediğim için mi gördüm anlayamadım hasta olacakmışım gibi hiçbir belirtide yok kan vereceğim ama vaktim yok hiç yarım saatte olsa izin alamıyorum iş yerinden eve de uzak zaten iş yerim özellerde 75 tl para da vermek istemiyorum o kadar beklemedeyim yani şuan olacaksam olsam artık

erken gebelik testinden yapsana canım gec döllenmedir belki

erken gebelik testinden yapsana canım gec döllenmedir belki

Evet canım perşembe günü alıp yapacağım bekleyim o zamana kadar dedim yaptıklarım normal testlerdi bu sefer erken gebelik testinde deneyeceğim heveslenmiyorum öyle ama hayırlısı olsun inşallah

Hayırlısı olsun inşallah kendiliğinden olur bu sürede Beklemek zaten dert valla benim 6 nisan da olmam gerekiyor ama bende de hiç belirti yok . Ne kadar çokmuş o öyle uçmuş fiyatlar en son yaptırdığım yerde 45 tlydi.

Evet canım perşembe günü alıp yapacağım bekleyim o zamana kadar dedim yaptıklarım normal testlerdi bu sefer erken gebelik testinde deneyeceğim heveslenmiyorum öyle ama hayırlısı olsun inşallah
canım hadi bi kere yanlış cıktı diyelim ikinci test beni şüpheye düşürdü :) inş vardır

Aminn inşallah böyle güzel bir mucize verir Allahım Rabbim hepimize yaşatsın annelik duygusunu kısa zamanda inşallah Hım anladım canım inşallah olmazsın kendiliğinden kalırsın olursan da yavrularını alır bu kez pozitif sonuç alırsın inşallah. Ayy sorma canım evet yakınımızda 2 tane özel hastane var biri 75 lira birisi de 100 lira sadece beta-hcg yani hastaneden hastaneye değişiyor heralde

canım hadi bi kere yanlış cıktı diyelim ikinci test beni şüpheye düşürdü :) inş vardır

İnşallah canım inşallah işte hemen çıkmayıp ertesi gün çıkınca çok da dikkate almamak lazım o yüzden heveslenemiyorum canım bakalım erken gebelik testinde ne çıkacak

İnşallah canım hayırlısı herkese yaşatsın o duyguyu nisan uğurlu gelsin hepimize . Baya yüksekmiş gerçi ben hep aynı yerde yaptırdım diğerleri burada da öyledir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…