İnşallah canım hayırlısı herkese yaşatsın o duyguyu nisan uğurlu gelsin hepimize . Baya yüksekmiş gerçi ben hep aynı yerde yaptırdım diğerleri burada da öyledir.

Aminn canım inşallah inşallah sırayla yazalım buraya pozitif sonuçlarımızı inşallah Ne güzel valla Ankarada oturuyorum bende vardır belki uygun yerlerde bana yakın olan oralar var sadece hayırlısı olsun bakalım bekleyeceğim 2 gün daha olmazsam tekrar bi erken gebelik testi yapacağım umarım başka sıkıntı çıkmaz altından

Maşallah canım Allahım tamamına erdirsin sana sımsıkı tutunsun inşallah hayırlı güzel haberler verirsin bizlere kısa zamanda Allahın izniyle inşallah

Canım yaa bişey sorcaamm. Çatlatma iğnesi kullanma esnasında ağrı kesici kullanmak sorun olur mu bilgin var mı? Çünkü benim adet sancılı geçiyor

Canım yaa bişey sorcaamm. Çatlatma iğnesi kullanma esnasında ağrı kesici kullanmak sorun olur mu bilgin var mı? Çünkü benim adet sancılı geçiyor

Canım ben kullanılmıyor diye biliyorum yani o gün sadece çatlatma iğnesini vuruyorsun onun dışında hiçbirşey kullanılmıyor ama yanlış yönlendirmeyim ben vurulmadan önce verdikleri ilaçlar haricinde bir ilaç yutmamıştım ağtı kesiciye ihtiyacın yokki aslında ağrı yapmıyor çünkü canım

Kuzummmm çatlatma iğnesi ağrı yapar diye içicem demedim :) adetken iğne başlanıyor yaa, o sırada adet sancım olacak dedim. Çok kötü geçiyor benim. Yinede doktorada sorarım inşaAllah

Kuzummmm çatlatma iğnesi ağrı yapar diye içicem demedim :) adetken iğne başlanıyor yaa, o sırada adet sancım olacak dedim. Çok kötü geçiyor benim. Yinede doktorada sorarım inşaAllah

Ha anladım şimdi canım kusura bakma bende onu vuracağın esnada sandım İçebilirsin canım o zaman bende içmiştim parol haricinde diğerlerini önermiyorlar ama canım

canım Ankarada nerede oturuyorsun bilmiyorum ama akderede ılgın tıp merkezi var 15 TL'ye yapıyorlar :) ben de gop'ta oturuyorum ama o polikliniğe test için çok gidiyordum:)

Kızlar hepinize teşekkür ederim Allah sizlerden razı olsun merak edip yazmışsınız. 6 tane yumurta topladık dedi dr ancak kaliteleri yarın belli olacak dedi bir de benim fsh reseptör de sorun çıkmıştı daha önce o nedenle kaliteyi etkileyebilir diye düşünüyor sanırım yüksek doz ilaç almıştım bu yüzden zaten. Granül varmı araştır falan vs bir şeyler dedi dr embriyologa ama onu ilk defa duydum. Yarın belli olacak ak koyun kara koyun asıl heyecan yarın inşallah Rabbim nasip eder güzel haberler vermemi. Buraya kadar bile geldim şükür Allahıma..Canlarım benim iyi ki varsınız

Canım benim ya çok şükür inşallah çok çok kaliteli olur hepside Allahım yarın güzel haberler almanı nasip etsin inşallah. Güzel yürekli arkadaşım benim gülecek o yüzün inanıyorum buna sıraylada pozitif haberler yazacağız buraya Allahın izniyle yarın hepimizi mutlu edecek haberler vereceksin bak sende iyiki varsın canımmm

Rabbim hayırlı güzel haberler almayı nasip etsin inşallah

canım Ankarada nerede oturuyorsun bilmiyorum ama akderede ılgın tıp merkezi var 15 TL'ye yapıyorlar :) ben de gop'ta oturuyorum ama o polikliniğe test için çok gidiyordum:)

Aa çok yakınız canım Fatihte oturuyorum bende en yakın Başak tıp merkezi var birde Sincan lokman hekim hastanesi ama ikiside çok pahalı ayy güzelmiş valla 15 lira ne kadar iyi ya

Aa çok yakınız canım Fatihte oturuyorum bende en yakın Başak tıp merkezi var birde Sincan lokman hekim hastanesi ama ikiside çok pahalı ayy güzelmiş valla 15 lira ne kadar iyi ya
evet çok iyi valla:) ben de biara erken gebelik testi almak yerine gidip kan veriyordum :) o zamanlar tabi normal yolla gebe kalabileceğimi düşünüyordum, umut işte

canım güzelce döllenen kaliteli yumurtaların olsun inşallah:) benim de dün toplandı, transferimiz de yakın olur. Birlikte test sonucu bekleriz artık :)

evet çok iyi valla:) ben de biara erken gebelik testi almak yerine gidip kan veriyordum :) o zamanlar tabi normal yolla gebe kalabileceğimi düşünüyordum, umut işte

Valla mantıklı olanı yapıyormuşsun bencede canım. İnşallah yine kalırsın canım Rabbim o güzel kan değerlerini görmeyi hepimize nasip etsin inşallah

Ayyy canım benim hadi inşAllah yarına güzel haberler gelir yumurtalardan hepsi de döllenir inşAllah , ALLAH işini kolaylaştırsın kuzum yardım etsin

İnşallah melek arkadaşım benimm inşallah Rabbim dualarımızı kabul eder

canım güzelce döllenen kaliteli yumurtaların olsun inşallah:) benim de dün toplandı, transferimiz de yakın olur. Birlikte test sonucu bekleriz artık :)
Saol canm benmm inşallah dediğin gibi olur yarın haber verecekler kalitesini döllenip döllenmeyeceğini..inşallah olumlu sonuçlar yazarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…