Ayyy canım benim hadi inşAllah yarına güzel haberler gelir yumurtalardan hepsi de döllenir inşAllah , ALLAH işini kolaylaştırsın kuzum yardım etsin
Saol kuzum benim dua ediyorum bol bol elimden gelen her şeyi yaptım Allah ne nasip ettiyse onu yaşıyoruz. İnşallah yarın iyi şeyler duyarım hastaneden. İnan çok yoruldum Allah yardımcımız olsun canım kuzumm

Kötüsünü düşünme canım pozitif düşün Stres hormonlar mevsim geçişi ilaç kullanımı hepsi etkiliyor bizi kafaya taktıkça niye gelmiyor diye daha çok stres oluyor vardır bir hayır sabırla bekleyeceğiz

Evet canım doğru söylüyorsun hepsi etkiliyor en büyük etkende stres zaten inşallah hayırlısı olur olurum kısa zamanda inşallah ya da Allahım bir mucize yaşatır inşallah beklemekten ve dua etmekten başka birşey gelmiyor elimizden. Hepimiz Allahın izniyle alalım kuzucuklarımızı inşallah

6.gün 15.6
8.gün 46.6
12.gün 339 kızlar değerim nasıl doktor hayırlı olsun dedi ama 4günde sonra tekrar testim var
maşallah maşallah çok güzel artmış arkadaşım allah tamamına erdirsin inşallah

Hayırlı olsun Rabbim guzel haberler almanı nasip etsin canim

Ha anladım şimdi canım kusura bakma bende onu vuracağın esnada sandım İçebilirsin canım o zaman bende içmiştim parol haricinde diğerlerini önermiyorlar ama canım

Sorun değil canım benimmmm :))) Gerçi ben majezik kullanıyorum anca faydasını görüyorum ama artık doktor ne derse o

Yaaaaaa ne güzellll atlattınnn ilk aşamayııı canım benimmm yaaa nasıl sevindimmmm senin adınaaa İnşaAllah çok kaliteli embriyoların olacak ve pozitiffffff hamileyimmmm diyeceğin günleeeeer çook yakınnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…