Moralim cok kötü perşembe transfer
Canım neden moralin bozuk ki daha ne şte transfer olabileceksin şükür ki. İnan transferi geç yumurtası bile oluşmayan bir çok kardeşimiz var maşallah sen transfer olacaksın. Ben tek yumurtayla hamile kalan kaç kişi gördüm inan ki. Moral bozacak bir şey yok. Herkesten 10 tane 20 tane yumurta toplamak diye bir şey yok herkesin bünyesi farklı olumlu düşün inşallah her şey yolunda gitsin

Sağol canimm 2 denememde 12 falan toplaninca 3 de ise bu kadar az olunca olumsuz dusumdum

Yaa ne kadar olumlu bir insansın sana maşallah yaa güzel arkadaşım senin şu yazıların insana nasıl enerji veriyor bir bilsen..inşallah yarın yumurtalar kaliteli çıkar en azından iki tanesi çıksa çok iyi olur

Sağol canimm 2 denememde 12 falan toplaninca 3 de ise bu kadar az olunca olumsuz dusumdum
Her dönem farklıdır canım her ay ki adet döneminde vücut farklı sayıda yumurtalar oluşturur mesela bir başka tedavide daha fazla yumurta oluşturabilirdin bunu kafana takma inan ki boşa üzülüyorsun.

Her dönem farklıdır canım her ay ki adet döneminde vücut farklı sayıda yumurtalar oluşturur mesela bir başka tedavide daha fazla yumurta oluşturabilirdin bunu kafana takma inan ki boşa üzülüyorsun.
Haklısın canimm moral verdiginiz icin rabbim de sizin yar ve yardımcıniz olsun mal gibi sabahtan beri agliyorum

Maşallah canım çok sevindim. İnşallah gelişmeleri de güzel olur. Dualarımız seninle

Kizlar bide kafama takildi yumurta toplandiktan sonra serum takildi bana ilk defa böyle bisey yapildi sizede yapildi mi

Ben isteğe göre ağrının fazlalığına göre takılıyor diye biliyorum canım ama sana ağrın olmasın diye direk takmış olabilirler

Ben isteğe göre ağrının fazlalığına göre takılıyor diye biliyorum canım ama sana ağrın olmasın diye direk takmış olabilirler
Bilmiyom agri icin mi dersin bu arada yanindada cam sisede bisey daha vardi onuda serumun yaninda veriyorlar di orda transfer icin gelen yada benle birlikte yumurta toplayan kimseye takilmadi

Bilmiyom agri icin mi dersin bu arada yanindada cam sisede bisey daha vardi onuda serumun yaninda veriyorlar di orda transfer icin gelen yada benle birlikte yumurta toplayan kimseye takilmadi

Allah allah acaba bağışıklık serumu falan mıydı ki daha önce konuşulmuşmuydu böyle bir şey canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…