Şükürler olsun kardeşm hayırlısıyla oldu bitti rabbim yüzünü kara çıkarmasın bu son gzel arkadasm kaliteli yumurtaların olucak bize pozitiffffffff yazıcaksın bebişlerin olcak

Sağlık ocağı yok mu yakında ise gitmeden 5 dk da versen

Acaba ankarada nerde?

Aa çok yakınız canım Fatihte oturuyorum bende en yakın Başak tıp merkezi var birde Sincan lokman hekim hastanesi ama ikiside çok pahalı ayy güzelmiş valla 15 lira ne kadar iyi ya
Kız özel eryaman hastanesi var .43 tlye yapıyor. Ben orda yaptırdım 1.5 saatte sonuç cikiyir

6.gün 15.6
8.gün 46.6
12.gün 339 kızlar değerim nasıl doktor hayırlı olsun dedi ama 4günde sonra tekrar testim var
Ohhh maşAllah gözün aydın canım sağlıklı bir gebelik geçirirsin kucağında da hayırlısıyla görürsün inşAllah.

IsikOlsun kız aşk olsun üzüldüğün şeye bak zaten maksimum 2 tane transfer edecekler hayırlısıyla güzelce döllensinler de 7 çok bile takılma sen bunlara , serum da bilgi vermedilerse ağrı kesicidir kinalikadin ın dediği gibi .

Yumurtası toplananlara hayırlı transferler, transferi olanlara inşAllah pozitifler, pozitifi olanlara da sağlıklı gebelikler, sağlıklı gebelerimize de hayırlı kolay doğumlar nasip olur inşAllah , tedavisi başlamayanlara da tez zamanda sorunsuz başlamak nasip olur inşAllaaaah

Kizlar bide kafama takildi yumurta toplandiktan sonra serum takildi bana ilk defa böyle bisey yapildi sizede yapildi mi
Dert etme canim bana da serum takıldı hatta tam eve gitmek icin hazırlanırken bayıldım. Ayildigim da tekrar serum vardi bunyeden bünyeye değişiyor. Direncim düştüğü icin takılmıştı. Ayrıca yumurta sayını da dert etme benim 4 yumurtam toplandı ve sadece 1 tanesi 5. Güne ulaşabildi. Cok şükür ki ç.tesi transferim oldu. önemli olan sağlıklı bir şekil de transfer olması. Pozitifi görürüz ınsallah

Kizlar benimm 4 yumurtam toplanmış ama doktor 7 aday var demişti
ya canım sakın moralını bozma sonucta bıze bı tanesı bıle yeter yeter ki tutsun. ben hastaneye gttıgımde tutan tutmayan hastalara baktım bu ay kı transferlern %68 i pozitif bnmle beraber tutmayan lara baktıgımda hem daha az yumurta toplanan hemde kalıtelerı daha dusuk olan embryolar tutmus. bu saatten sonra ne sayıya ne kalıteye takıl bnce. önmlı olan transfer olabılecek kapasıteye sahıp olsun yeter. hatta bı bayanın bır tane embryosu olmus bc kalıte demısler transferde cok umıtlı degılmıs ama tek yumurta ıkızıne hamıle. bana ıyı kalıte 5. gun 2 embryo transfer edıldı kımyasal oldu. o yuzdn hıc takılma uzulme kendını strese sokma gercekten

Şükürler olsun kardeşm hayırlısıyla oldu bitti rabbim yüzünü kara çıkarmasın bu son gzel arkadasm kaliteli yumurtaların olucak bize pozitiffffffff yazıcaksın bebişlerin olcak
Kuzum canımm inşallah ya inşallah nasılsın iyisin dimi her şey yolunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…