Kizlar merak ettim doktora yazdim neyseki simdj cevap verebildi bagisklik icin yakilmis tutulmaya yardimci olur diye
Sen hangi merkezde yaptırdın demek ki seninki öyle takılmış benimkinin aynı amaçla takıldığını sanmyorum ağrı kesicidir kesin

Sen hangi merkezde yaptırdın demek ki seninki öyle takılmış benimkinin aynı amaçla takıldığını sanmyorum ağrı kesicidir kesin
Canimm ben üniversite hastanesinde yaptim yumurta toplamaya gittik 6 bayandik onlar islemden sonra ciktilar ağrı kesici niyetine olsaydi onlarada takmalari gerekmezmiydi bilemiyorum doktor sadece bağışıklık için takildi sana tutunmaya yardimci oluyormuş esim eczanede parayla o icinde beyaz sivi olan şişeyi kendi parasiyla aldi yani hastahane odemedi böyle canimmm

Yaaa canımmm benimmmm sizlerinnnn mutlu olmasınıı öyle çok istiyorumm kiii. Benim için hepinizzz aynı karakterdee, aynı niyetlerde, aynı samimiliktesinizzzzz. Hepinizi çok seviyorummmmm. Senn o alınan yumurtalarınaa dualarınla öpücük göndeeeer, senii çok bekletmesinlerrrr güzellll kınalı anneeee

Dlk2606 Nasılsın cnm nisan ayına girdik sonunda darısı bizim başımıza

Kuzummmmm eşinle aran iyi dimiiii. Yüzün hep gülsün böylee emiiiii. Sen üzülürsen burada ki ailendee üzülür hiç unutma olur muuu.. Ne zaman eşin seni kırdığında yüzüne dikkatle bakarak içinden nas felak oku.. Şeytanın vesveseleri üzerinizden silinip gitsinnnn Allah'ın izniyleee. Bazen şöyle düşünmek çaresizliğimizi rahatlatır "En azından Allah düşmanı, vatan düşmanı değil. Oda bir kul. Bir gün beni anlayacak ve bir gün ben sabrımın mükafatını alacağım"

Sağlık ocağı yok mu yakında ise gitmeden 5 dk da versen

Var canım hemen evimizin altı ama işte 8 buçuk ta açılıyor ve benim mesaim 9 da başlıyor iş yerim bir saat sürüyor geçen dedim patrona da sıkıntı yaptı baya aslında yapmaz da çok yoğun bu ara alabilirsem cuma günü alacağım canım sabahtan vereceğim kan olmazsam hala hasta

Kızlar bişey sorucam. Dün opudan sonra doktor bana progestan verdi. Sabah 2 akşam 2 kapsül vajinal fitil olarak kullanmamı söyledi. Ama bu akşam aşırı karın ağrım oldu. Alt karın bölgem kopacak gibiydi parol ağrı kesici içtim biraz geçti. Kullanan var mı aranızda bu ilacı? Normal mi bu ağrı? Acaba fitilden mi oldu opu işleminden dolayı mı oldu bu ağrı onu da bilmiyorum.

Canım korkma hiç fitilden olmaz o opudan dolayı olmuştur çok normal öyle ağrı olması ilk 3 4 gün oluyor çünkü endilenme canım

Canım korkma hiç fitilden olmaz o opudan dolayı olmuştur çok normal öyle ağrı olması ilk 3 4 gün oluyor çünkü endilenme canım
Anladım canım çok sağol biraz içim rahatladı. Dün hiç ağrım olmamıştı bu akşam aşırı bir ağrı olunca endişelendim ben de. Karnım kopacak gibiydi hareket edemedim bir süre.

Anladım canım çok sağol biraz içim rahatladı. Dün hiç ağrım olmamıştı bu akşam aşırı bir ağrı olunca endişelendim ben de. Karnım kopacak gibiydi hareket edemedim bir süre.

Anladım canım bende bu kadar yoğun acılı bir ağrı olmadı ama arada sırada barkalar olmuştu kabızlık şikayetin falan da var mı indan kaynaklı da olabilir canım

Yok canım kabızlık. Opu yeni etki ediyor bende demek ki:)
Aşılamada crione jel kullanınca bende de olmuştu karnım katılaşmış ve ağrımıştı çok aşırı şiddetli değil ama, hem opu hem progestan olunca şiddeti arttırmış olabilir canım sonuçta rahim bi işlemden geçti gene de ağrı çok şiddetliyse doktoruna danışmanda fayda olabilir

Şimdi detaylı yazınca anlaşıldı canım demek ki seninki farklı bir serummuş bana verilen rutindi. Dr sana ihtiyacın olduğu için demek ki yaptırmış serumu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…