Canm insallah insallah pozitifi görürsün rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın benmde 5.gün embiiriyosuydu nasip degilmiş tutmadı nisanda gtcem dndurulmuşlarm vardı 3tane baklm hayırlısı olursa bakicaz çaresine artk. sizde sorun neydi kaçkere denediniz?

Aminnnnnnnnnnnn inşaAlllahh canımmmmm kuzummmm yaaaaa. Ayyy sen hamileymişsssinnnnn kinalikadin kınalıanneeedee embriyosuuu tutuyormuşşşş Allahhhh çiftetellii oynarızzz artıkkkk
Ahhh ahhh nede kuzum yaa inşallah öyle çok dua ediyorum ki Rabbim kabul etsin inşallah kuzumm

Benim ilk denemeden bi kızım var 2 yıl önce yaptirmistim.o zaman psikolojik olarak çok yorgun ve bikmistim. Çok şükür sonuç pozitif oldu. Şimdi ikinci denemede yine hamileyim şükür. Bu denemede ben de çok umutsuzdum. Transferde kendimi çok kasmistim. Sonrasında hemen tuvaletimi yaptım dayanamadım yarim saat. Kabiz oldum. Transferin 3. Günü komşunun evini şu bastı onları evime aldım bilmiyorlardı tedavi olduğumu e haliyle çok yoruldum. Zaten bi taane de minnosum var onun da peşinden kosturunca çok umutsuzluğa kapıldım. Ama çok şükür olacaksa nasipte varsa her türlü tutunuyormus. Insllah sağlıkla alırım kucağıma da. Rabbim hepimize nasip etsin insallah

Dlk2606 soooonuççççç Dileeeeeeğimmm sonuuuuuççççç, sonuuuuuçççç Dileeeğimmmm sonuççççç, bananeeee sonuççç sonuçççççç bananaanee banaaneeeeee sonuççççççççç

Delirdimmmmm sonundaaaa

Dlk2606 heyecanla bekliyorum burda. Bu arada çok alakasız bi soru eskisehirle alakan var mı 2606 görünce

Ayy canım yok hala çıkmamış sayfayı yenileyip bakıyorum sürekli ya Ha yok canım bir kaç kişi daha sormuştu eşimle tanışma tarihimiz 2606

Kıyamam ya vallahi bende ölücem şimdi iyice heyecan bastı terlemeye başladım ama çıkmamış hala bakıyorum sürekli

Kizlar hayirlisiyla bu gun tarnsferim yapildi ama karnimm acayip şiş bide gaz sancisi cekiyom bi fikri olan var mi

Canım benim hayırlı olsun sımsıkı tutunur evladın sana inşallah çok normal şişlik ve gaz sancısı olması canım bende transferin 6. 7. gününe kadar vardı çoğu kişide oluyor kabız olmamaya dikkat et bol bol su iç canım inşallah senden de pozitif haberler alırız

Kizlar hayirlisiyla bu gun tarnsferim yapildi ama karnimm acayip şiş bide gaz sancisi cekiyom bi fikri olan var mi
Hayırlı olsun canım pozitif olur sonucun inşAllah şişlik ve gaz sancısı normal diye biliyorum. Havuç suyu, ananas , ilik suyu tüketilmeli , maydanoz hurma tüketilmemeli. İlk etapta aklıma gelen.

Bende 2 gün arayla ilik suyu tükettim bütün ağrılarım şişliğim gitti çok şükür faydasını gördüm daha önce şişlik ağrı hiç gitmemişti şimdi çok rahatım maşallah tavsiye ederim ilikli kemik suyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…