Kizlar hayirlisiyla bu gun tarnsferim yapildi ama karnimm acayip şiş bide gaz sancisi cekiyom bi fikri olan var mi

KoncuyUmay 'da dediği gibi canım havuç suyu iç günde 1 bardak ananas ye günde 1 dilim sabah kahvaltılarında haşlanmış yumurta ye bol bol ceviz fındık ye kayısı kurusu ye ve en önemlisi bol bol su iç gaz sancın kabızlıkdan da olabiliyor

Canım nasıl yapılıyor o tam olarak bi anlatır mısın sana zahmet transferden sonrada baya faydalı diye duymuştum

Gaza da mı iyi geliyormuş , nasıl tükettin canım çorba mı yaptın?

Canım nasıl yapılıyor o tam olarak bi anlatır mısın sana zahmet transferden sonrada baya faydalı diye duymuştum
Ben hazır aldım canım alışveriş merkezlerinde falan satılıyor ben Metro avm den aldım hazır ama ismi zel ilikli kemik suyu. %97 kemik suyu ve katkı maddesi yok tadı da çok iyi mecburen içecem dedim ama beğendim

❤❤

Anladım canım bende öyle yapıyım o zaman hazır derken dondurulmuş falan mı çorba halinde direk mi aldın canım

Gaza da mı iyi geliyormuş , nasıl tükettin canım çorba mı yaptın?
İster ısıtıp içersin istersen çorbana katıp içersin ..vs nasıl yaparsan. Ben ısıttım bol limon sıktım tuzladım bardağa döküp içtim çay gibi ama tadı çok iyi

Anladım canım bende öyle yapıyım o zaman hazır derken dondurulmuş falan mı çorba halinde direk mi aldın canım
Kavanozda satılıyor dondurulmuş değil sade ilikli kemik suyu çorba gibi değil kuzum 2 günde bir içtim baya iyi geldi

Anladım canım bu transferden sonra bende deneyeceğim inşallah hepimiz görürüz şifasını
Aminn şifa olur inşallah canım denemedik şey bırakmadım maşallah eskiden cipsler kolalar çikolatalar oo neler yerdim şimi mecburiyetten sağlıklı besleniyoruz ama çok faydasını gördüm gençleştim sanki

Ooo süpermiş valla Ya bende bırakacağım cips çikolatayı falan ama şuan daha başlamadım ya o yüzden son kez yiyim diyorum arada bir alıyorum duramıyorum almadan çok sık değil tabide ama tekrar başlayınca yemeyeceğim hiç tıpkı ilkindeki gibi özen göstereceğim kiloda aldım zaten

Aaaa yani işin özüüü iltihap söken bitkilerden uzakk duracağızzz

Mesela dereotu yememiz gerekiyorr bol bol. Troide şifaa çünküü

Aynen öyle canım. Evet dereotunu da duymuştum bende de var tiroid düzene girdi neyseki ama dereotu yemedim hiç artık onuda yiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…