Cok sagol canimm o zaman ılık su iceyim bol bol
kuzum kemik iliğinin suyu Dlk2606 ve kinalikadin da düzeltmişler zaten hoş ılık su da faydalı zaten ama bunu doktor tavsiye etmişti birine o arkadaşınki tutmuştu ; kinalikadin da faydasını görmüş onunki de pozitif olur inşAllah, sende tüket mutlaka inşAllah sende faydasını görürsün

merhaba arkadaşlar izmirde önerebileceginiz tüp bebek merkezi var mı??
Ben irenbeye gidiyorum. Henüz transfer olmadı sonuç nasıl olur bilmiyorum, ama doktorum genel olarak ilgili. İsmail bey. Daha önce medikalparkta aşılama yaptırmıştım. Süleyman bey ordan ayrılmış şimdi. İki yer için de kötü bir deneyimim olmadı.

Benim eşim diyetteydi bir zamanlar tatlıda dahil hiç sağlıksız birşey yemiyorduk, ben 10 küsür senedir kolada içmiyordum ama feci çay tiryakisiyim• demem o ki bi cacık olmadı kolaya da başladım, çaya da devam

Ayy ne güldüm ya şuan bende var kola, cips ohh mis gibi Ama tedaviye başlayınca bırakcam hepsini bebek için katlancaz artık

Ayyy colada, fantada, gazozda alkoll var kuzumm yani asitli içeceklerde etil alkol bulunuyor bu alkol erimediği içinde, kimyası değişmediği içinde haram oluyor
Çayıda çok içme kuzum yaa demiri düşürüyorr

yarın irenbeye ön görüşme için gidecegim bende kaan beye randevu verdiler çok kararsızım şuan ilk denemem tepecikte oldu benim sonuç negatif oldu inaşşah güzel haberler alırsın tez zamanda ne kadar tutuyor ilaçlarla birlikte ??

En iyisi içmemek tabikide canım bende hep eşimin yüzünden içiyorum o içiyor onu içerken görünce dayanamıyorum bende içiyorum ama tabi geçici süreliğine tedaviye başladıktan sonra tamamen bırakacağız inşallah ilk tedavimde herşey taze sıkılmıştı yine öyle devam edeceğim bende

İştee çocuk olsun olmasınn haramdan uzak durmak adına içmemek gerekir kuzuşummm yaa. Bağımlı yapıyorlar malesef

Ayy ne güldüm ya şuan bende var kola, cips ohh mis gibi Ama tedaviye başlayınca bırakcam hepsini bebek için katlancaz artık
Tedavideyken bende bırakırım belki maksat sonradan vicdan azabı olmasın. Görümcem Fast food beslenen biriydi, cips kola hergün , pko lu amh ı düşük . Doktoru hemen hamile kalmasın yok direk tüp deneyelim falan , ilk denemesinde hamile kaldı maşAllah şimdi Nur topu gibi bir oğluşu var. Çok takılmayalım bence

Yani bencede ben daha fazla kilodan dolayı takıyorum zaten aldım iyice gören hamile misin diyor daha fazla almak istemiyorum o yüzden de bırakacağım inşallah bırakabilirsem tabi

İştee çocuk olsun olmasınn haramdan uzak durmak adına içmemek gerekir kuzuşummm yaa. Bağımlı yapıyorlar malesef

Maalesef öyle canım gerçekten bağımlılık yapıyor vücuda da zararlı her türlü şeyi var ama zaten öyle sık sık içmiyorum zaten misafirlikte falan birde eşim alırsa bakalım hayırlısı

Benim film ve tahlillerim önceden vardı. Yeniden istenenleri devlette yaptırdım. İlaçlar, takviye vitaminler ve hastane toplam 9000 filan tuttu. Seninde inşallah tedavin güzel sonuçlanır arkadaşım.

Eh maşallah yav ne güzel biz de dikkat ederiz tık yoksallamayınca rahat olunca mı oluyor bu iş anlamadımamh da düşükmüş kaçmış biliyor musun pes diyecem de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…